Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3774 uitjes gevonden
utten, oftewel het verzamelen van aangespoelde - bruikbare - spullen op het strand, is van oudsher een welkome aanvulling op het karige inkomen van de Texelaar maar sinds vele jaren wettelijk verboden! De strandvonderijwet moest een einde maken aan de illegale praktijken van de jutters. Volgens deze wet zijn alle aangespoelde zaken, indien de oorspronkelijke eigenaar niet gevonden wordt, eigendom van de staat en ze dienen te worden verzameld door daartoe aangewezen mensen.
Tilburg
Het Textielmuseum in Tilburg is een dynamisch en creatief bedrijf waar heden en verleden zijn samengebracht. Textiel wordt getoond vanuit verschillende disciplines, namelijk vormgeving, kunst, techniek en geschiedenis. Het maakproces van textiel staat hierbij centraal.
Drunen
Geniet vanaf het Nederlandse water van een heerlijke lunch en beleef daarna de sfeer van Schrobbelèr!
Hardinxveld-Giessendam
Museum de Koperen Knop is gevestigd in een boerderij uit de 17e eeuw. Het museum beschikt over een erf, tuin en enkele bijgebouwen. In het voorhuis is een authentieke deftige boerenwoning ingericht en in de vroegere stal is er ruimte voor tentoonstellingen.
Enkhuizen
Stadswandeling in de binnenstad van Enkhuizen, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Pieterburen
Bent u een dagje of weekend in het noorden van Groningen? Kom dan heerlijk relaxen in badhuis Waddenwellness. 'Kom in Oosterse sferen in het uiterste Noorden...!
Breda
In een gezellige en leuke sfeer een kijkje nemen in de wereld van PRODUCEREN en DRAAIEN, tijdens een workshop waar muziek maken centraal staat!
Vanaf het moment dat u een kaartje koopt stapt u in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven. Niet alleen reist u als bezoeker met onze historische stoomlocomotieven en rijtuigen tussen onze museumlocaties in Haaksbergen en Boekelo, ook in en rond onze museumlocaties is heel veel te zien. Een echt eersteklas dagje uit!
Goes
Het Historisch Museum De Bevelanden wordt via een Gemeenschappelijke Regeling in stand gehouden door vier Bevelandse gemeenten.
In het buitengebied van Hagestein, ongeveer 17 km ten zuiden van Utrecht, staat een gezellig, vrijstaand chalet voor max. 4 personen, achter in een grote tuin van 5000 vierkante meter, met eigen overdekt terras, opgang en parkeerplaats. Wij wonen langs de Lek met mooie uiterwaarden en dichtbij een recreatieplas, waarin zomers gezwommen kan worden. Volop wandel- en fietsmogelijkheden. Er zijn 2 goede fietsen aanwezig. In de tuin staat naast de vijver een HOTTUB, (houtgestookt buitenbad) helemaal privé, hiervan kunt u gebruik maken bij verblijf van minstens 2 nachten. Extra kosten hiervoor per weekend, bedragen euro 45,00 incl. gebruik van badjassen,-lakens en slippers, en kunt u deze tub zo vaak gebruiken als u wilt. Ook is er een INFRAROODSAUNA die u kunt gebruiken tegen extra betaling van euro 25,00 per weekend. Draadloos internet is aanwezig, tegen geringe betaling.