Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
Eindhoven
Welk team wekt de meeste energie op met een zelfgebouwde windmolen? Twee tot vijf teams construeren elk een enorme windmolen, opgebouwd uit reuze meccano.
Van 21-03-2019 t/m 19-05-2019
Keukenhof
Lisse
Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In 8 weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft.
Valkenburg aan de Geul
Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Ontdek het Sprookjesbos spelenderwijs. Klimmen, draaien, vliegen, glijden of gewoon met zand spelen? Een slim potje schaak of petanque? Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak? Het Sprookjesbos is voor jong en oud.
Hoenderloo
Speel de Veluwe Game in en rondom Hoenderloo. Met verschillende vragen en opdrachten een leuk spel voor jong en oud.
Amsterdam
De Hortus Botanicus Amsterdam is één van de oudste botanische tuinen ter wereld. In meer dan drie eeuwen is de Hortus een levend museum geworden van planten uit alle continenten.
Het Schaakstukkenmuseum omvat de eigen collectie van oprichter Ridder Dijkshoorn en is aangevuld met een collectie van Dhr. M.J. Glotzbach. De collectie groeit nog elk jaar en biedt voor ieder wat wils. Hier vindt je alles op het gebied van schaakstukken, van antieke schaakspellen tot populaire filmfiguren en van folklore tot aan abstracte kunstwerken.
Kom lekker genieten van een romantische komedie bij Gotcha Cinema! Liever even flink griezelen? Ook dat kan. Hier in Weer zie je altijd de nieuwste films. Naast een bioscoop is er ook een restaurant en een café, waar je gezellig naborrelt of een hapje eet voordat de film begint. Een gezellig avondje uit begint bij Gotcha Cinema!
Met onze RIB boot halen we een topsnelheid van ruim 100km per uur... en dat op het water! Een unieke ervaring om mee te maken!
Speeltuin Helmond West is een super speeltuin voor kids van alle leeftijden. De speeltuin is prachtig gelegen tussen bomen met voldoende bankjes en tafeltjes om te zitten. Als ouder heb je een mooi uitzicht op de ravottende kinderen. Er is een aparte peuterhoek waar kinderen van 1 t/m 5 jaar naar hartenlust kunnen spelen. Speeltuin Helmond West heeft ook een nieuwe waterspeelplaats waar je heerlijk met water kunt spelen en kliederen.
Zoelen
Onderga met je team de uitdagingen van dit programma geïnspireerd op Expeditie Robinson!