Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2815 uitjes gevonden
Van 11-10-2018 t/m 01-05-2019
Winterrestaurant Vuurtoreneiland
Amsterdam
In de koudere maanden (okt t/m medio mei) wordt er gegeten in het Winterrestaurant in het fort op het Vuurtoreiland, en zoeken we intimiteit en warmte op, met een haardvuur en een deken.
Naaldwijk
Bij Zwembad de Hoge Bomen in Naaldwijk kun je zwemmen in een recreatiebad met glijbaan, whirlpools, stroomversnellingen en een jetstream. Voor de peuters is er een apart peuterbad en in de zomer kun je genieten van een groot buitenbad met een nog grotere ligweide.
Venlo
We gaan een stapje verder voor degene die durven... De WildArt Battle is meer teambuilding, nog meer out of your comfort zone, competitie en nog WILDER! Durf jij samen met je team deze strijd aan?
Swartbroek
In Swartbroek op het Sint Cornelisplein is een Theepottenmuseum gevestigd. Hier kun je terecht om de inmiddels meer dan 1800 verschillende "gekke" theepotten te bekijken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een theepot van gemaakt.
Lelystad
U bent hier van harte welkom om kennis te maken met typische Marokkaans lekkernijen, een ruime keuze in tapas.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en bekijk de havenstad op een unieke manier met Splashtours!
Koningslust
Op zoek naar een origineel bedrijfsuitstapje? Een huskytocht zal zeker een memorabele dag worden, waarover uw medewerkers nog lang zullen napraten.
Oudewater
Een bezoek aan de Heksenwaag staat garant voor een verhelderend en ontspannend uitstapje naar een verleden dat tot de verbeelding spreekt.
Amsterdam
Dit is de nieuwe GPS outdoor game waar de binnenstad van Amsterdam je ESCAPEROOM is. Dit geweldig leuke spel maakt gebruik van Augmented Reality Technologie en is daardoor uniek!
Dronten
Aphrodite's Thermen voldoet aan alle eisen van de veeleisende bezoekers. Sfeer en comfort hebben steeds de volle aandacht.