Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3497 uitjes gevonden
Werkendam
Het museum belicht de ontwikkeling die het gebied, bestaande uit de Brabantse, Sliedrechtse en Dordtse Biesbosch, heeft doorgemaakt na de St. Elisabethsvloed van 1421. Die zette de hele Grote of Zuidhollandse Waard onder water waardoor naar schatting 16 dorpen blij vend van de landkaart verdwenen.
Loosdrecht
Maak een rit door de buitenlucht. Ervaar het gemak en het plezier van een buggy. Tijdens een tocht door de prachtige bosrijke omgeving van het Gooi voel je de zon op je gezicht en waait de wind door je haren.
Enschede
Paintball spelen op één van de mooiste bosvelden van Nederland doe je bij ons. In een spel vol spanning, actie en strategie kun je het opnemen tegen vrienden of collega's.
Onze Bed en Breakfast "Mattawa" Is gevestigd even buiten het centrum van Sneek, hier is de beneden verdieping voor onze gasten. Waar uw kamer (2 pers.) uitzicht heeft op het water. Op Uw kamer bevindt zich een Lits-jumeaux, magnetron, kleuren televisie, video en koffiezet apparaat, met gratis koffie en thee. De privé badkamer heeft een douche, toilet en badmeubel. U kunt gebruik maken van Uw eigen steiger, om heerlijk in de zon te zitten, of als U van vissen houdt, Uw hengel uit te werpen. Eventuele eigen fietsen of motor kunnen in de garage gestald worden. Gratis Wifi Sneek een stad met veel oude gebouwen die het bezichtigen zeker waard zijn. Er is bij de VVV. te Sneek een wandelroute te krijgen die U langs deze oude gebouwen leidt. U kunt een motorboot huren of vlet (op dit moment heel populair omdat u overal kunt komen) en zeilboten, maar ook bossen vind U op nog geen half uurtje rijden van Sneek (Gaasterland) een prachtig wandel bosgebied
's-Gravenzande
Strandzeilen, blowkarten, oftewel blokarten, is voor jong en oud Blokarten is voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, dik, dun, sportief, a-sportief, dit is allemaal geen probleem.
Utrecht
Het huis is gebouwd door de Utrechtse architect en ontwerper Gerrit Thomas Rietveld (1888-1964) en is het enige gebouw dat ooit volgens de architectonische principes van "De Stijl" is gerealiseerd.
Het Grafisch Museum in Groningen laat niet alleen de historie zien van de grafische kunst en industrie.
ROTTERDAM
Ultiem ontspannen, in alle privacy en gebruikmakend van alle luxe faciliteiten? Spa nova biedt u deze wellness ervaring die u kunt boeken vanaf 2 personen.
Kaatsheuvel
Zowel jong als oud beleeft in de Efteling de mooiste avonturen.
Hettingas biersoorten worden ambachtelijk gebrouwen en van begin tot eind met zorg onder handen genomen.