Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3046 uitjes gevonden
Breda
Ga met jouw team de uitdaging aan en kies voor een workshop Kickboksen, Funboksen, H.I.I.T of een combinatie hiervan bij Back2thegym. Onze workshops zijn voor iedereen die niet vies is van een potje zweten!
Buren
De Arkie is een elektrisch aangedreven 3-wieler step. Je beleeft alles staand, waardoor je erg wendbaar bent. Een super leuke ervaring. De Arkie gaat niet harder dan 25 km per uur. Hij is elektrisch, dus geruisloos en milieu bewust.
Vlakbij het station van Nunspeet bevindt zich het Veluwetransferium, een mooie uitvalsbasis om de Veluwse natuur te ontdekken. Zo is er een uitkijktoren van dertig meter hoog en kunnen de kleine bezoekers een kabouterroute lopen!


Zaltbommel
De Wildemanskruid is een comfortabele en bijzondere pipowagen met een verhaal. Gemaakt met veel liefde en vakmanschap. Deze wagen is aangenaam en knus door het vele houtwerk en afgeronde ramen en deuren. Onder de bomen zijn diverse terrasjes.
Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Thermen in Zuidwolde. Er zijn verschillende sauna's en je kunt er terecht voor opgietingen, gezichtsbehandelingen, massages en heerlijk eten uit de keuken van Restaurant Kiewiet.
Lochem
Bent u op zoek naar een leuk en spannend dagje uitje? Dan zit u goed bij Valkerij Schaap, samen met onze roofvogels verzorgen wij o.a. demonstraties en workshops. De valkerij is een eeuwenoude jachtmethode in de meest natuurlijke vorm. Een geweldige samenwerking tussen mens en dier!
De jonge geschiedenis, voortdurende groei, stedenbouwkundige vorm en opzienbarende architectuur maken Almere tot een fenomeen. Nationaal en internationaal bestaat veel belangstelling voor de ontwikkeling van de stad. Casla is het centrum waar je over verleden en toekomst van de stad wordt geïnformeerd. Een centrum met een breed scala aan publieksactiviteiten, uiteenlopend van evenementen, tentoonstellingen, rondleidingen, prijsvragen, debatten en seminars tot architectuurlessen en bouwateliers voor kinderen.
Nieuwegein
Geef een unieke draai aan een potje voetballen met bubble voetbal. Bots, duw en bump tegen elkaar aan met het opblaaspak dat u draagt en dient als stootkussen.
Amsterdam
Black Cat Theatre is een bijzondere plek in Amsterdam, speciaal gericht op de allerkleinsten.
Het Filmhuis Hoogeveen biedt filmliefhebbers al meer dan 20 jaar de kans om ‘de betere film’ te zien. Wekelijks wordt er in samenwerking met JT Hoogeveen een film vertoond. Kom voor een gezellige avond uit naar Filmhuis Hoogeveen.