Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2805 uitjes gevonden
Monnickendam
Heerlijk en compleet verzorgde zeiltochten aan boord van de Selene. Alles tot in de puntjes verzorgd en genieten staat hoog in het vaandel aan boord van dit luxe schip waar men al vanaf 15 personen tot en met 55 personen betaalbaar kunt genieten!
Breda
MOTI Museum of the Image in Breda is het museum voor beeldcultuur. Met een programma vol prikkelende tentoonstellingen, moderne collecties, actuele publicaties en evenementen stelt MOTI continu de vraag: Wat doen wij met beeld en wat doen beelden met ons?
Nieuwegein
Een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten: Archery Tag! Een spel waarbij iedere deelnemer een pijl en boog heeft.
Tuitjenhorn
De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn biedt 1100 m2 overdekt speel- en waterplezier. In de Holle Bolle Binnen kunnen kinderen klimmen, glijen en uitrazen in een gethematiseerde omgeving. Bij mooi weer is de Holle Bolle Buiten heerlijk om te spelen, midgetgolven, springen en klimmen. De Holle Bolle Plons is een gethematiseerde waterattractie waar volop gespetterd en gegleden kan worden. Voor de (groot)ouders is er overal voldoende zitgelegenheid en er is uitstekende horeca. Want na al dat spelen zul je wel trek hebben gekregen! In het Klokhuis bereidt de kok voor de ogen van de gast heerlijke maaltijden. Kortom alles voor een leuke dag weg met de kids!
Assen
Bij de Bonte Wever kan iedereen, jong en oud, genieten van veel waterplezier. Eigenlijk is er gewoon te veel om op te noemen.
Nieuwegein
Maak je dagje uit extra speciaal door op pad te gaan met een oldtimer! Wij verhuren verschillende oldtimers, ook hele leuke retro Volkswagenbusjes waarin je met het hele gezin mee kan!
Heerhugowaard
Ballorig in Heerhugowaard is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Duivendrecht / Amsterdam
Meeting voor USA cars and bikes op het Borchland terrein in Amsterdam. Gratis toegang voor bezoekers met een Amerikaans voertuig
Eext
Bij ons vindt je geen schreeuwende attracties maar een rustig familiepark met een leuk kabouterbos en een speeltuin met veilige speelattributen.
Amsterdam
Theepottenmuseum The Tearat in Amsterdam is opgericht door Martin Oudbier en heeft inmiddels ruim 100 bijzondere theepotten in zijn collectie, vooral afkomstig uit Engeland en Frankrijk. Je kan ook thee drinken in het museum. In een Victoriaanse huiskamer schenkt Martin Oudbier in Victoriaanse kledij een kopje thee.