Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3620 uitjes gevonden
Het museum is een tentoonstellingsruimte met onder andere oude reeds verdwenen bedrijven, zoals een stelmakerij, bakkerij, smederij, schoenmaker en een kapper. In een gedeelte van het museum is een woonkamer uit het begin van de vorige eeuw nagebouwd met een authentiek plafond en een kastenwand met bedstee. Hier waan je je echt in oma's tijd.
Almere
Kom naar de Yakult in Almere voor een uitgebreide rondleiding door de fabriek. Deze Fabriek produceert Yakult voor heel Europa.
Amsterdam
Een schattenjacht van hoog niveau! Zijn jullie echte speurneuzen dat jullie de oude legendes van een stad kunnen achterhalen om zo achter de locatie van de eeuwen oude schat midden in de stad te vinden?
Groningen
Een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één: dat is de Storytrail stadswandeling Groningen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen is uw gids. Ga mee en geniet van een heerlijk vertel-avontuur.
Voorhout
De Interactieve Outdoor Tablet TeamGame Beach is de leukste activiteit op en rondom het strand!
Kamerik
Op Recreatieterrein Oortjespad in Kamerik is van alles te beleven: een kinderboerderij, bezoekerscentrum, peuterbadje, speeltoestellen en een visplas. Teveel om op te noemen.
Rotterdam
PB&Y Makeup is een team van professionele makeup artiesten die jou de perfecte smokey eye of contouren leren!
Lelystad
Er bestaan al genoeg barretjes waar je alleen maar een drankje kan doen, maar bij ons kunt u gezellig een drankje komen doen en ondertussen actieve spellen spelen als: BungeeVoetbal, SumoWorstelen, GladiatorSpel, PenaltySchieten etc.
Oudeschild
Als het laag water is is het mogelijk op de Waddenzee zeehonden te bekijken. We noemen dat een robbentocht.
Van 01-12-2019 t/m 20-12-2019
Beemster Light Festival
Zuidoostbeemster
Beemster viert dit jaar het 20-jarig jubileum als werelderfgoed.