Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3783 uitjes gevonden
Dit museum is gevestigd in het voormalige koelhuis van Hoeve Jong Dordrecht in boswachterij de Elzen. Het toont de cultuurhistorie van het Eiland van Dordrecht sinds de Sint Elisabethsvloed van 1421.
Tilburg
Vuur maken, kokosnoten gooien, behendigheid en anderen te slim af zijn: een veelzijdige activiteit voor jong & oud!
Eindhoven
Waarschuwing! Na de Ultimate Brain Battle kan het winnende team een jaar lang pijnlijk verwijzen naar die teambuilding sessie, waar het ging om scherpe strategie, collectief geheugen, parate kennis, volledige focus en enorme hersencapaciteit
Amsterdam
Wij introduceren als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren.
Stap in een buggy, ervaar de kracht van de vlieger en race met behulp van de wind zo hard mogelijk over het Noordzeestrand. Het spectaculaire kitebuggyen is geschikt voor iedereen! Natuurlijk krijg je eerst een uitleg en leren ervaren instructeurs hoe je de vlieger moet besturen. Of kies voor een stoere zeilwagen en ga strandzeilen bij Beware Beach.
Een avondje stappen in Rotterdam wordt onvergetelijk met Hotspotroute Rotterdam. Volg deze feestroute door de Maasstad en ontdek de meest bijzondere locaties die niet morgen worden gemist.
Kaatsheuvel
Landal Kaatsheuvel ligt bij het dorp Kaatsheuvel, vlak bij Nationaal Park de Loonse, de Drunense Duinen en op ca. 2 kilometer afstand van de Efteling.
De keramiekworkshops vinden plaats in het atelier of in een workshopruimte bij 'Guusjes eetcafé' op 2 minuten loopafstand van het atelier. Workshops op locatie zijn ook mogelijk.
Rotterdam
Aan boord van het majestueuze stoomschip ss Rotterdam bevindt zich tegenwoordig een escape room, in de oude koelcellen onderin het schip. Het verhaal van de Escape Room ss Rotterdam is gebaseerd op de mysterieuze geheimen van de kapitein, die ontrafeld moeten worden.
Utrecht
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.