Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3486 uitjes gevonden
Den Hoorn
Wat deze Solextour extra leuk maakt, is dat we je onderweg allemaal lekkere dingen laten proeven, die de eilanders speciaal voor je hebben gemaakt.
Bergen
Huur nu een bootje bij Go with the Flo bootjesverhuur en maak zelf een rondvaart door de Bergermeer en Alkmaar
Nijmegen
Knotsgekke vragen en hilarische opdrachten door de hele stad. Heb jij genoeg lef? Haalt jouw team de meeste punten?
Waan je in de tijd van koene ridders en mooie jonkvrouwen in Valkenburg. Hier ligt een van de oudste mergelgrotten van Zuid-Limburg en de ruïnes van een echt kasteel.
Zwolle
In het van oorsprong 16e-eeuwse Drostenhuis zijn naast de mooi aangeklede stijlkamers, de archeologiekelder en de prachtige 16e-eeuwse keuken het bezoeken meer dan waard. Het Drostenhuis is in de 18e-eeuw verbouwd, herbergt nu o.a. een gedeelte van de vaste collectie en er vinden wisseltentoonstellingen plaats. In de nieuwbouw van het museum zijn een filmzaal, de museumcoffeeshop en tentoonstellingszalen te vinden. De tentoonstellingszalen worden gebruikt voor afwisselende, actuele of historische tentoonstellingen.
Baarn
Een bezoek aan het paleis en de romantische paleistuin is een unieke belevenis in Soest. Paleis Soestdijk is een oud en kwetsbaar gebouw. Om een bezoek toch mogelijk te maken is besloten bezoekers in groepen van maximaal 15 personen rond te leiden.
Vrouwenpolder
Het bekendste beeld van Zeeland: de Deltawerken.
Wolff Bioscopen exploiteert 9 bioscopen met in totaal 45 doeken. Een aantal bioscopen heeft een geheel eigen karakter en specialisatie op het gebied van filmgenre. Er zijn commerciële bioscopen, art-houses en bioscopen waar elk genre gedraaid wordt.
Deze route door de regio Gooi en Vecht voert langs een aantal agrarische bedrijven, waar je een pauze kunt inlassen om op adem te komen. Download gratis de fietsroute via onze website. Met een glas verse melk uit de 'melkdrive' of met een vers boerenijsje zit dat wel goed. Op de fiets gaat het verder naar de volgende boerderij.
Diemen
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!