Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3858 uitjes gevonden
Breda
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in oude bierreclames vanaf het begin van de vorige eeuw tot en met 1960 is er in Breda een museum, dat vol staat met brouwerijnostalgie. De geschiedenis van de bierreclame wordt op unieke wijze tentoongesteld.
Schoorl
Een uniek, heerlijk en ontspannen nieuw stranduitje! Spanning, uitdaging, concentratie en samenwerken. Dat is waar Escape on the Beach om draait. Activiteiten, opdrachten en uitdagingen op het strand in teamverband.
Valkenburg
Bij de indrukwekkende plek waar deze citygame start, treed je meteen in de voetsporen van oude Valkenburgse ridders. Aan jullie de taak om de stad te verdedigen
Pulchri Studio is primair een plek waar kunstenaars(leden) hun werk exposeren. Dat werk is te bewonderen van 11.00 tot 17.00 uur. Het zou natuurlijk zonde zijn zo'n mooi gebouw na 17.00 uur te sluiten, vandaar dat er naast exposities ook andere activiteiten plaatsvinden. Tot 18.00 uur is de sociëteit ook geopend voor niet-leden van Pulchri. In de societeit gelden voor leden aangepaste prijzen.
Zoetermeer
Karten, Lasergamen, Prison Island en nog veel meer.
Biddinghuizen
Ideaal als teambuildingsactiviteit! Het Obstacle Run parcours van Flevonice heeft alle elementen voor een te gekke uitdaging: water-, modder- en indrukwekkende klimobstakels!
Schitterende monumentale gevels vertellen de geschiedenis van deze voormalige VOC-stad.
Alkmaar
Peter Marnier komt tijdens koningsnacht bij cafe het is nooit te laat optreden
Bladel
Heerlijk rustgevend cruisen over een uitgestippelde route door de Kempische natuur. tijdens deze route rijd u veelal door de bossen.
Nijmegen
Een uitdagend handboog spel. Spannender dan paintball, maar dan zonder blauwe plekken. Dat is Archery Tag. Een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten.