Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3002 uitjes gevonden
Oldenzaal
Voor buitenstaanders is carnaval alleen maar feesten in bijzondere kostuums. In het Carnavalsmuseum de Hofnar in Oldenzaal wordt de geschiedenis van het carnaval bewaard. Gebruiksvoorwerpen van de prinsen en prinsessen doen herinneringen herleven. In één van de armenhuisjes is dit bijzondere stukje historie van Oldenzaal te bekijken.
Leeuwarden
Het Fries Museum gaat over de Friezen en over Friesland, een eigenzinnig stukje "buitenland" in Nederland. Over de elf steden en het platteland, de verhouding met het water, de zoektocht naar het typisch Friese en de plek van Friesland in de wereld.
Thorn
U bouwt in een dag in ons sfeervolle atelier, een achterhuisje in het monumentale witte stadje Thorn. Uw (geboorte) huis in het klein van steen.
Hilversum
Workshop intuitief schilderen of workshop harten schilderen in Hilversum. Ervaring met tekenen of schilderen is niet nodig.
Utrecht, Den Haag, Breda, Amsterdam...
Op zoek naar een geschikte workshop? Een workshop paaldansen kan eigenlijk bij iedere gelegenheid en iedereen is welkom; man, vrouw, jong of oud!
Van 14-08-2015 tot 31-12-2025
Experience Volendam
Volendam
Een unieke Europese primeur. Een beleving van Volendam op een geweldige wijze door middel van meerdere vormen van beeldtechniek en dé virtuele belevenis van dit moment de Oculus Rift. Reis met ons mee terug in de tijd en beleef Volendam op een wijze zoals nooit tevoren. Gelegen op een werkelijk prachtige locatie midden aan de haven van het oude vissersdorp Volendam . Diverse parkeermogelijkheden nabij de Experience (zie onze site www.experiencevolendam.nl)
Den Haag
Het Museum voor Communicatie onthult op eigentijdse wijze de verschillen en overeenkomsten van communicatie vroeger en nu. Geniet niet alleen met je ogen, ook andere zintuigen worden in de interactieve opstellingen geprikkeld.
Hollum (Ameland)
Koren -en mosterdmolen de Verwachting staat in Hollum. Op dezelfde plaats waar nu koren en mosterdmolen de Verwachting staat, stond van 1840 tot 1949 de oude korenmolen. In 1988 is de molen, een stellingmolen herbouwd. In de molen wordt meel gemalen en mosterd gemaakt.
Vreeland
Kijkje op Fort KijkuitAltijd al een kijkje willen nemen in dat fort achter de rotonde bij de Vreelandseweg? Dat kan Van april tot en met oktober is Fort Kijkuit geopend op elke eerste zondag van de maand.
Van 10-04-2018 tot 31-10-2018
Workshop uilen
Slootdorp
Altijd al eens uilen van dichtbij willen meemaken? Dan is de workshop voor ATJ Owls misschien iets voor u.