Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3415 uitjes gevonden
Oudhollandse boerderijvillapark niet ver van de dorpskern van Callantsoog en het strand ( 900 m) Het park is heerlijk rustig van opzet, er is midden op een eiland een klein kinderspeelveldje ingericht. Hier kunnen de jonge kinderen samen met hun ouders heerlijk genieten van bv. Het Piratenschip, Het pannaveltje, tafeltennis, Jeu de Boules en ga maar even door! Er kan gevaren worden, maar ook gevist langs de waterkant, heerlijk genieten!
Joure
Werkplaatsen met producten van klokkenmaker, kopergieter, koperslager, goud- en zilversmid, bakker en drukker zijn onderdeel van het zowel industriële als ambachtelijke complex uit eind 19e eeuw waar eens koffiebrander Douwe Egberts zich vestigde. In de eerste fabriek van Douwe Egberts is de koffie-, thee- en tabakscollectie te zien. Er is een natuurafdeling en er zijn doorlopend exposities van hedendaagse kunst te bewonderen. Een prachtige tuin en authentieke kades omringen de tien gebouwen. Kortom, een verrassend en veelzijdig museum!
Amsterdam
Dit is de nieuwe GPS outdoor game waar de binnenstad van Amsterdam je ESCAPEROOM is. Dit geweldig leuke spel maakt gebruik van Augmented Reality Technologie en is daardoor uniek!
Amsterdam
Het Zuiderbad is al bijna 100 jaar geliefd bij zwemliefhebbers en trekt gemiddeld 500 zwemmers per dag. Het sfeervolle gebouw uit 1897 is oorspronkelijk gebouwd als overdekte rijwielschool. In 1912 werd in het gebouw het Zuiderbad geopend. Het waterbassin werd als het ware op de fietsvloer gezet.
Het jaar 1627. Een oorlog tussen de Staatsen en de Spanjaarden. Een moordcomplot op Prins Frederik Hendrik. Wie gaat Prins Frederik Hendrik redden?
Puur genieten op Ameland. We leven momenteel in een maatschappij waarin haast en stress niet weg te denken zijn. Wilt u graag onthaasten, even tot u zelf komen, de drukte van alle dag even vergeten?Wat is er nou mooier; de oneindigheid van de zee, de stilte van de duinen, de trotse zeemeeuwen die zich nergens aan schijnen te storen. Je tast de/je horizon af, laat de wind door je haar gaan of laat je door de zon verwarmen. Puur genieten, een hapje, een drankje, op een stille plek of misschien met veel mensen om je heen. Zintuigen worden weer geprikkeld.De combinatie van saunafaciliteiten en de beauty en wellness behandelingen op spAmeland maken van uw verblijf een belevening. Onze mooie arrangementen zullen bijdragen tot onvergetelijke momenten van ontspanning en welbevinden.
Ammerzoden
Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland. Het kasteel ligt strategisch in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard tussen Maas en Waal. Je hebt maar weinig fantasie nodig om je hier in de middeleeuwen te wanen.
Utrecht
Zwembad Den Hommel in Utrecht is de ideale plek voor in- en ontspanning! Er is voor ieder wat wils: er is een recreatiebad, een wedstrijd-, een doelgroepenbad, een zonnebank en een restaurant. Tevens zijn er tal van activiteiten voor alle leeftijden.
SEC Survivals beschikt over een eigen outdoorpark van 50.000 m2 voor spannende en sportieve activiteiten. En de Pandahut, een gezellige blokhut met ruim terras voor een hapje en een drankje. We zijn gevestigd in boswachterij Almeerderhout in Almere, Flevoland. Outdoorpark SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.
Van 14-09-2019 t/m 15-09-2019
Dagje uit met Karavaan
Op- en afstapplek: Parkeerplaats Alkmaarse Poort , Alkmaar
Een bustour naar de polder met theater, eten & meer Inclusief vervoer, voorstellingen en eten