Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3939 uitjes gevonden
Haarlem
Ontdek de Haarlemse Hofjes met een bevlogen gids.
Rotterdam
Ervaring is niet nodig! Na een korte briefing op de kade stap je aan boord van een indrukwekkend wedstrijdjacht. We verdelen de taken en verlaten de haven. Je leert met je team in korte tijd het jacht te besturen en dan starten we de wedstrijden..
Alphen aan den Rijn
Dat kan bij Wet 'n Wild! Onze kabelskibaan maakt het voor iedereen mogelijk te leren waterskiën en wakeboarden. De eerste start levert vaak een nat pak op, maar binnen een half uurtje heeft iedereen het onder de knie.
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Heusden
Twee uur heerlijk ontspannen onbeperkt borrelen aan boord, met diverse zoutjes en hapjes op tafel.
U kunt bij ons diverse komische moordspelen boeken. En er komen ook steeds weer nieuwe moordspelen bij.
Eigen Locatie in heel Nederland & België
Ontdek alle mogelijkheden van Virtual Reality op jullie eigen locatie. Alles is mogelijk en niets is te gek. Ervaar dit nu zelf!
Boxtel
Het museum in Boxtel toont de jarenlange westerse geschiedenis van doodgewone bezigheden als wassen en strijken, van eeuwen geleden tot nu. In gebruiksvoorwerpen, maar vooral ook in buitengewoon interessante schilderijen, prenten en tekeningen.
Bij de bioscopen van JT is er altijd een grote keuze aan de nieuwste films. Ook bij JT Alkmaar. Bezoekers hebben keus uit gewone films of films in 3D! Ook organiseert JT eens in de zoveel tijd een ladiesnight. De bioscoop beschikt over vijf zalen en er is in totaal plek voor 877 mensen. Zak achterover in een heerlijke fluwelen bioscoopstoel en geniet van de nieuwste films!
Met de twee boten van Villa Augustus worden rondvaarten gemaakt.
Geschikt voor maximaal acht personen. € 90,- per uur, per boot, inclusief schipper.
Bij een rondvaart van een uur vaart u langs het Historische Centrum van Dordrecht.
Bij twee of meer uren kunt u richting de Hollandse Biesbosch varen.
Picknickmand meenemen?