Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3937 uitjes gevonden
Het Noordelijk Busmuseum heet nu het Nationaal Busmuseum en staat in Hoogezand. In het museum staan bussen die zijn opgeknapt en in hun oorspronkelijke kleuren zijn geschilderd. Er is ook ruimte gemaakt voor het tentoonstellen van onder andere kniptangen, petten en uniformen. In fotoboeken en archiefkasten is veel informatie te vinden over de geschiedenis van het busvervoer. Ook zijn er diverse arrangementen beschikbaar.
Rotterdam
Exclusieve Make it happen tour ontwikkeld in samenwerking met Rotterdam. Make it happen
Nijmegen
Kom en ontdek Wie is de ... in Nijmegen als je zin hebt in sensatie, mysterie, spanning en teambuilding! Een spannend uitje voor jong en oud waarbij teamwork centraal staat. De citygame is geschikt voor alle soorten uitjes, zoals, vrijgezellenuitjes en familie-uitjes.
Lelystad
Ontdek onze kooktechnieken, zelf eigen Tajine of Couscous koken. Ontdek je eigen kooktalent in de Marokkaanse sfeer met de slow food Ras-elhanout ingrediënten, met een combinatie van recepten én free style koken, onder begeleiding van chef-kok Hassan.
Vijfheerenlanden
Mooi rondleiding door Torenfort Everdingen.
Op een eilandje in de Alblasserwaard organiseert Recreatiecentrum Vinkenwaard spannende groepsspellen.
Westerhoven
Aqua Mundo de Kempervennen is een subtropisch zwembad voor de hele familie. Er is een 62 meter lange glijbaan, een heuse wildwaterbaan en een golfslagbad. Na het zwemmen kun je lekker ontspannen in de sauna. Dit alles in een heerlijk warm en tropisch klimaat.
Zin in een filmpje? Kom dan naar Pathè Breda, de grootste bioscoopketen van Nederland! Hier bekijk je de nieuwste films. Ga lekker zitten op de comfortabele stoelen, wat lekkers en een drankje erbij en laat de film maar beginnen!
Gorinchem
Happen & stappen door de vesting: in 2,5 uur maak je een culinaire tour langs de mooiste plekjes van Gorinchem en hoor je alle ins & outs van deze vesting!
In de historische kern van het dorp Sommelsdijk wacht u een verrassing: een zeventiende-eeuws straatje waarvan de ene zijde is ingericht als museum. In een rij trapgevelhuisjes vindt je het Streekmuseum Goeree-Overflakkee. Het is een gevarieerd museum voor jong en oud. In 19 afdelingen wordt de geschiedenis van het Zuid-Hollandse eiland op overzichtelijke, en soms verrassende wijze, weergegeven.