Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3620 uitjes gevonden
Amerongen
In de uiterwaarden van de Nederrijn, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug ligt Kasteel Amerongen. Het Huys weerspiegelt de lange geschiedenis. Het gebouw, het interieur en de tuin van Kasteel Amerongen vormen een eenheid die in de loop van de eeuwen is gegroeid.
Volendam
Jullie zitten opgesloten in een Volendamse bar. De eigenaar van de kroeg heeft jullie gezien op beelden van de bewakingscamera.
Vught
Het Vughts Museum vertelt je veel over de historie van Vught. De uitgebreide collectie bestaat uit schilderijen van onder andere Grips, Slager, Luns, Frenken. Maar er zijn ook prenten, devotionalia, foto's en een breed scala aan ambachten te zien in het museum.
Oudewater
In Touwmuseum "De Baanschuur" ontdek je de ware identiteit van Oudewater, namelijk de geschiedenis van de touwindustrie. In het touwmuseum zie je veel oude gereedschappen. Ook staat er een lijnbaan opgesteld. Hier kun je een eigen springtouw op maken.
In hartje Drenthe vind je het overdekte speelparadijs Speelstad Oranje. Het reusachtige attractiepark biedt speelplezier voor jong en oud. Zo is er een achtbaan, griezelhuis, zweefmolen, piratenschip, trampolines, luchtkussens, glijbanen en ga zo maar door! Ook kunnen de kids bij Speelstad Oranje kennis maken met interactief spelen. De twee interactieve speeltoestellen Sona en Sutu sluiten aan bij de belevingswereld van jongeren en stimuleert hen actief te spelen.
Nieuwegein
Deze nieuwe activiteit van Down Under wordt aangeboden op het nabij gelegen terrein van Down Under. Kom samen met de familie, collega’s of vrienden golfen en verbeter je slag.
Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, met 31 jaar ervaring in het maken van beelden in brons en steen en werken met klei, was, steen en brons. Inspiratie komt soms vanzelf, van te voren of ter plekke.
Veulen
Kinderboerderij 't Platteland in Veulen is een overzichtelijke kinderboerderij met indoor speeltuin. Daarnaast hebben we ook een terras met een ruim overzicht op de speeltuin. De kinderboerderij is ook ideaal voor fietsers en wandelaars.
Dongen
Stap in het duistere doolhof en ervaar de thrill van 100% actie en adrenaline. Dé nieuwste variant op lasergamen en Escape Rooms. Een teamspel om nooit te vergeten!
Lelystad heeft sinds januari 2004 een filmtheater. In samenwerking met en gebruikmakend van het Agora Theater wordt er wekelijks op de dinsdagavond, een kwaliteitsfilm vertoond als aanvulling op het commerciële filmaanbod van de Agora. Dit alles wordt gerealiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers.