Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3415 uitjes gevonden
Vanuit Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park "De Alde Feanen" maken we een prachtige vaartocht naar Dokkum. Er wordt gevaren via Leeuwarden, Dokkumer Ee, Birdaard en Bartlehiem.
Aankomst in Dokkum ca. 16.00 uur. Hier heeft u de gelegenheid om een uurtje te passagieren. De touringcar staat 17.00 uur klaar om u terug naar Earnewâld te brengen.De vaartocht is incl. 2 kopjes koffie/thee met Friese oranjekoek, kopje soep, 2 belegde broodjes en busvervoer.
Amsterdam
Schiet met pijl en boog op je tegenstanders zonder zelf geraakt te worden! BowHunt is een mix van paintball en trefbal waarbij je met pijl en boog op je tegenstanders jaagt. Het spel staat garant voor een geslaagd programma vol actie en spanning.
Vakantie in Zeeland is genieten in optima forma. Hier vindt u rust, ruimte en een schitterende omgeving.
Amsterdam
De Cotton Club is onderdeel van het Red Light Jazz Festival. Optredende artiesten zijn: Art Bop City en Eric Barkman & Friends.
Zwijndrecht
Maak kennis met de Afrikaanse djembe en doundouns tijdens onze vrolijke percussieworkshop. We verzorgen de workshops op elke gewenste locatie.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en geniet onbeperkt van pannenkoeken op de Pannenkoekenboot!
Amsterdam
De tentoonstelling laat zien hoe Nederlandse zeevaarders vanaf de 17e eeuw hun weg vonden en op welke wijze deze reizen het Europese wereldbeeld bepaalden.
Pathé Arena is de kleinste niet: met veertien bioscoopzalen zorgt de bioscoop voor een breed scala aan nieuwe films. Daarbij draait Pathé Arena als een van de weinige bioscopen de beste IMAX-films.Een IMAX-film geeft een nog betere beeld- en geluidskwaliteit. Ook de groenverlichte trap naar de zalen toe is erg bijzonder. Kinderen kunnen hier hun verjaardagsfeestjes vieren. De bioscoop bevindt zich vlakbij het station Amsterdam Bijlmer ArenA, dus de bereikbaarheid is prima.
Van 09-11-2019 t/m 10-11-2019
Oldtimerbeurs Automobielen
Rosmalen
Oldtimerbeurs Automobielen keert terug naar het Autotron op 9 en 10 november!
"Wat een mooi plekje!" zijn waarschijnlijk de meest gesproken woorden op het erf van Wartena Hoeve. Deze, in 2005 totaal gerenoveerde, stelpboerderij is gelegen aan doorgaand vaarwater, vlak bij de Oude Venen (Alde Feanen), een prachtig natuur- c.q. watersportgebied en Nationaal Park. Wartena Hoeve heeft vijf gastenkamers op de eerste etage en één op de begane grond. Deze laatste is ook geschikt voor mindervaliden. Sinds 2007 zijn we geopend voor gasten, die altijd enthousiast over hun verblijf zijn. Behalve de ligging worden ook de sfeervolle kamers, met uitstekende lange (2.20 m) bedden, het ontbijt, het terras aan de waterkant en de gastvrije sfeer geroemd. Roeiliefhebbers kunnen van hieruit schitterende roeitochten ondernemen. Ook voor vrienden of familiegroepen (max. 12-15 man) is onze B&B erg geschikt. Avondeten kunt u in het dorp of in de nabije omgeving.