Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3486 uitjes gevonden
Utrecht
We zijn Gehacked:Een op maat gemaakt avontuur incl. vragen en opdrachten over uw bedrijf en over de stad/dorp waar het gehacked programma gehouden wordt.Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aan de knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins). Anders zullen de represailles bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd en niemand binnen uw team krijgt deze maand zijn of haar salaris. Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeelde meesterhacker!    
Tricht
Uniek in Nederland! TractorSpoor verhuurt Oldtimer Tractoren uit de jaren 50 aan mensen die op een bijzondere manier de Betuwe willen verkennen. Bijzonder is dat je zelf een hele dag de beschikking krijgt over zo’n mooie Oldtimer. Een heerlijk dagje onthaasten!
IJsselmuiden
Hanzestad Kampen; de ideale omgeving en stad voor een ontspannen vaartocht. Bekijk het mooiste stadsfront van Nederland vanaf de IJssel of ontdek de rijke natuur van de IJsseldelta. Rondvaarten, verhuur motorbootjes en waterfietsen.
Winsum
Trouwjurken passen voor de lol! Kom gezellig met je vriendinnen, zussen of collega's. Prachtige buitenlocatie voor foto's!
Ryptsjerk
Kookworkshops in het landelijke Ryptsjerk: bonenschotel of -salade, vergeten groente, zevenblad, hapjes (zoet of hartig), eetbare bloemen, jam maken, courgettes inmaken, appeltaart bakken. Volop mogelijkheden!
Met luxe accommodaties en meerdere golfbanen in de buurt, is Landal Landgoed Aerwinkel echt een bungalowpark voor de levensgenieter. U vindt het park vlakbij Posterholt, het Annedaals Bosch en het Munnischbos, in het prachtige Limburg.
Het Filmhuis Weert draait eens in de twee weken op maandag en dinsdag een arthouse film in de Gotcha bioscoop in Weert. Op dit moment heeft het filmhuis 314 leden en is nog steeds groeiende!
Terschelling
Een krachtig 2-daags personeelsuitje naar Terschelling met stoere activiteiten. De ideale combinatie van gezelligheid, actie en een barbecue aan het strand!
Westerbork
Het Museum van Papierknipkunst te Westerbork presenteert een hoogwaardige collectie van originele en internationale papierknipkunst. Jaarlijks wordt naast de basiscollectie een bijzondere deelexpositie van de knipkunst getoond.
Het Museum van de Vrouw is ontstaan vanuit een privé verzameling van Annie Schreuders-Derks. In 2007 is de collectie in het bezit gekomen van de gemeente Echt-Susteren. De collectie is ontstaan uit de grote interesse voor de verbondenheid van de vrouw met oude en nieuwe tradities en de volkscultuur in de breedste zin van het woord.