Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3497 uitjes gevonden
Rotterdam
Gezellig met een groep een demo opnemen in de mooiste studio van Rotterdam of bestaande liedjes zingen in de karaoke studio.
Wake boarden achter een boot is een super stoer activiteit waar je hand oog coördinatie erg van belang is.
Vorden
In het Heiligenbeeldenmuseum zijn ruim 600 heiligenbeelden te bewonderen, waaronder beelden van de 12 Apostelen. Naast permanente aandacht voor het thema Cuypers op de Kranenburg wordt er ieder jaar een speciaal thema belicht.
Uithuizen
De Menkemaborg is een volledig ingericht huis met tuinen, grachten en singels, die samen een indrukwekkend beeld geven van het leven en wonen op een Groninger borg in de 18e eeuw.
Amsterdam
In de Postcard Experience stap je aan boord van een unieke rit langs de mooiste plekken in Amsterdam en Nederland. Je acteert in een persoonlijke en bewegende ansichtkaart die je via social media naar familie en vrienden kunt sturen. Een unieke attractie in Amsterdam.
B&B Sweet35 in de kloosterstraat , een rustig woonerf gelegen in de mooie oranjewijk 5 minuten lopen van het noorderplantsoen. Een sfeervolle, lichte suite op de tweede verdieping van ons huis, met een apart zitgedeelte met bank, een ruime tafel voor het ontbijt en een klein keukenblok met koelkast, magnetron, nespresso en thee . Het bed is een comfortabele boxspring (200x180), op verzoek is het mogelijk om te kiezen voor twee aparte eenpersoons bedden. De eigen badkamer heeft een ruime douche, wastafel en wc en voor extra comfort zijn badjassen aanwezig. Verder is er een tv, dvd-speler en een collectie speelfilms aanwezig en kun je gebruik maken van WiFi-internet. We verhuren ook fietsen (€5 pfpd) Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd en bestaat zoveel mogelijk uit biologische en streekprodukten. In de buurt is een supermarkt (100m) en een aantal leuke restaurantjes en eetcafes. Het centrum is eenvoudig te bereiken met een wandeling door het noorderplantsoen (+/ - 15 minuten)
Thea van Rijn is vooral geinspireert door de etstechniek. Deze techniek is haar palet en dit is een proces dat voorbij 'het maken van een print' gaat.
's-Gravenzande
Meegenomen worden door krachtige tweelijns powerkites is een fantastische belevenis! Powerkiten, oftewel vliegeren met grote krachtige vlieger.
Waarland
Op zoek naar een leuk overdekt gezellig uitje, voor jong en oud? Kom dan naar Vlindertuin Vlindorado in Waarland.
Eigen Locatie in heel Nederland & België
De grootste bedrijven quiz ooit ontwikkeld! Met 2 presentatoren en 7 spectaculaire interactieve rondes wordt de Quiz Show Deluxe 2.0 een gegarandeerd succes. De gehele quiz zal draaien om het eigen bedrijf en haar collega's!