Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3663 uitjes gevonden
Paasloo
Klimmen in Klimbos Overijssel! Één van de top 8 leukste uitjes van Overijssel volgens de ANWB!
Terneuzen
Het feit dat er in Nederland geen Bergen zijn, wil nog niet zeggen dat je hier niet kunt skiën en snowboarden.
Horst
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Haarlem
Frans Hals behoort met Rembrandt en Vermeer tot de meest vernieuwende en beroemdste schilders van de Gouden Eeuw. Zijn virtuoos geschilderde levendige portretten waren zeer geliefd en een inspirerend voorbeeld voor latere schilders als Monet, Manet en van Gogh.
Ter Aar
Workshop zilveren sieraad smeden voor groepen van 5 tot 6 personen.
Tilburg
Workshop schermen is een verrassend leuke workshop die aangeboden wordt in heel Nederland en het buitenland. Zeer geschikt als bedrijfsuitje in het kader van teambuilding. Maar ook enorm leuk om te doen met je eigen vrienden. Het is uitdagend en super leuk om te doen. Geschikt voor iedereen!
Buitengoed Fredeshiem kent een waardevolle historie. Met respect voor onze geschiedenis, uitgangspunten als gastvrijheid, persoonlijke aandacht en een ongedwongen sfeer, bieden wij u als gast graag een plek voor inspirerende ontmoetingen. Ons Inspiratiepad kan u daarbij wellicht op weg helpen.
B & B It Lytshûs, is vanaf mei 2015 open en is gevestigd in de woning van Bram en Margje Kleinhuis, schoonouders van Sofie en ouders van echtgenoot Geert Kleinhuis. Het was oorspronkelijk een vissersbedrijf, met woning. Bram en Margje vonden het 'hun paradijs'. Het plekje, direct aan het water It Wiid, is dan ook een paradijselijke plek om te recreëren, het is op loopafstand van Nationaal Park De Alde Feanen. U beschikt over een eigen ingang; de benedenverdieping beschikt over een zit- en eethoek, keuken en eigen sanitair (douche en apart toilet). Op de bovenverdieping is een royale slaapkamer, met heerlijke box-springbedden. Het heerlijke uitgebreide ontbijt, kan ook geserveerd worden in het tuinhuisje aan de waterkant, met een prachtig uitzicht over It Wiid. Boot, kanoverhuur en fietsverhuur: op loopafstand, idem restaurants en musea. Gratis koffie en thee, gratis draadloos internet, gebruik van terras aan water en de mogelijkheid om zelf te koken. Wij heten u graag welkom!
Van 07-07-2020 t/m 10-07-2020
Drentse Fiets4Daagse
Diever
Het grootste fietsevenement van Nederland biedt volop beleving en gezelligheid in heel Drenthe voor jong en oud.
Van 23-01-2020 t/m 26-01-2020
Naarden the Art fair
Naarden
Naarden the Art fair (voorheen Kunst & Antiek Weekend) vindt plaats van 23 t/m 26 januari in de Grote Kerk van Naarden-Vesting