Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3663 uitjes gevonden
Zierikzee
De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. Geniet van sagen, legenden en eeuwenoude stadsverhalen.
Delft
Een creatieve, gezellige dag. Aan het einde van deze dag ga jij met jouw design vloerlamp naar huis. Stekker in het stopcontact en hub, jouw Kunst is Verlicht!
In het centrum van Heemstede vind je Blitz Wellness; een uniek instituut met internationale allure waar je in een ontspannen sfeer kunt onthaasten, uitrusten en bijtanken.
Asten
Een tafel vol lekkere hapjes, heerlijk! Maak tapas gerechtjes met biologisch producten uit onze moestuin om een avond volop te genieten. Mooi weer = buiten eten.
In het poppenmuseum 't Popp'nhuus in Holten tref je bijna zeshonderd aangeklede poppen met heel veel verschillende poppenatributen. Vinden de mannen dit maar niks? Naast het museum vind je museumboerderij De Ölle Tied met oude machines, handgereedschappen en gebruiksvoorwerpen.
Thorn
U bouwt in een dag in ons sfeervolle atelier, een achterhuisje in het monumentale witte stadje Thorn. Uw (geboorte) huis in het klein van steen.
Nederland
Boek nu een creatief, uitdagend en erg leuke workshop graffiti. Leuks als invulling voor elke gelegenheid.
Velsen-Zuid
Twee heats karten bij Kartbaan Silverstone in Zwanenburg. Vervolgens al uw adrenaline los laten tijdens het spannende paintball spel bij Paintball Spaarnwoude.
Amsterdam
Twee jaar na het uitbrengen van zijn debuut-EP 'Coming Home' komt de Zuid-Afrikaanse folkzanger JPson naar Q-Factory.
Wijk Bij Duurstede
Ervaar de RUST op het water met de wind in de stoere bruine zeilen van de sfeervolle historische Zeeschouw ‘Durfje Daantje’.