Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3943 uitjes gevonden
Laat het kind in jezelf naar boven komen en laat zien hoe goed jij kan mikken op onze dartbaan.
Rotterdam
Markthal Rotterdam is het grootste kunstwerk ter wereld en moet je zeker eens bezoeken.
Utrecht
Wie eens op een bijzondere manier wil dineren, kan een plaats reserveren aan boord van de Dinner Train.
Van 10-04-2020 t/m 10-10-2020
Varen door Grachten
Den Haag
Borrelen en varen, deze twee gaan hand in hand. Tel daarbij op, goed gezelschap van vrienden, familie of je collega’s en de dag kan niet meer stuk!
Pieterburen
Bent u een dagje of weekend in het noorden van Groningen? Kom dan heerlijk relaxen in badhuis Waddenwellness. 'Kom in Oosterse sferen in het uiterste Noorden...!
Rotterdam
Wilt u een workshop Eerste hulp bij ongevallen of Reanimatie volgen in Rotterdam? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor de data van onze workshops
Lievelde
Het leukste en grootste pretpark in de Achterhoek (Lievelde) is toch echt Megapret. Vooral gericht op kinderen, maar ook geschikt voor de hele familie. Megapret bestaat uit Buitenpret, Binnenpret, Waterpret en Golfpret. Kortom bij ieder type weer is er van alles te beleven.
Villa Mondriaan vertelt het levensverhaal van Piet Mondriaan. Zijn vroegste schilderijen en tekeningen zijn er te zien, door een samenwerking met het Gemeentemuseum Den Haag. Het hoekpand is omgebouwd tot een boekwinkeltje, museumcafé en centrum voor educatie. Kom genieten van al het moois dat Mondriaan aan de wereld heeft nagelaten!
Ieder seizoen zijn er verschillende nieuwe tentoonstellingen te zien bij Theater De Nieuwe Kolk. Bezoek een voorstelling uit het mooie, brede programma!
Amsterdam
Een spannende, interactieve audiotour voor alle kleine zoetwaterpiraatjes (5-12), te beluisteren op elke afvaart van de City Canal Cruise