Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3497 uitjes gevonden
Berg en Dal
Er wacht een bijzondere filmervaring op je in Tivoli’s 4D Bios...
Even helemaal weg, maar toch Nederlands blijven spreken?
Nuenen
Volg de voetsporen van de schilder Vincent van Gogh. Zijn geschilderde wereld komt tot leven in Van Gogh Village Nuenen waar nog veel objecten staan die vereeuwigd zijn door de meester schilder. In het Vincentre komt de wereld van Vincent van Gogh en zijn werken tot leven.
Heteren
Het Betuws Oorlogsmuseum "The Island" in Heteren geeft een overzicht van de jaren 1944-1945 in de Overbetuwe. Het laat je ook het vervolg van de slag om Arnhem zien. In totaal streden er 16 nationaliteiten in dit gebied.
Onze RIB (Rigid Inflatable Boat) zorgt voor een ware sensatie op het water door de combinatie van power en wendbaarheid. Foto's zeggen niet genoeg! Er is maar één manier om het RIB varen spektakel te bevatten, zelf ervaren!
Zwolle
Het spel met verfkogels, is geschikt voor jong en oud.
Leerdam
Dagelijks verzorgt Rederij Leerdam afvaarten over de Linge vanuit Leerdam met 2 luxe partyschepen. De vaste vertrekplaats ligt aan de rand van het oude centrum van Leerdam.
René Lalique (1860-1945) was een Franse glaskunstenaar en edelsmid.
Van 22-07-2016 t/m 22-07-2026
Real Life Escape
Maarssen
Real life escape is een razend spannend spel dat je met een groep van 4 tot 8 spelers op locatie doet. Je wordt in een kamer opgesloten en hebt zestig minuten om er samen weer uit te komen. Door puzzels op te lossen, aanwijzingen te volgen en sleutels te vinden, werk je naar de uitgang toe. Samenwerken is van levensbelang. De klok tikt. Durf jij? ► Het ideale vrijgezellenuitje ► Perfecte teambuilding voor collega’s ► Geheid een succes op je familiedag/ ► verjaardagsfeest ► Een nieuwe vorm van actief entertainment ► Groeiende hype in Nederland en daarbuiten ► Onder andere bekend van DWDD
Utrecht
Cyanotype printen, maak je eigen blauwdrukken.