Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3371 uitjes gevonden
Leiden
Bubble voetbal is een voetbal variant waarbij de deelnemers een bumperpak aan hebben. Zonder tactiek zal je niet winnen, dit maakt Bubble voetbal uitermate geschikt als teambuildingsuitje. Eindelijk mag je je baas eens omver beuken!
Van 08-07-2019 t/m 30-08-2019
Kamelensafari in de zomervakantie op Kamelenmelkerij Smits
Berlicum
Kamelenmelkerij Smits is een leuk en leerzaam dagje uit voor alle leeftijden. Ben je benieuwd naar het leven van een kameel of wil je de unieke dieren aaien? Kom dan snel naar Kamelenmelkerij Smits!
Enschede
Bij ZERO55 kun je 7 dagen per week terecht voor de futuristische activiteiten E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing.
Grote stoomwolken tekenen het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Hier bevindt zich namelijk de Miljoenenlijn; een van de mooiste spoorlijnen van Nederland. Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en waan je terug in vervlogen tijden. Vergeet geen kaartje te kopen!
De Panne (België)
Plopsaland De Panne belooft de Studio 100-fans een hele dag vol vermaak. Want naast alle superleuke attracties zijn er ook leuke shows van onder andere Bumba. En wie weet loop je je favoriete tv-held tegen het lijf!
's-Hertogenbosch
Kom gezellig Tapas maken en eten in onze Spaanse winkel PePe del Sol. Wij bieden een arrangement van ca. 8 tot 10 Tapasgerechten en laten die vergezeld gaan van een aantal bijpassende Spaanse wijnen.
Laren Gld
Ga eens lekker toeren met een Solex in de Achterhoek, Twente of rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen.
Lemmer
Het ir. D.F. Woudagemaal is het grootste, nog in bedrijf zijnde, stoomgemaal ter wereld. Het Woudagemaal dient om een te hoge waterstand van het Friese boezemwater te verlagen.
Voorst
Deze fietsroute voert door een weids landschap met ooievaars en molenwieken, langs de IJssel en over slingerende bospaadjes. In je eigen tempo leg je een route af van erf naar erf. Overal stap je af, kijk je rond en haal je dagverse streekproducten op.
Beerze Bulten is meer dan alleen een bungalowpark...het is een prachtige plek in Overijssel waar achter iedere boom weer iets nieuws te beleven is! Gelegen in het prachtige Vechtdal in Overijssel ligt camping en bungalowpark Beerze Bulten. Ditbungalowpark in Overijssel biedt u een perfecte combinatie van heerlijk buitenleven in de schitterende natuur met mooie accommodaties.