Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3415 uitjes gevonden
Rucphen
IJskarten: dat klinkt niet alleen cool, dat is het ook! Waarschijnlijk heb je al eens gehoord van indoor karten of heb je het zelfs al een keer gedaan. Bij karten op ijs draait het niet om de snelste zijn, maar om je behendigheid.
Kamerik
Boerderij de Boerinn in het Utrechtse Kamerik staat vooral bekend om z'n gastvrijheid. Een echte boerderij waar je meerdere koeien, varkens of geiten tegen het lijf loopt.
Gouda
Op dinsdag 17 september 2019 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Gouda!
Landal Landgoed ’t Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het park en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een speelboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils. Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit park. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen. 
De Gran Place is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Liever iets actiever? 

Landal Landgoed ’t Loo beschikt over een aantal prachtige kunstgras-tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van deVeluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.
Dordrecht
Biesboschcentrum Dordrecht organiseert allerlei activiteiten in de Biesbosch. Van tentoonstellingen tot excursies met rondleiding. Het gebied is voor de echte natuurliefhebber een absolute aanrader. Een zeer vogelijkrijk gebied dat ook varend te verkennen is.
For the first time ever: Een darkroom escape! Bij 10 aanmeldingen organiseren wij dit uitje voor jou! Locatie: TBA Prijs: €169,00
Van 06-08-2019 t/m 15-08-2019
Boottocht naar Enkhuizen Zuiderzeemuseum
Amsterdam
Vaar mee van Amsterdam naar het Enkhuizen Zuiderzee museum en beleef een mini-vakantie in eigen land in de zomervakantie!
Breda
In een gezellige en leuke sfeer een kijkje nemen in de wereld van PRODUCEREN en DRAAIEN, tijdens een workshop waar muziek maken centraal staat!
Laat je verrassen door je eigen sportieve talenten en ontdek de golfsport! Gezellig (leren) golfen is voor iedereen te doen bij Pitch & Putt Golf. Het Rijk van Margraten, gelegen tussen Zuid-Limburgse heuvels, landerijen en bossen, zorgt voor een onvervalste Limburgse gastvrije ontvangst. Geniet van de prachtig aangelegde baan, een drankje met een stuk vlaai in het gezellige clubhuis en het mooie uitzicht tussen de holes.
Amsterdam
Bent u net zo goed als Robert Langdon? Is uw team in staat om het grote geheim van Rembrandt van Rijn te ontrafelen…?