Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2929 uitjes gevonden
Huizen
Ferrari rijden is een droom van begin tot eind. Als je deze raspaarden ziet staan, dan krullen je mondhoeken al omhoog. Het prachtige design is een lust voor het oog! En dan is het zover! Naast je in de auto zit de instructeur, een ervaren copiloot, maar ook een echte Ferrari liefhebber. Ruimte voor meer passagiers is er helaas niet, want onze diverse Ferrari's 348 en Modena 360 zijn tweezitters. Na een korte uitleg draai je de sleutel om en rijd je weg!
Zoelen
Onderhandelen, samenwerken en interactie! Verdien houtkaarten bij de Rope Jungle, verzamel erts bij de Thunderball, steen met de Klimwand en bouw daarmee straten en steden op het spelbord!
Lutten
Geniet tijdens uw wandeling van alle soorten en kleuren vogels in de vele volieres, de aangelegde tuinen met watervallen en vijverpartijen en bezoek de roofvogelburcht. Op het park zijn meer dan 100 verschillende soorten vogels te zien, waaronder een koppel ara's, papegaaien, parkieten, een kaketoe, roofvogels (met name uilen), vruchten- en insecteneters, kwakken, kroonkraanvogels, ibissen, kookaburra's, reuzenbosrallen, fazanten, duiven, watervogels en wat al niet meer.
Eersel
Bij Boerderij 't Rundal in Eersel vind je prachtige paarden, vele bijzondere dieren en vele, vele varkens. Je ziet ze allemaal op Boerderij 't Rundal. Hier valt alles te zien en te beleven! Ben je klaar voor de rondleiding samen met boer Bert?
Oosterhout
Stichting Typisch organiseert activiteiten voor jongeren/ jongvolwassenen met een beperking, zowel verstandelijk als lichamelijk.
Nijmegen
Varen op de Waal én onbeperkt pannenkoeken eten. Dit is het hele jaar door mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag! Vaar mee met de Pannenkoekenboot.
Volendam
Zwembad de Waterdam is het zwemparadijs van Edam-Volendam en omstreken. Wij hebben een binnenbad, maar ook een groot buitenbad. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. U kunt bij ons elke dag en bij elk weertype terecht.
Zaltbommel
Me and my girl’ gaat over Bill Snibson, een eenvoudige jongen uit de arme volksbuurt Lambeth in Londen. Hij blijkt de veertiende graaf van Hareford te zijn. De dertiende graaf bleek in het geheim korte tijd getrouwd te zijn geweest met een meisje uit Lambeth.
Van 26-05-2018 tot 28-10-2018
Baanbrekend design: 50 jaar NS huistijl
Utrecht
Het zijn bekende kleuren in het Nederlandse landschap, het geel en blauw van de treinen van NS. Ook het bijpassende logo is bij iedereen bekend.
Van 28-04-2018 tot 28-10-2018
De Waanzinnige Boomhut DOE EXPO
Bunnik
De kinderboekenserie De waanzinnige boomhut is enorm populair. Andy Griffiths is de auteur en Terry Denton de illustrator.