Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3396 uitjes gevonden
Bremen (Duitsland)
Wat kunnen we u zeggen over een bezoek aan deze autofabriek? Zoiets moet je beleven/ruiken. Inclusief warme lunch, rondleiding fabriek en meerijden op de Rock in 4x4.
Het museum is gevestigd in het historische pand van voormalige brouwerij De Boom, vlakbij de beroemde kaasmarkt van Alkmaar. Bier is al een paar duizend jaar de populairste alcoholhoudende drank in onze streken. Maar hoe wordt het gebrouwen? Wat is mouten en waarom is gist zo belangrijk? Nationaal Biermuseum De Boom vertelt het je allemaal aan de hand van gereedschappen, apparatuur en machines waarmee de afgelopen tweehonderd jaar "het gouden nat" werd gebrouwen.
Beekbergen
In het voorjaar van 1975 werd door een groep enthousiastelingen de eerste aanzet gegeven tot de oprichting van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM).
Dreischor
Het verrassende Streek- en landbouwmuseum Goemanszorg laat je een indringend beeld zien van het boerenleven aan het begin van de vorige eeuw tot aan de jaren vijftig, toen de mechanisatie van de landbouw zijn intrede deed.
Modelspoor Panorama zo als de naam al zegt een modelspoor baan in een panoramisch landschap, het landschap is in de vorm van Zuid Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, op een opervlakte van meer dan 250 m2. Een goedkoop uitje, leuk voor jong en oud. Voor kinderen zijn er een aantal drukknopjes rond de baan en een leuke speurtocht waarbij er altijd een prijs is. Ook rijdt de bekendste stoomtrein ter wereld bij ons. Hij is blauw en het loc nummer is een grote gele 1. Ra ra.. Wie zal het zijn?
Bij Aphrodite's Thermen kun je genieten van rust en ontspanning zonder massa recreatie. Zij bieden verschillende saunafaciliteiten aan, zoals een voetenbad, Romeins stoombad, infrarood saunacabine, een binnenzwembad, whirlpool en een zoutscrubhoek. Naast de sauna is er ook een beautycenter waar je terecht kunt voor een gezichtsbehandeling of een massage. Laat de tijd los en geniet! uf
Oosterstreek
Paintballen op maar liefst 3 unieke speelvelden vol grote rotsen en andere obstakels. Dit kan op onze locatie in Friesland bij Forellenvisvijver .
Warmond
Je kunt gaan bowlen terwijl je uitkijkt op de skyline van New York of of The Golden Gate bridge! Genieten van een fantastisch diner of buffet voor kleine en ook grote groepen!
Eindhoven
Geïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden bieden wij u de boeiende teamgame Medieval Machines. In teamverband wordt volgens bouwtekening gebouwd aan het kasteel, een katapult en een strijdwagen.
Orvelte
Dag van het paard. Deze dag zal helemaal in het teken staan van het paard.