Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3774 uitjes gevonden
Witteveen
In dit vakantiepark kan je Drenthe op zijn mooiste zien, kom met je hele familie bij ons op avontuur.
Moordrecht
Boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! Op ons terrein zijn professionele begeleiders aanwezig om je alle fijne kneepjes van het boogschieten te leren.
Bij Sauna Keizer kun je al meer dan 40 jaar terecht voor saunabezoek, wellness en ontspanning. Er zijn drie Finse sauna's, een grote infraroodsauna, een Turks stoombad, een grote ligweide, binnen- en buitenzwembad, zonnebank, rustruimte met open haard en een TV kamer. Boek een massage of schoonheidsbehandeling erbij en je hebt een complete dag vol ontspanning. Sauna Keizer is net even anders door de kenmerkende gezelligheid en klantvriendelijkheid. Sluit de dag af met een hapje in het restaurant.
Van 19-01-2020 t/m 29-03-2020
Bijzondere Verzamelingen
Eersel
Verzamelen is meer dan een bezigheid of liefhebberij. Het is een hartstocht die vaak tientallen jaren geleden begonnen is.
Utrecht
The VR Room is het eerste virtuele pretpark van Nederland!
Tholen
Paintball adventure! Een leuk, strategisch en uitdagend spel waarbij je met minimaal 8 personen de strijd aan gaat. Speel op onze twee thema velden en kijk wie als winnaar het terrein verlaat.
Amsterdam
Verdiep je in het mysterie van ons archeologische verleden en ontdek de geheimen die de transportkist verbergt. Laat je opsluiten met echte archeologie.
Hoorn
Het Westfries Museum is een historisch museum met een zeer uitgebreide collectie. Er zijn bijvoorbeeld voorwerpen te zien uit de geschiedenis van de stad Hoorn, de kunstnijverheid, de schutterij, de Verenigde Oostindische Compagnie, de handel en archeologie.
Zoelen
Onderga met je team de uitdagingen van dit programma geïnspireerd op Expeditie Robinson!
Tilburg
Handletteren is helemaal hip en je ziet het overal! Daarom verzorgen wij een workshop handletteren in Tilburg of Breda.