Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 198 uitjes gevonden
Hollandscheveld
Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezelligheid, plezier, een onvergetelijke belevenis. Stap voor stap maakt je je eigen landschapsschilderij in de karakteristieke Bob Ross stijl. De Bob Ross ''Joy of Painting'' methode heeft bewezen dat iedereen kan schilderen.Schilderen als teambuilding, een onvergetelijke ervaring. 
Leer een sensuele dans op een nummer van Christina Aquelera van de Film Burlesque en voel je over de top!
Vledder
Op reis door Drenthe, vind je nergens de zee. En toch herbergt in het Drentse dorp Vledder een zeemuseum met een unieke verzameling zeecuriosa. Hier vind je duizenden soorten schelpen, koralen, vissen, fossielen en nog veel meer. Een museum met een verhaal.
Meerdere Locaties
Drukke casino’s, louche cafés, krappe garages. Niet ideale locaties om als groep gezellig te komen pokeren.
Diever
Onze groepsaccommodatie / groot vakantiehuis in Drenthe: woonboerderij De Olde Horst bevind zich op een ruim terrein van bijna 3000m2. Dichtbij het centrum van het gezellige Diever. Dit grote vakantiehuis kan door groepen op diverse manieren gehuurd.
De Beppe Baukje is een Groninger platte bol. Dit vrachtschip, gebouwd in Veendam in 1905, is in 2006 omgebouwd tot passagiersschip en vaart sindsdien door grote delen van Groningen en voor een klein gedeelte in Friesland en Drenthe, met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en workshops voor zowel particulieren als bedrijven.

Je kunt de "Beppe" huren met en schipper en maat, voor een paar uurtjes, een halve of een hele dag. We varen geen vaste routes, maar bepalen in overleg hoe lang we onderweg zijn en welke route gevaren wordt.
Grolloo
Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Drenthe in 2018!
Havelte
Genieten van de exotische, kleurrijke vliegende juuwelen van de natuur in een speciaal daarvoor aangelegd stukje tropisch oerwoud. Dat is Vlinderparadijs "Papiliorama"
Orvelte
Orvelte biedt de bezoekers de unieke combinatie van een monumentaal dorp met een omgeving die nog vrijwel alle kenmerken vertoont van het oude landschap. Een sfeervolle plek waar veel valt te zien en te genieten.
Diverse locaties
Van de sixties tot heden van rap tot rock alles komt aan bod. Veel verschillende rondes, ieder zijn smaak komt voorbij. De filmmuziek ronde is altijd extra leuk, hoog O-Ja gehalte.