Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2965 uitjes gevonden
Rotterdam en omgeving
Tijdens een leuke longboard workshop leer je niet alleen maar de basis van het longboarden maar ook al gelijk trucs en is er ruimte voor een tochtje in een mooi gebied bij jullie in de buurt.
Eindhoven
Waarschuwing! Na de Ultimate Brain Battle kan het winnende team een jaar lang pijnlijk verwijzen naar die teambuilding sessie, waar het ging om scherpe strategie, collectief geheugen, parate kennis, volledige focus en enorme hersencapaciteit
Heenvliet
Ruïne Ravesteyn is de oudst bewaard gebleven ruïne van een Donjon in Nederland. Deze is uniek in zijn soort. Veel bekende figuren uit de geschiedenis zijn hier te gast geweest. Te denken valt aan "Maria de Medici" of de bekende hervormer van het eiland Voorne "Angelus Merula".
Oudega
Ûnder de Wol staat garant voor een gastvrij verblijf in comfortabele kamers of appartement, grenzend aan een weiland waar aardige schapen grazen. Alle kamers zijn nieuw, met zorg ingericht en beschikken over een eigen badkamer en terrasje.
Bunnik
De Team Challenges is een teamuitje die garant staat voor een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten, spanning en ontspanning.
Den haag
Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Den Haag. Een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de straten, de stegen én de geschiedenis van de stad.
Nieuwegein
Op zaterdag 26 januari 2019 organiseert Toptrouwlocaties de populaire Open Toptrouwlocatie Route.
Huizen
Huizer Museum "Het Schoutenhuis" is een cultuurhistorisch museum, dat de geschiedenis van Huizen in beeld brengt. In het museum is ook het VVV gevestigd.
Den Haag
VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dit is precies wat jullie komen doen.
Dokkum
Het waddengebied vormt het domein van de Fryske Waedrinners, een club van wadgidsen met een rijke historie. Zij nemen je mee op een uitdagende tocht naar echte oergebieden zoals Ameland en de Engelsmanplaat.