Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3943 uitjes gevonden
Leuvenheim
Tijdens deze workshop gaan we een fruitkist verven. Het fruitkistje is onbehandeld en is daarom erg leuk te beschilderen.
Empe
In twee tot twee en en half uur nemen wij u mee in de wereld van de thee. Welke weg bewandeld uw thee voordat het in uw kopje komt. U proeft verschillende soorten thee, maakt een Chinese theeceremonie mee, u proeft thee in combinatie met eten.
Thuis
Maak een eigen hut voor je de kinderen.
Vanuit de smaakvol ingerichte woning, waarin 'Ze zeggen.. ' is gevestigd, kijkt u aan de ene kant uit over rivier de Rotte en aan de andere kant geniet u van het mooie weidelandschap. U heeft slechts 10 minuten nodig om te genieten van het Rotterdamse stadsleven met haar musea, theaters, schouwburg, architectuur en winkels. Om Rotterdam te bereiken, kunt u met uw auto of gebruikmaken van de fietsen die hier aanwezig zijn. Zoekt u liever de rust van het water dan kunt u bij ons aanleggen of een sloep bij ons huren en varen richting de Bergse plassen, de Rottemeren en u kunt met de boot Rotterdam in varen.
Groningen
In onze overdekte speeltuin kunnen kinderen onder begeleiding van een ouder, naar hartenlust klimmen en klauteren. Ondertussen kunnen de ouders rustig toe kijken vanuit een kindvriendelijke, gezellige restaurant.
Onze Bed & Breakfast ligt aan de ringvaart, wordt omringd door weilanden en ligt in het werelderfgoed de Beemster. Bent u op zoek naar een landelijke (rustige) omgeving en gastvrijheid, dan is onze Bed & Breakfast echt iets voor u! Onze landelijk ingerichte B&B is ruim (70m2) en beschikt o.a. over: eigen badkamer, keuken (met o.a. vaatwasser en combi magnetron), minibar, TV, gratis Wifi en gratis koffie en thee. U kunt parkeren op eigen terrein en gebruik maken van het terras, dat zich in onze sfeervolle tuin bevindt. De B&B is ideaal voor het maken van uitstapjes. Bezienswaardigheden in de buurt zijn o.a.: diverse fietsroutes, Zaanse Schans, het strand, Volendam, Amsterdam, Wellness centrum Beemster en Golfbaan Purmerend.
Neeritter
Een visparadijs in een prachtige natuur in Limburg. Een bijzonder complex met wel 7 forellenvijvers. Een stukje natuur in al zijn schoonheid, waarbij de visser en de natuurliefhebber aan hun trekken zullen komen.
Kaasmaken bestaat eigenlijk uit twee aspecten: het echte proces van kaasmaken en het werk wat er om heen zit. Ook kan je op de boerderij leuke boerenspellen doen. De boerenbowlingbaan en boerenminigolf zijn familiespelen die geschikt zijn voor alle leeftijden.
Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Al sinds 1915 werken de brouwers hier iedere dag aan het perfecte bier. Ruik en ervaar het complete brouwproces onder leiding van een ervaren gids, die bezoekers graag rondleidt. Van de moutzolder naar de authentieke koperen brouwketels en tot in de kelder. En natuurlijk gaat hier een flesje open!
Amsterdam
De Waalse Kerk is een kerk gelegen aan het zuidelijk deel van de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam.