Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3123 uitjes gevonden
Oudewater
Een bezoek aan de Heksenwaag staat garant voor een verhelderend en ontspannend uitstapje naar een verleden dat tot de verbeelding spreekt.
Het "Strandleven" is een prachtig appartementencomplex aan de voet van de Noord-Hollandse duinen. Ons appartement A8 is gelegen op de begane grond en is van alle gemakken voorzien. Met de tuin op het zuiden is het voor 2 tot 5 personen heerlijk genieten tijdens uw verblijf in Groote Keeten. Met een zeer ruime woonkamer, open keuken en twee grote slaapkamers, heeft u alle ruimte voor een fijne vakantie.
Utrecht
Maak een prachtige tour op een locatie naar keuze in heel Nederland of België met drie verschillende elektrische voertuigen: de Segway, scooter en de hippe Trikke! Een uniek uitje dat je nergens anders vindt!
Nijmegen
Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Nijmegen is een unieke belevenis. Je hersens draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Weten jullie te ontsnappen?
Naarden
Beleef de geschiedenis van Nederlands mooiste vestingstad, loop op het dak van het verleden. Dwaal rond over het bastion, waag je in de duistere kazematten en luistergangen, zie en hoor een kanon afgeschoten worden...
Van 17-03-2019 t/m 21-04-2019
Fotokring de Liemers - Anders kijken meer zien!
Zevenaar
Tentoonstelling van foto's van Fotokring de Liemers
Een tocht met een fietslorrie over de stilgelegde spoorbaan Groesbeek - Kranenburg - Kleef is een heel bijzondere belevenis.
Rotterdam
Ooit oog in oog gestaan met een tijger? Of een potvis van 30.000 kilo zonder vlees bekeken? In Het Natuurhistorisch kan het! Maar hoe zet het museum de dieren eigenlijk op?
De Ronde Venen
Neem een kijkje op het authentieke fort van de Stelling van Amsterdam.Daarna hoor je het aangrijpende Vierde strijkkwintet van Mozart door strijkers van de Sweelinck Academie.
Amsterdam
Ontsproten uit de creatieve breinen van Logic Locks, makers van de hoogstgewaardeerde escape rooms van Amsterdam, is er nu een nieuwe meeslepende ervaring!