Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2805 uitjes gevonden
Tholen
De SkyShark is een compleet nieuwe sensatie in Nederland, waarbij je wordt afgeschoten als een kanonskogel. Binnen 4 seconden zit je boven de 100 kilometer per uur. Je duikt onder de waterspiegel en ploegt als een torpedo je weg naar je target.
Hoorn
De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur. Klaar voor vertrek? Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint!
Amsterdam
The Foxhunt is een Engelstalig, interactief spel voor groepen van 4 tot 7 personen waarin je meegenomen wordt naar 'The World of The Woods' in Amsterdam. Het meest intense en spannende vossenjacht ter wereld.
Amsterdam
Speel de officiële "Wie is de Mol?" citygame nu zelf! Een strijd in teams en per individu tegen en met elkaar. Niemand lijkt te vertrouwen, ook in uw WIDM game niet!
Amsterdam
Het Stedelijk Museum in Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland. Het museumgebouw uit 1895 is volledig gerenoveerd en is uitgebreid met een vleugel aan het Museumplein.
Amsterdam
Artis is de oudste dierentuin van Nederland, gelegen in het hart van Amsterdam. In Artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf.
Hooghalen
Midden in Drenthe ligt een plek met een geschiedenis. Hier worden de levens van honderdduizend Nederlandse joden in herinnering gehouden. Op het terrein van kamp Westerbork met reconstructies en monumenten, en in het museum.
Assen
Urenlang klimmen, klauteren en ravotten? Dat kan bij Klimpark Pinokkio in Assen. Met een klimgordel en onder begeleiding van een instructeur gaan ze op ontdekkingstocht en trotseren ze de hoogte. Ze zijn net echte bergbeklimmers!
Reusel
Binnen de gestelde tijd zijn veel leuke activiteiten mogelijk in het park, samen stellen we er een stoer programma samen.
Nieuwegein
Deze nieuwe activiteit van Down Under wordt aangeboden op het nabij gelegen terrein van Down Under. Kom samen met de familie, collega’s of vrienden golfen en verbeter je slag.