Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3943 uitjes gevonden
Rotterdam
Laat je nu opsluiten in één van onze escape rooms en beleef een uniek en bijzonder dagje weg! Weet jij te ontsnappen?…
Geldrop
Het kasteel is gelegen in een 140 jaar oud Engels landschapspark en bloementuin de Baron z'n Hof. Het landgoed is midden in het centrum van Geldrop gelegen en vormt een verbinding met de natuurgebieden Hulsterbroek en Collse Zeggen.
Zaandam
Ontdek het geheim van Holland. Een gids laat de geschiedenis van Hembrug, het hart van de Stelling van Amsterdam, tot leven komen.
Met behulp van oud onderwijsmateriaal en oude schoolfoto’s worden de bezoekers terug gebracht naar de schooltijd van vroeger. Kinderen en volwassenen kunnen zich in het klasje van vroeger laten fotograferen. Onder begeleiding van de suppoosten kan gebruik worden gemaakt van de beschikbare “Ot en Sien-kleding”.
Diverse locaties
Terug naar de jaren `50, de veren en boa`s mogen weer uit de kast. Heerlijk sexy en sierlijk bewegen zoals Marilyn Monroe en Dita von Teese!
Van bekroond restaurant met 1 ster naar sfeervolle B&B met vijf tulpen.
In het glooiende landschap van Zuid-Limburg zijn de woningen van Vakantiewoningen Natuurschoon te vinden. De accommodaties liggen in het dal van de rivier De Noor. Natuurschoon biedt woningen voor vier tot achttien personen aan.
Amsterdam
Jazz/rock artiest Tony MacAlpine komt op 12 september naar Q-Factory Amsterdam!
Rondvaartbedrijf Middelsee is dé specialist in
rondvaarten door en om Leeuwarden,
door Noordwest Friesland over de Kleiroute of door de Greidhoeke.
Ervaar de flora en fauna van het prachtige Lauwersmeergebied, de dynamiek van het getij en de wijdsheid van de Waddenzee met haar droogvallende zandbanken, zeehonden en luchten, en de schoonheid van het Reitdiepdal. Boek een tocht op de Nescio en laat u meevoeren naar de rust en ruimte van het Wad, de Lauwers en het Reitdiep.