Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3620 uitjes gevonden
Gorinchem
Het Cariba-bad in Gorinchem is meer dan 'n tropisch zwembad. Jong en oud zullen zich optimaal vermaken in ons  recreatiebad met diverse spetterende attracties...
Ontdek de prachtige omgeving van Overijssel door een Buggy tocht. Na de uitleg stapt iedereen in de buggy en gaan dan van start. De bijrijder is tevens de navigator die de bestuurder de route moet vertellen. De groepen kunnen allemaal in een keer starten. Na drie kwartier a een uur is er een pitstop om even bij te komen en te picknicken of alleen een kopje koffie te drinken. De tocht gaat verder, degene die als eerste reed is nu de bijrijder en zal moeten navigeren.
Jubbega
"De Koppenjan" is naast pannenkoekrestaurant, bekend om zijn activiteiten. Daarnaast is het ook mogelijk om kaarsen te maken, aardewerk schilderen, hand- en voetafdrukjes in de klei of midgetgolven.
Oudega
Ûnder de Wol staat garant voor een gastvrij verblijf in comfortabele kamers of appartement, grenzend aan een weiland waar aardige schapen grazen.
Halsteren
Wij bieden u een diner tour door hartje centrum! Een bijzonder afwisselend en avondvullend programma, waarbij u onder begeleiding van een gids kennis maakt met deze Bourgondische stad en zijn culinaire aanbod.
Waalwijk
Schoenen zijn er uiteraard in overvloed, want wat is een Schoenen Museum zonder schoenen. Maar, er is veel meer te zien en te beleven in het Nederlands Leder en Schoenen Museum in Waalwijk. Naast onze vaste opstelling, zijn er wisselende tentoonstellingen en tijdelijke exposities te bezichtigen. Het onderwerp van deze exposities en tentoonstellingen heeft altijd te maken met schoenen, leer of leertoepassingen.
Middenin het prachtige rivierenlandschap van de Rijn en de Waal staat het prachtige Kasteel Doornenburg. Je voelt je hier een echte ridder of jonkvrouw in de Middeleeuwen. Achter de dikke deuren en stoere weermuren ligt een binnenplaats met een kapel, een boerderij en een gezellig terras. Van de negen ruimtes die het gebouw telt, is de ridderzaal typerend voor de middeleeuwse architectuur. Neem deel aan een rondleiding, om alle geheime gangen van het kasteel goed te ontdekken!
Van 09-11-2019 t/m 16-02-2020
Fons Brasser Berlin Geisterbahn
Enschede
Dertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur. Fons Brasser maakte een indringende fotoreportage van verlaten stations in West-Berlijn.
Coco Chanel voor de uiterlijke schoonheid en Maria voor de innerlijke schoonheid, samengevoegd tot de naam van het atelier: Coco Maria. Het atelier laat oude tijden herleven. Denk aan oude kasten, gevuld met modern aardewerk, Maria lampjes en beelden. Loop gerust een rondje en geniet van een kopje koffie of thee met zelfgebakken koek. Ook de historische omgeving van Veenhuizen is prachtig. Het atelier ligt bijvoorbeeld vlakbij het Gevangenismuseum.
's-Gravenhage
Voel je weer aanzienlijk beter na een bezoek aan de zuurstof bar! In combinatie met een heerlijke massage. Kom weer helemaal tot leven bij Urban Oasis.