Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
Ouderkerk aan de Amstel
Heb je altijd al het ultieme bedrijfsuitje willen boeken waar nog lang over nagepraat wordt? Maak een vlucht in een helikopter! Heli vliegen is iets om van je bucketlist af te strepen en wij maken deze droom waar!
Utrecht
Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z'n leven bij deze gegarandeerde feel-good musical.
Slochteren
Door de eeuwen heen hebben de bewoners van de Fraeylemaborg het huis uitgebreid en verfraaid. Ze deden hetzelfde met het park rond het huis. Het landgoed is momenteel ongeveer 26 hectare groot.
Ideaal om met de familie een stuk te kanoën als onderdeel van een actief dagje uit. Of bijvoorbeeld als onderbreking van een middag vergaderen even de handen uit de mouwen en met twee reuzenkano's een wedstrijdje tussen afdelingen organiseren.
Drouwenerveen
In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Alles draait om samenwerken, slim zijn en welk team kan het beste de andere teams afleiden.
Voorhout
Genieten tijdens een vespa tour door de Duin- en Bollenstreek en lekker uitwaaien op het strand.
Opperdoes
Workshop en Socratische wandeling over de mentale gevolgen van voortrazende technologie. Wat wordt de nieuwe opdracht voor de mensheid?
Den Hoorn
Wat deze Solextour extra leuk maakt, is dat we je onderweg allemaal lekkere dingen laten proeven, die de eilanders speciaal voor je hebben gemaakt.
Bussum
Met je eigen groep zoveel mogelijk trouwjurken passen! Hoe leuk is dat? In een luxe ingerichte ruimte met meer dan 200 jurken mag iedereen trouwjurken passen. Met bubbels, koffie, cappucino, thee iets lekkers en vooral veel gezelligheid een wereld middag of avond hebben.
Drouwen
Een ideaal park voor leuke dag uit! Voor één vaste prijs is het volop genieten van eten en drinken en allerlei verschillende attracties zoals de para-Jump, twister, lachspiegeldoolhof, trampolines, calypso en nog veel meer.