Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3783 uitjes gevonden
Arnhem
Huis Zypendaal is een prachtige 18de eeuwse buitenplaats in Arnhem.
Achterveld
AMBC Achterveld houdt een autopuzzelrit voor iedereen die van puzzelen houdt.
Duik in de rijke filmcollectie van het EYE en treed binnen in de wondere wereld van films! In de Basement van filmmuseum EYE wachten bijzondere ontmoetingen. Ga aan de slag bij het kinderprogramma van EYE en loop een spannende videotour of volg een speciale workshop. Maak je eigen animatiefilm, stopmotion film of toverlantaarn en krijg les over het ontstaan van de film en de gevaren van acteren.
Naarden
Speelpark Oud Valkeveen in Naarden is het speelpark voor speelkampioenen! Voor zowel groot als klein valt er van alles te beleven. Bij mooi weer is het buiten heerlijk vertoeven, maar ook bij slecht weer kunnen kinderen volop genieten van de overdekte attracties.
Beleef het ultieme gevoel van film kijken in Pathé De Munt te Amsterdam.
Almere
Een fotoshoot cadeau krijgen is het allerleukste wat je kunt bedenken.
Zutphen
De grootste, gezelligste en leukste kinderbeurs van Nederland. Met zowel nieuwe als 2e hands items voor kids van 0 tot 10 jaar.
U kunt bij ons diverse komische moordspelen boeken. En er komen ook steeds weer nieuwe moordspelen bij.
Amsterdam
Bij deze workshop zal er een maand lang 1x in de week een sporttraining worden gegeven Daarnaast zal er 1x per week een diëtist aanwezig zijn voor een weegmoment en dieetondersteuning.
Maarsbergen
Gelegen in midden Nederland, vind je Kaasmuseum en Partyboerderij De Weistaar. Een veelzijdige en sfeervolle accommodatie, waar bezoekers een kijkje kunnen nemen in de kaasmakerij en ambachtelijke producten kopen in de sfeervolle winkel. Bovendien gelegen op een markante plek tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.