Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3620 uitjes gevonden
Valkenburg
De oude vluchtgangen van de sprookjesachtige Kasteelruïne van Valkenburg vormen het decor om via trappen en ladders een spannende tocht af te leggen.
Leiden
Ervaar zelf de ontspannen werking van onze baden, droge en natte sauna's en kom tot rust in één van de rustruimtes.
Cinema Hengelo is te vinden in het hartje van Hengelo. De bioscoop is voorzien van vijf zalen met in totaal 834 stoelen. Naast het reguliere filmprogramma worden er ook regelmatige evenementen georganiseerd, zoals Ladiesnights, Kidsparties, High Tea's en dergelijke.
Veenendaal
Dit vrijgezellenfeest is voor groepen die lekker actief bezig wil zijn waarbij de gezelligheid niet mag ontbreken. In teamverband voeren we verschillende opdrachten uit, waarbij sportiviteit en samenwerking de belangrijk zijn.
Rotterdam
De Ballebak in Rotterdam (Ommoord) is een overdekt speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte.
Ouddorp
Hier draait het allemaal om je uit te leven op het strand en op het water. Waar ben je naar op zoek? Beware Beach heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het strand te laten beleven.
Van 27-10-2019 t/m 26-01-2020
Koele Wateren
Hoorn
In deze tentoonstelling ontdek je de rol van water; ons grootste vriend, maar ook ons grootste vijand.
Beerze Bulten is meer dan alleen een bungalowpark...het is een prachtige plek in Overijssel waar achter iedere boom weer iets nieuws te beleven is! Gelegen in het prachtige Vechtdal in Overijssel ligt camping en bungalowpark Beerze Bulten. Ditbungalowpark in Overijssel biedt u een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met mooie accommodaties.
Sint Anthonis
Sensationeel, veilig en bovendien milieubewust; dat is onze activiteit laser kleiduifschieten. In een spannende competitie ga je op jacht naar de weggeschoten kleiduiven
De Leidse Sterrewacht is één van de oudste sterrenwachten van Nederland en bezit een schat aan informatie over sterrenkunde. Na een grootscheepse verbouwing in 2011 kunnen bezoekers terecht in het gratis toegankelijke bezoekerscentrum. Studenten sterrenkunde verzorgen regelmatig rondleidingen.