Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3371 uitjes gevonden
Eventjes lekker wegdromen uit de drukte van alledag.. Dat kan nu ook op de Zanderij! Relaxsauna "The White House" beschikt over twee sauna's; een infrarood sauna en een traditionele sauna, verschillende douches met warm en koud water.
Alphen aan den Rijn
Dat kan bij Wet 'n Wild! Onze kabelskibaan maakt het voor iedereen mogelijk te leren waterskiën en wakeboarden. De eerste start levert vaak een nat pak op, maar binnen een half uurtje heeft iedereen het onder de knie.
Museum De Oude Aarde is het oudste museum van Giethoorn. In het hart van het pittoreske Giethoorn loop je via een sfeervol bruggetje zo het museum binnen. Binnen vind je één van Nederlands mooiste collectie mineralen en fossielen. Ook kun je hier kinderfeestjes en schoolreisjes houden en het Lucky Luck arrangement boeken. Kom je eens kijken? Een steengoed idee!
Almere-Buiten
Kruip achter een van de professionele bewegende simulatoren en knal met de beste racewagens over de leukste circuits. De snelste coureur van de maand wint unieke prijzen!
Den Burg
De ludieke boerenzeskamp op Texel is geïnspireerd tijdens een bezoek aan een Texelse boerderij. En dus hebben alle spellen met het werken en leven op de boerderij te maken.
Woudenberg
Los een Cold Case zaak op. Maak hierbij gebruik van oude en nieuwe technieken (o.a. virtual reality). Speel dit spel in teams.
Apeldoorn Noord/Wenum Wiesel
Eigen beeldje maken in speksteen!
Harmelen
De Andere Quiz is de pubquiz met hilarische filmpjes, leuke muziek en actuele onderwerpen die geheel kan worden afgestemd op uw wensen. Onze presentatoren zorgen met onze quiz voor een avond of middag vol humor en plezier!
Apeldoorn
Het museum uit 1954 is opgericht in Den Haag, maar door de explosieve groei van de verzameling is het museum in 1984 verhuist naar Paleis Het Loo.
Nijmegen
Aan de gezellige Nijmeegse Waalkade, aan de voet van Waalburg en Valkhof, ligt het Nationaal Fietsmuseum Velorama. Een juweel van een museum met fietsen, toebehoren, posters, vitrines en ladekasten met voor bezoekers toegankelijke documentatie.