Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3003 uitjes gevonden
De Rijp
Het museum geeft een overzicht van de rijke historie van het Schermereiland en zijn zeevarende bewoners. Te zien is de ontwikkeling van het Schermereiland van de middeleeuwen tot nu en de strijd tegen het water en de droogmakerijen.
Woerden
Jaarlijks vindt in augustus een authentieke kaasmarkt plaats met allerlei spannende, lekkere en leuke activiteiten rond het thema kaas.
Boekelo
HET LABYRINTH DER ZINNEN IS OP 22-11-2012 HELAAS FAILLIET VERKLAARD! In Boekelo (Twente) vlakbij Enschede ligt Labyrinth der Zinnen. Een groen belevingspark met het accent op natuurlijk, spannend en het spelen met de zintuigen. Het park kenmerkt zich door een tuin met labyrinten voor een ontspannen, maar toch actieve dagje uit.
Van 20-05-2018 tot 09-09-2018
Kinderuitjes - Sport en Spel Paleis
Den Haag
De leukste sport- en speldag voor kinderen! Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Bij het Sport en Spel Paleis beleef je de allerleukste indoor & outdoor attracties van Nederland!
Utrecht
Kom naar Descansa in Utrecht om lekker te ontspannen. Geniet van de warmte in de sauna en het Turks stoombad, ontspan in het zwembad en zon op één van de terrassen of onder de zonnebank. Descansa heeft ook uitgebreide massages en schoonheidsbehandelingen.
Rucphen
IJskarten: dat klinkt niet alleen cool, dat is het ook! Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van indoor karten of heb je het zelfs al een keer gedaan. Bij karten op ijs draait het niet om de snelste zijn, maar om je behendigheid.
Van 01-04-2018 tot 30-11-2018
Jaarthema: Plant & Eter
Utrecht
Hoe en wanneer zijn mensen landbouw gaan bedrijven en welk effect heeft dat gehad op cultuur en natuur? Op welke manier hebben wij planten veredeld zodat de opbrengst soms tientallen keren hoger is dan bij de wilde soort?
Amsterdam
Waan je aan het eind van de zomer nog één keer in tropische sferen! Een zomermiddag op het water en heerlijk swingen op de muziek van de Kaapverdische band Grupo Cultural.
Arnhem
Een uniek museum voor de echte wijnliefhebber. In de oude wijnkelders komt de geur en sfeer van wijn de bezoeker tegemoet. Het museum laat de wijncultuur en de wijnhistorie van vele eeuwen opnieuw tot leven komen.
Zaltbommel
In juli en augustus is Slot Loevestein elke dag geopend en is er van alles te doen Kruip jij in de boekenkist of schiet je mee met de kasteelschutter?. Iedere woensdag is er een workshop voor kinderen.