Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3937 uitjes gevonden
Amsterdam
Dizzy Mizz Lizzy komt 22 januari naar Q-factory Amsterdam om voor jullie weer een fenomenale show op te zetten! Koop snel je tickets.
Groenlo
De Hollanders willen Grolle terug, een leger van 20.000 manschappen onder leiding van Frederik Hendrik heeft de stad omsingeld… kun jij het aan? Een uitdagende en sfeervolle escaperoom? Veel denk- en teamwerk? Een escaperoom waar je niet zomaar uitkomt? Je hebt 'm gevonden! Reserveer meteen!
Aalsmeer
Het mooiste trampolinepark in Nederland; Na het "jumpen" kun je genieten van een hapje en een drankje in onze "Cave"
Eindhoven
Wees creatief en beschilder je eigen koe tot een waar kunstobject. Met de kwast zorg je zelf voor nieuwe kunst! Een leuk uitje voor iedereen waar je met een kleine kunstkoe iedere deelnemer zijn of haar creativiteit kan uiten.
Wij zijn Piet en Riny Pouls en bieden u met veel plezier onze gastvrijheid aan in ons B&B De Meule Montfort. Ruim appartement voor 1-4 personen, slaapkamer met 2 boxsprings, woonkamer ( 2-pers.slaapkbank) keukenblok (volledig ingericht) tv, gratis WiFi, badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet, eigen ingang. Bij mooi weer is het op het terras, op het grasveld, of in het prieel van een oude molen goed vertoeven. Zeker als we de op hout gestookte pizza-oven aanmaken en u van onze zelfgemaakte pizza's kunt genieten. Wij zullen u gastvrij ontvangen, maar doordat u in een volledig ingericht appartement logeert met eigen ingang zult u genoeg privacy hebben. Montfort ligt in een bosrijke omgeving met aantrekkelijke wandelroutes b.v.Pieterpad, en vele fietsknooppunten. Bushalte op 50 mtr. afstand. en 400 mtr. van het Pieterpad af. Op verzoek halen en brengen wij u van en naar een locatie tussen Sittard en Venlo Er zijn eetgelegenheden maar tegen vergoeding kunt u ook bij ons dineren.
De Bult (nabij Steenwijk)
High Tea in Overijssel voor slechts € 14,75 pp met huisgemaakte zoete en hartige hapjes. Kom genieten op ons prachtige Buitengoed Fredeshiem bij Steenwijk.
Amsterdam
Jullie zijn uitgenodigd bij de Angkor Wat om een serie nieuwe ontdekkingen te bekijken. Nietsvermoedend lopen jullie over het terrein als jullie op slinkse wijze door een monnik worden ingesloten.
Een leuke combinatie van een kinderboerderij en een speeltuin. De speeltuin is niet al te groot en overzichtelijk, zodat je als ouders ergens kunt gaan zitten genieten terwijl de kinderen zich uit kunnen leven op de speeltoestellen. Daarna nog even knuffelen met de geitjes, ezels, pony's en andere dieren en de dag kan niet meer stuk. Je kunt er ook een hapje en drankje bestellen. Sommige gedeeltes zijn binnen. P.s.: Je kunt er ook een kinderfeestje geven.
Op Dierenweide Het Boegbeeld in Groningen wonen allerlei dieren. Het slimme varken Eva bijvoorbeeld, die op commando kan zitten! Ook zijn er geitjes, schapen en konijnen, die kinderen gerust mogen aaien. De boerderij biedt een grote overdekte ruimte, dus ook met slecht weer is een bezoekje aan Het Boegbeeld leuk! Op het terras en in de theeschenkerij kunnen bezoekers een kopje koffie of thee drinken, met wat lekkers erbij. In de theeschenkerij is van alles te koop, zoals en streekproducten als mosterd, honing en snoepgoed.
Sneek
Duurzaam en ook nog eens mooi om te zien en je huis mee te decoreren. Dat is een Ecotuintje in fles. Je maakt je eigen ecosysteem in