Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3497 uitjes gevonden
Bunnik
Op zoek naar een unieke locatie voor de teambuildingsdag, het bedrijfsuitje of de najaarsbijeenkomst? Een prachtig fort in winterse sferen?
Olmen (België)
In Olmense Zoo ontdek je de exotische wereld van dieren. Je kan meer dan 200 verschillende dieren van dichtbij bewonderen in een natuurlijke omgeving. Daarnaast kan je heerlijk eten in het restaurant, terwijl je kinderen spelen in de aangrenzende speeltuin.
Bij de bioscopen van JT is er altijd een grote keuze aan de nieuwste films. Ook bij JT Alkmaar. Bezoekers hebben keus uit gewone films of films in 3D! Ook organiseert JT eens in de zoveel tijd een ladiesnight. De bioscoop beschikt over vijf zalen en er is in totaal plek voor 877 mensen. Zak achterover in een heerlijke fluwelen bioscoopstoel en geniet van de nieuwste films!
Kaag
Jachthaven 't Fissertje in Kaag ligt direct aan de Kagerplaasen en verhuurt luxe sloepen, zeilboten, motorboten en SUP boards. De jachthaven vormt een perfecte uitvalsbasis om naast de Kagerplassen ook het Braassemermeer en Westeinderplassen te ontdekken.
Barger-Compascuum
Stap in de wereld van veen. Hoe woonden de veenarbeiders in Drenthe rond 1900? Dat ontdek je, al wandelend, door het plaggenhuttendorp ‘t Aole Compas. Even verderop, in Bargermond, zijn de ambachtslieden druk aan het werk.
Van 24-10-2019 t/m 27-10-2019
Doe's Gek
Zwolle
Hét grootste interactieve kinderevenement in de herfstvakantie. Ruim 12.000 m² aan spektakel en speelplezier!
Utrecht
Samen lachen werkt verbindend en energiek. Tijdens de workshop laten we de deelnemers ervaren wat de kracht van lachen is.
Bloemendaal aan Zee
In deze bijzondere omgeving komen de konijnen, vossen en herten een kijkje nemen bij uw kampeerplaats of accommodatie.
Harderwijk
Beschikken jullie over het juiste richtingsgevoel? Met ronkende motor staat de oude legertruck voor jullie klaar.
Op zoek naar een comfortabele overnachtingsplek? Wij bieden de oplossing met de compleet ingerichte studio. De luxe van een appartement, op een idyllische plek in de polder. Ook zeer geschikt voor de zakelijke overnachting. Of overnachten in een echte safaritent! Compleet ingericht. Onze studio is voorzien van alle gemakken: vloerverwarming, keukenblok, tweepersoons hemelbed en een heerlijke zithoek. U kunt gebruik maken van de studio wanneer u op bezoek wilt bij een van onze campergasten, maar ook als u op doorreis bent met fiets, auto of motor. U bent van harte welkom op Afslag Nagele! Binnen de dichte windsingel wordt u aangenaam verrast door een groene oase op de bodem van de Zuiderzee met een unieke ontstaans- en inrichtingsgeschiedenis. Geniet van de ruimte en het licht van de Noordoostpolder, de geborgenheid van het erf en de strakke lijnen van Flevoland. Vissersdorp Urk en Werelderfgoed Schokland zijn per fiets goed bereikbaar Gunstiger prijzen wanneer u langer blijft.