Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
Amsterdam
De bierboot staat garant voor een feest op het water. Jouw eigen privésloep met koud bier en een gastvrije schipper. Dit wordt gegarandeerd een topdag!
Ontdek één van de meest unieke en veelzijdige evenementenlocaties in de Randstad en beleef een sterrenavond in Studio's Aalsmeer. In de oude televisiestudio's van Joop van den Ende staat een grote verscheidenheid in ruimten en sferen garant voor urenlang vermaak. Bezoek de bioscoop, geniet van een theatervoorstelling met een aansluitend diner of ga de strijd aan in de Gamestudio.
Eindhoven
'' Ik hou van hooooolllaaaand, het landje aan de Zuiderzee...'' Komt deze tekst je bekend voor? Dan zit je vast elke zaterdagavond aan de buis gekluisterd! Zou je zelf ook weleens mee willen doen? Je kunt nu samen met je vrienden deze hilarische quiz spelen!
Vriezenveen
Alles over het leven en werken in het veen wordt uitgebeeld aan de hand van authentieke veenhutten, maquette, landkaarten en expositiemateriaal. Maak een ritje over het smalspoor en laat je rondleiden in Veenmuseum Vriezenveenseveld in Vriezenveen.
Hollandscheveld
Een Bob Ross schilderworkshop betekent gezelligheid, plezier, een onvergetelijke belevenis. Stap voor stap maakt je je eigen landschapsschilderij in de karakteristieke Bob Ross stijl. De Bob Ross ''Joy of Painting'' methode heeft bewezen dat iedereen kan schilderen.Schilderen als teambuilding, een onvergetelijke ervaring. 
Zwolle
Beleef de geschiedenis van Zwolle tijdens een avontuurlijke Storytrail stadswandeling, vol meeslepende sagen en legenden.
Natuurlijk heb je over de Waddenzee gelezen. Maar heb je ook de sterke verhalen gehoord? Van mensen die al aan boord waren van de Wuta? Aan boord van de Wuta vang je vis op de Waddenzee. In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de makreel in beeld. Soms zelfs eerder. Makreel vang je heel sportief: één-voor-één, soms een paar tegelijk. De hele dag door. Je kunt er ook heerlijk in het zonnetje aan dek zitten (mét een biertje) terwijl je kalmpjes de zandplaten, de zeehonden, de ganzen, eenden en aalscholvers aan je voorbij laat trekken. En mocht je dan beginnen in te dommelen, dan is er altijd nog Wil die je onverbiddelijk bij de grote pan verse soep ontbiedt. Het geeft al aan dat de Wuta alles heeft om jouw gezelschap een spectaculaire dag op zee te geven. Straks ben jij ook zo'n sterke-verhalenverteller! Dan heb je echt geen tijd meer om boeken te lezen want je blijft krom liggen van het lachen. Dat zit zo: De Wuta is gewoon een prachtschip, klein, wendbaar, snel en compleet ingericht. Tot en met een rookvat aan toe (want vers gerookte vis hoort erbij)! Plaats voor max 30 personen en een kantine waar 25 gasten kunnen zitten. Maar nu komt het: er is een barretje-babbel, plus een keukentje voor lekkerbek-gehaktballen.
Utrecht
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.
Harkstede Gn
Een escape-training is een originele manier om de rolverdeling, communicatie en samenwerking binnen jouw team in kaart te brengen én te verbeteren. Pas op! Er wordt je écht een spiegel voorgehouden!
Venlo
Eerst leer je veilig omgaan met materiaal, richten en schieten. Na de oefening een spannende wedstrijd met prijsuitreiking!