Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3218 uitjes gevonden
Rotterdam
ZEESOLDATEN: Aan de Wijnhaven in Rotterdam is begin dit jaar de laatste hand gelegd aan het stoerste uitje van Rotterdam: het Mariniersmuseum.
Zwierende stelletjes, stuntelende kinderen, maar ook snelle schaatsers begeven zich graag op het ijs van IJsbaan de Meent. De ijsbaan in Alkmaar heeft een 400-meterbaan en een ijshal. Winterplezier voor iedereen! De 400-meterbaan is voorzien van een blauwe binnenbaan, waar snelle schaatsers hun rondjes maken. Kinderen schaatsen gezellig in de met lichtjes versierde ijshal. Op vrijdag draait er vanaf 16:45 uur een dj muziek voor jong en oud. Een gezellig avondje in beweging!
Heiloo
Op zaterdagavond presenteert Eensgezindheid in Cultureel Centrum De Strandwal te Heiloo een concert dat helemaal in het teken van de Top 2000 zal staan.
Hardinxveld-Giessendam
Museum de Koperen Knop is gevestigd in een boerderij uit de 17e eeuw. Het museum beschikt over een erf, tuin en enkele bijgebouwen. In het voorhuis is een authentieke deftige boerenwoning ingericht en in de vroegere stal is er ruimte voor tentoonstellingen.
Hengelo
Kinderen kunnen lekker de 'aap' uithangen in de apenkooi of dansen in de disco. Ook voor de allerkleinsten is er een eigen speelterrein.
Vleuten
De Bosspeeltuin in Vleuten (Utrecht) is een grote, avontuurlijke, fantasierijke en veilige plek voor kinderen van 2 tot 12 jaar om zich een hele dag te kunnen uitleven.
Oudemirdum
Informatiecentrum Mar en Klif is een bezoekerscentrum dat informatie geeft over natuur en landschap in Zuidwest-Friesland, er is met name aandacht voor de landschapselementen: bos, water en weide en de verbindende factor tussen dit alles: de Das.
Op vakantiepark De Katjeskelder beleeft iedereen een ontspannen vakantie! Op dit ruim opgezette en kindvriendelijke park verblijft u in een prachtige groene omgeving. Leuke faciliteiten, comfortabele bungalows en een veelzijdige omgeving zorgen dat er voor iedereen hier van een heerlijke vakantie geniet!
Empe
In twee tot twee en en half uur nemen wij u mee in de wereld van de thee. Welke weg bewandeld uw thee voordat het in uw kopje komt. U proeft verschillende soorten thee, maakt een Chinese theeceremonie mee, u proeft thee in combinatie met eten.
Hoofddorp
Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daar bij in een pannenkoekenrestaurant.