Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3783 uitjes gevonden
Huizen
Huizer Museum "Het Schoutenhuis" is een cultuurhistorisch museum, dat de geschiedenis van Huizen in beeld brengt. In het museum is ook het VVV gevestigd.
Amsterdam
Gutter Demons behoren zonder twijfel tot de pioniers onder de Canadese psychobilly.
's-Hertogenbosch
Bij de Bossche Bonbon workshop maak je drie soorten chocolade in grappige, ondeugende en hilarische vormen. Je maakt massieve chocolade, bonbon pops en gevulde
Asten
Artjournal betekend kunst dagboek, geen tekst maar beeld in een dagboek. Je leert verschillende technieken. Je gebruikt verschillend beeldmateriaal. Aan de slag
Annie en Wiel Teeuwen heten u van harte welkom bij 'Het Oude Nest'. Als gast vindt u hier rust en ruimte om te ontspannen. Als gast kunt u de vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving zeker waarderen. Zo liggen we midden in een gebied tussen diverse wandel en fietsroutes. Culinaire liefhebbers kunnen een diner in één van de vele restaurants in Kessel-Eik of Kessel afsluiten met een comfortabele overnachting in 'Het Oude Nest'. Ook hebben wij eigen streekproducten, zoals geweckte asperges en aspergesjam. Na ontvangst stapt u het sfeervolle appartement binnen. Het uitzicht vanuit het appartement en vanaf het bijbehorende terras is onbeschrijfelijk: heerlijk op een 'rustende boerderij'. Ontspannen bij de herten en kippen. Ook kunnen we u een rondleiding aanbieden door het historische poppen- en verzamelmuseum. Wij zijn makkelijk bereikbaar, met eigen vervoer als ook met openbaar vervoer Annie Teeuwen nodigt u graag uit om dit zelf te ervaren!
Otterlo
Een gezellige boswandeling met wedstrijdelement, dat is klootschieten! Een leuke activiteit voor een dagje uit op de Veluwe
Euro Kartracing & Bowling Groningen, dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud. Wij bieden u sensationeel kart en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance. Kom eens binnen voor een drankje, een hapje of een ronde karten. U zult verrast zijn!
Sint Oedenrode
Leer hoe u op de ambachtelijke manier klompen kan maken en probeer dit ook zelf.
Uden
Tijdens een dagje bij Hullie kunnen de kinderen zich uren vermaken met alle attracties.
Zelhem
Een recreatief bedrijfsuitje in Hollands Venetië! Onze Adventure Day in Giethoorn is een onvergetelijke belevenis! Echt een origineel bedrijfsuitje voor al uw medewerkers.