Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3663 uitjes gevonden
Loosdrecht
Lekker ij eten op de ijsboerderij van de familie Herk-Hoogendoorn. De ijsboerderij is van mei tot september geopend. Er is dan ijs te koop in onze kleine boerderijwinkel. Kinderen kunnen spelen en rondkijken op de boerderij.
Welkom, Van harte welkom bij B&B Kiste Trui, gelegen dicht bij de legendarische Mookerheide! Sinds 2012 hebben we vele gasten uit alle windstreken in onze geheel nieuwe B&B mogen ontvangen. Wij bieden u een comfortabel en gezellig ingerichte B&B, omringd door een mooie tuin met overdekt terras. Onze B&B is ondergebracht in een vrijstaande verblijfsruimte naast ons woonhuis, zodat u een optimale privacy wordt geboden. U kunt deze B&B per kamer dan wel in zijn geheel huren. Vanuit het B&B huis wandelt u zo het prachtige (bos) rijke gebied van Natuurmonumenten in. Wij kunnen u onze accommodatie van harte aanbevelen. B&B Kiste Trui is geclassificeerd met 4 tulpen. LASTMINUTE BOEKING VOOR 99e VIERDAAGSE LOPERS!!(zie nieuwsbulletin op onze website). met vriendelijke groeten Familie van der Heijden
Stadswandeling Den Haag met gids, een leuke manier om op uw gemak de stad te bekijken! Stadsgids Jacqueline Alders neemt u mee langs bekende en onbekende plekken en gebouwen.
Van 10-04-2020 t/m 10-10-2020
Bier & Boot
Den Haag
De bierboot is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest maar ook leuk met de voetbalclub of met een paar vrienden bij elkaar.
Bezoekers uit heel de wereld komen al zo'n honderd jaar naar de Waag in Oudewater. Ze gaan op de weegschaal staan en ontvangen een certificaat. Al in de 16e eeuw vond deze weging plaats. Toen was dat van levensbelang: mensen werden beschuldigd van toverij en belandden op de brandstapel. De aanvraag voor opname op de Werelderfgoedlijst van de Unesco is in voorbereiding.
Gouda
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is een unieke plek in Gouda, waar kinderen en ouderen in contact kunnen komen met de dieren. Daarnaast organiseert de kinderboerderij veel leuke en leerzame activiteiten en zijn we een groene ontmoetingsplek voor inwoners uit Gouda en omgeving. Jaarlijks worden we ruim 100.000 keer bezocht!
Tholen
Ervaar de krachten van een motor met 300 PK. Stap op onze zwarte rib en beleef de rit in 20-25 minuten
Broek op Langedijk
Museum BroekerVeiling is de oudste tuinbouwveiling ter wereld. Vanaf eind 19e eeuw werd hier flink handel gedreven. Tuinders en handelaren wilden hetzelfde: de beste prijs voor hun groenten.
Oudenbosch
Het zouavenmuseum is gevestigd in het voormalige raadhuis van Oudenbosch en bewaart de geschiedenis van de Pauselijk Zouaven. Tussen 1860-1870 riep Paus Pius IX alle katholieke jongeren in de gehele wereld op om zijn land te verdedigen tegen de troepen van Victor Emmanuel II. Met 3200 deelnemers vormden de Nederlanders het grootste contingent.
Dit museum is het voormalig woonhuis van de kunstschilder en verzamelaar Paul Tetar van Elven. Naast zijn eigen werk, zoals de zeldzame collectie door hem geschilderde collectie kopieën, vindt men in het huis werk van tijdgenoten, antieke meubels, Oosters porselein en Delfts aardewerk.