Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3408 uitjes gevonden
Maak met vrienden, familie of collega's je eigen Utrechtse ontdekkingstocht vanaf het water! Met een gehuurde kano of fluisterboot vaar je helemaal zelf, onze routekaart wijst de weg. Stap direct op in het centrum en verken de bruisende binnenstad van Utrecht met zijn prachtige grachten en gezellige terrassen. Of volg de Minstroom of Amelisweerd route om de stilte en prachtige natuur van Utrecht te ervaren. Maak het extra leuk en combineer het varen met een leuk arrangement voor een onvergetelijk uitje.
Oosterhout
Stichting Typisch organiseert activiteiten voor jongeren/ jongvolwassenen met een beperking, zowel verstandelijk als lichamelijk.
Arnhem
Een bezoek is een kennismaking met Nederland van toen en van nog niet zo lang geleden. Er is beweging, reuring, en leven. Je komt er ogen tekort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen.
Weer eens een ander vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje: een Schietsportuitje! Ook bij minder mooi weer een prima activiteit. Concentreren op papieren schietschijven en proberen zoveel mogelijk punten bij elkaar te scoren: wie gaat er winnen?
Kraggenburg
Speel- en Doepark De Voorst biedt ruim 5000 m2 speelplezier voor de hele familie. Voor kinderen tot 12 jaar is er een skelterbaan, klim- en klautertoren, kabelbaan en nog veel meer!
Iedere zondagmiddag is het OBA kinderlab geopend. Kinderen kunnen hier heerlijk aan de slag en zich creatief uitleven. Er wordt een hoop geknutseld, getekend en geschilderd. Maar ook kleien, houtbewerking en het maken van collages komt aan bod. Het onderwerp wordt meestal afgestemd op de tentoonstelling. Na een rondleiding en uitleg ter inspiratie gaand e kids lekker zelf aan de slag! Er worden ook speciale creatieve kindercursussen op andere dagen gegeven. Leuk voor kinderen vanaf 7 jaar.
Van 01-05-2019 t/m 06-10-2019
Tuintours
Muiden
Tot en met 1 september 2019 zijn er regelmatig rondleidingen door de kasteeltuinen van het Muiderslot.
Alkmaar
Flipperen als uitje voor bedrijven, families en vriendengroepen. Speel samen deze uitdagende machines en bewijs dat je een pinball wizard bent.
Alkmaar
Stedelijk Museum Alkmaar is het geheugen van de stad Alkmaar en het vertrekpunt voor iedereen die de geschiedenis en kunst van Alkmaar en omgeving wil beleven en ontdekken. In het recent gemoderniseerde museum wordt het verleden op een actuele en persoonlijke wijze gepresenteerd in afwisselende en interactieve presentaties.
Amsterdam
De perfecte workshop om erachter te komen hoe jij je schoonmoeder/ schoonouders overleeft en wel een keer een leuke kerst hebt!