Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
Hoenderloo
Met de tandem is een fietstocht altijd nog een stuk gezelliger! De route gaat langs verschillende highlights op de Veluwe. Een gezellig uitje!
Kaasmaken bestaat eigenlijk uit twee aspecten: het echte proces van kaasmaken en het werk wat er om heen zit. Ook kan je op de boerderij leuke boerenspellen doen. De boerenbowlingbaan en boerenminigolf zijn familiespelen die geschikt zijn voor alle leeftijden.
Apeldoorn
In het zuiden van Apeldoorn ligt Kinderparadijs Malkenschoten. Oorspronkelijk een kinderboerderij, maar inmiddels uitgebreid tot een kinderparadijs met vele leuke attracties voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderparadijs Malkenschoten heeft voor ieder wat wils.
Reusel
Binnen de gestelde tijd zijn veel leuke activiteiten mogelijk in het park, samen stellen we er een stoer programma samen.
Santpoort-Zuid
Concert Mónica Coronado & Manito bij de Ruïne van Brederode.
Venlo
Eerst leer je veilig omgaan met materiaal, richten en schieten. Na de oefening een spannende wedstrijd met prijsuitreiking!
Tilburg
Heb jij altijd al willen lasergamen op jullie eigen locatie? Wij bieden professionele lasergamepistolen aan met begeleiding. Wij komen naar jouw eigen locatie toe met alle benodigde materialen.
Schokland
Museum Schokland ligt op de Middelbuurt, één van de drie laatste woonterpen. De binnen- en buitenexpositie geven een beeld van de geologie en archeologie van de Noordoostpolder, het ontstaan en vergaan van het eiland, het leven van de Schokkerbevolking en de drooglegging van de Noordoostpolder.
Amsterdam
In een schitterend grachtenpand uit 1664 gelegen aan de Herengracht in Amsterdam vind je Tassenmuseum Hendrikje. Dit museum heeft naast een prachtige collectie van meer dan 4000 tassen ook een pand met een rijke geschiedenis.
Boxtel
Het Oertijdmuseum is een aanrader voor jong en oud. Lopend onder het grootste potvisskelet van Nederland zie je de hele geschiedenis van de aarde voorbijtrekken.