Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2954 uitjes gevonden
Zaltbommel
Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Een coming of age story, après la lettre.
Van 10-12-2018 t/m 28-02-2019
Sfeervol café aan de Mooie Nel
Haarlemmerliede en Spaarnwoude
In Fort Bezuiden Spaarndam, naast het meer de Mooie Nel, zit het knusse café Fort Zuid. Stap eens binnen voor een goed glas wijn, heerlijke bieren, smakelijke bitterballen (en meer).
Zierikzee
De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van sagen, legenden en eeuwenoude stadsverhalen.
Wavre (België)
Walibi Belgium is een pretpark voor het hele gezin met aangepaste attracties voor alle leeftijden. De bekende wildwaterrivier Radja River, de dolle mijntrein Calamity Mine en vele andere familieattracties zorgen ervoor dat zowel jong als oud een unieke dagje uit beleeft.
Eindhoven
De pay-off 'Wérkelijk sleutelen aan uw team' is als metafoor, maar ook in letterlijke zin heel toepasselijk voor Bouw een Truck. U gaat in teamverband aan de slag met levensgroot constructie materiaal.
Voorhout
De ruïne van Teylingen is een indrukwekkende ronde waterburcht die het vlakke landschap domineert. Het kasteel dat oorspronkelijk bewoond werd door de heren van Teylingen diende ter bescherming van de Rijndijk en de weg naar Haarlem.
Amsterdam
Geniet met uw familie of bedrijf van een privé vaartocht door Amsterdam. Wij kunnen een gezellig uitje op maat voor u organiseren: ontbijt, lunch, borrel en diner aan boord, alles is mogelijk! Neem contact met ons op voor meer informatie.
Amsterdam
Wij introduceren als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren.
Leeuwarden
Vlakbij Leeuwarden, ligt Aqua Zoo Friesland. Door het park slingert een avontuurlijk pad langs stroompjes en meren. In en om het water leven vele bijzondere diersoorten.
Van 01-01-2018 t/m 01-01-2019
Fort Ministerie - teambuilding spel
Hoek van Holland
EXCLUSIEF OP FORT 1881, een uniek teambuilding programma in een mooi verhaal. Tijdens de oorlogsdreiging in 1940 heeft het kabinet ooit eenmalig buiten Den Haag vergaderd, dit was op Fort 1881.