Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3620 uitjes gevonden
Van 21-12-2019 t/m 05-01-2020
De Sneeuwuil
Muiden
Kom in de kerstvakantie naar het Atelier op Zolder in het Muiderslot (ridderroute).
Utrecht
Met dit digitale spel op zoek naar een beetje uitdaging op je vrijgezellenfeest (en heb je stalen zenuwen)? Red je eigen bruiloft van de ondergang! Multitasken voor gevorderden in deze hilarische game voor bachelorettes.
Van 19-10-2019 t/m 16-02-2020
Tentoonstelling: Bedrieglijk echt
Gorinchem
Alsof je zo aan kunt raken: alledaagse objecten, bloemen, maar ook portretten van dieren en mensen, geschilderd in een (hyper)realistische stijl.
Harderwijk
Bedrijfsuitje of familiedag organiseren?Welkom op de gezelligste sloep van Midden Nederland! U bent welkom op onze grote sloep voor een gezellige vaartocht inclusief drank en overheerlijke uitgebreidde BBQ! We nemen u mee naar de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde en zullen diverse eilandjes en haventjes bezoeken tijdens de vaartocht. 
Ontdek het Hollandse Venetië, Giethoorn en het Natuurgebied De Wieden in een zgn. fluisterbootje. Dit zijn open punterbootjes voorzien van een stille motor die elektrisch wordt aangedreven, vandaar de benaming 'fluisteren'.
Zonder de stank en lawaai van een explosiemotor is een elektroboot het ideale vervoermiddel om de rustieke omgeving te verkennen EN het is nog milieuvriendelijk ook.
IJsselmuiden
Hanzestad Kampen; de ideale omgeving en stad voor een ontspannen vaartocht. Bekijk het mooiste stadsfront van Nederland vanaf de IJssel of ontdek de rijke natuur van de IJsseldelta. Rondvaarten, verhuur motorbootjes en waterfietsen.
Mechelen
Een scooter is een leuke manier om het prachtige en heuvelachtige landschap van Zuid Limburg te ontdekken. Dit unieke stukje Nederland met oude boerderijen en een glooiend landschap zal voor een onvergetelijke rit zorgen. Met de routekaart kun je op zoek naar de meest idyllische plekken voor bijvoorbeeld een romantische picknick.
Goes
Stadswandeling in de binnenstad van Goes, vol sagen, legenden en verhalen. Geniet van een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één.
Tilburg
Benieuwd waarom de Gin & Tonic in rap tempo heel de wereld verovert? Dan is dit een geweldige kans om kennis te maken met de basis beginselen van Gin & Tonic in zes rondes, ondersteund door leuke historische feiten van deze overheerlijke cocktail!
Meerdere Locaties
Doe mee aan de Highland Games door meerdere zware onderdelen te voltooien. Een uitdaging voor echte mannen!