Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3044 uitjes gevonden
Miramar Zeemuseum toont de indrukwekkende collectie zeecuriosa die de reislustige juffrouw Warners vanuit alle wereldzeeën en werelddelen heeft verzameld. Kostbare schelpen, zeesterren, sponzen, koralen, krabben, walvisbaleinen en fossielen zijn door haar meegebracht naar haar museum in Vledder. 
Beleef de Vestingstad Groenlo vanaf het water
Nieuwegein
Een leuk en verassend uitje voor een groepsverband? Wilt u een keer wat anders dan de standaard groepsactiviteiten en iets nieuws uit proberen? Neem eens een kijkje op onze themaboot!
De Ontdekhoek is voor meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar. Een grote werkplaats waar je proefjes mag doen. Zelf aan de slag gaan en je geen seconde vervelen!Ontdekken hoe je met zware keien snelstromend water kan tegenhouden, van een aardappel chips kan maken, foto's in een donkere kamer kan ontwikkelen, snelle zeilbootjes kan maken, heerlijk ruikende zeepjes...Je mag zelf weten waar je mee begint. Je kunt kiezen uit meer dan 30 proefjes.Heel leuk voor een verjaardagsfeestje of gewoon een dagje uit. Je komt tijd tekort om alles te kunnen maken en doen. En, wat je maakt mag je ook mee naar huis nemen! (niet alles)
Ryptsjerk
Landelijk gelegen siertuin met bijzondere bloemen, planten en bomen. Er zijn moestuinen, fruitbomen, en tijdens uw wandeling komt u vanzelf onze dieren tegen. Boek een rondleiding door Berend Krottje!
Het museum is een tentoonstellingsruimte met onder andere oude reeds verdwenen bedrijven, zoals een stelmakerij, bakkerij, smederij, schoenmaker en een kapper. In een gedeelte van het museum is een woonkamer uit het begin van de vorige eeuw nagebouwd met een authentiek plafond en een kastenwand met bedstee. Hier waan je je echt in oma’s tijd.
Santpoort-Zuid
Lezing in de sfeervolle donjon van de Ruïne van Brederode over het bewogen leven van Yolande van Lalaing.
Deze fietstocht start in het mooie centrum van Amersfoort, gaat via Hoogland West de groene polder in, en langs Bunschoten-Spakenburg, kom je in de Vinexwijk Vathorst van Amersfoort terecht. Download gratis deze fietsroute. Door Vathorst gaat de fietstocht via het Hoevelakense Bos naar het bijzonder mooie natuurgebied Schammer en Bloeidaal bij de Barneveldse Beek.
Klimmen in Bjoeks is avontuurlijk, veilig en voor iedereen. Wanneer je klimt probeer je loodrechte en overhangende klimwanden te bedwingen. Het is fysiek en mentaal zo intensief dat elke klimroute een belevenis is. Als je geen of onvoldoende klimervaring hebt kan je kennismaken met klimmen door met z'n tweeën of met een groep vrienden, collega's, een kinderfeestje of klasgenoten een klimintroductie te boeken. Onder leiding van onze instructeurs kun je dan op een veilige manier aan de slag. Klimmen is ontzettend leuk om met een groep te doen omdat ieder op z'n eigen niveau het zo moeilijk en spannend kan maken als hij of zij zelf wil. Omdat je elkaar beveiligt en met elkaar klimt geniet je niet alleen van je eigen, maar ook van het avontuur van de anderen!
Reek
Een totaaloverzicht aan ideeën voor je Kinderfeestje thuis. Kiezen en bestellen en gemakkelijk je spullen in huis. Verzending in heel Nederland en België.