Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3497 uitjes gevonden
Delfzijl
Breng een bezoek aan een druipsteengrot én een hunebed. Laat je verwonderen over de variëteit aan vormen en kleuren van schelpen. Herbeleef de maritieme historie in Muzeeaquarium Delfzijl.
Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk, Zeeland, is een bijzondere plek om te herinneren wat er in de nacht van 1 februari 1953 en de tijd daarna is gebeurd. Vier Phoenix-caissons geven een indruk van de impact die het water heeft gehad en heeft op ons dagelijks leven. Beelden, geluiden, foto's, krantenknipsels, getuigenissen en uiteenlopende materialen vormen een indrukwekkende expositie voor jong en oud.
Bed & Ontbijt Almere is een Bed & Breakfast in de vorm van waterbungalows met een unieke ligging in een gezellige jachthaven van Haddock Watersport. Een waterbungalow is een vakantiehuisje op het water, voorzien van alle gemakken. Een douche en toilet zijn aan boord, alsmede een keukenblokje met wastafel, waterkoker en koelkast. Ook televisie en draadloos internet zijn aanwezig. Bed & Ontbijt Almere beschikt over 7 waterbungalows, waarvan er 6 geschikt zijn voor 1 tot 4 personen en de 7e voor 1 of 2 personen. Haddock Watersport is zeer centraal gelegen, vlakbij het centrum van Almere en de A6 en is ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Naast een Bed & Breakfast bestaat het bedrijf ook uit een jachthaven, een eetcafe met zaalverhuur en een zeilschool met verhuur van kano's, zeilboten en motorboten.
Op Landal Résidence Terschelling heeft u de luxe van alles onder één dak en toch de vrijheid van een vakantiehuis. De 54 luxe appartementen van dit park liggen vlakbij het levendige dorpje Midsland.

Het strand ligt om de hoek van dit complex. Terschelling is de grootste van de Waddeneilanden en populair bij jong en oud. Ruim 80 kilometer aan fietspaden leiden u langs bos, duin, heide en brede stranden. Wie 's avonds op zoek is naar vertier, gaat naar Midsland of West-Terschelling. Landal Résidence Terschelling is een luxe complex met lift, bagageservice, fietsverhuur en draadloos internet. Maar ook een overdekt zwembad, kinderspeelruimte en een gratis wellnessruimte met een uitgebreide sauna, Turks stoombad en stortdouches.
Amsterdam
Mud & Bugs is een evenement voor kinderen vanaf 8 jaar die niet bang zijn voor een beetje modder en kriebelige beestjes! Onder begeleiding van twee professionele outdoor specialisten beleven de kinderen de outdoor dag van hun leven!
Garderen
Buitenkoken op houtvuur is meer beleving én meer smaak! Buitenkokers organiseert unieke kookworkshops door te koken op houtvuur. Samen unieke recepten bereiden op exclusieve locaties in de natuur!
Utrecht
Wil jij helemaal de blits maken bij jouw vriendjes en vriendinnetjes in de klas? Vorm een echte rockband en treed op op een ons podium!
Hardinxveld-Giessendam
Museum de Koperen Knop is gevestigd in een boerderij uit de 17e eeuw. Het museum beschikt over een erf, tuin en enkele bijgebouwen. In het voorhuis is een authentieke deftige boerenwoning ingericht en in de vroegere stal is er ruimte voor tentoonstellingen.
Thermen & Beautycentrum Anholts is één van de meest bekende thermencentra van Noord-Nederland.
Groningen
Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Groningen en naar die van de Noord-Nederlandse scheepvaart?