Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3490 uitjes gevonden
Bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en her en der een kasteel. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek.

Bij Landal Stroombroek bent u er echt even tussenuit. Het park heeft een grote recreatieplas en een overdekt zwembad voor de ontspanning. Echte innerlijke rust vindt u inPalestra Sauna, Beauty & Body, het wellnesscentrum van het park! Behoefte aan een Tibetaanse klankschaalmassage of de warmte van de sauna-kota's uit Lapland? Het kan allemaal hier in Gelderland. Weer helemaal opgeladen? Leef u uit op de kabelwaterskibaan naast het park of maak een fietstocht met het hele gezin. Op het park vindt u de Bollo Club en bowlingbanen. Direct naast het park ligt speelpark Het Land van Jan Klaassen. Als gast ontvangt u maar liefst 20% korting op de toegangsprijs op vertoon van uw bungalowsleute
De Centrumroute is de aangewezen route als u alles wat Rotterdam te bieden heeft wilt zien en beleven.

Van het pas afgemaakte Centraal Station tot de SSRotterdam, langs de Holland Amerika Lijn en de vele schitterende gebouwen is dit de ideale route om te fietsen. Ontdek op een snelle en makkelijke manier wat Rotterdam te bieden heeft.
Deze route is 16 kilometer lang en gaat ddor het centrum van rotterdam. Geen moeilijke route maar natuurlijk wel even de erasmusbrug op!
Van 23-08-2019 t/m 25-08-2019
Mysteryland 2019
Vijfhuizen
Eén van de grootste outdoor dancefestivals van Nederland. "Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a mystery!".
Groningen
Maak tijdens jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest een videoclip! Lipdub is dé nieuwste rage in Nederland. Het is het maken van een videoclip in één take!
Superfun Amersfoort is een waar speelparadijs voor kinderen. Spring erop los op de mega-trampolines, speel in de klimvulkaan of eet een lekker patatje om weer wat energie op te doen. Ouders vermaken zich ondertussen op de bowlingbaan, of bij de zelfbedachte Rescue Challenge, waarbij je de hele wereld moet redden. Ben jij daar slim en lenig genoeg voor? Lekker spannend is het 'glow-in-the-dark' space golf.

Eindhoven
Waarschuwing! Na de Ultimate Brain Battle kan het winnende team een jaar lang pijnlijk verwijzen naar die teambuilding sessie, waar het ging om scherpe strategie, collectief geheugen, parate kennis, volledige focus en enorme hersencapaciteit
Van 14-09-2019 t/m 15-09-2019
Slaap in het kampement der Mariniers
Hellevoetsluis
Ga terug naar de tijd van Napoleon en beleef de avonturen van de stoere Mariniers van vroeger. Slaap als ‘soldaat’ in tenten in het ‘Kampement der Mariniers’, dat is opgebouwd rondom het Bomvrije Logies op het Unie Bolwerk, één van de verdedigingsbastions van de vesting.
Wageningen
Je bevindt je in een stad in verval. Misdaad is overal. We zijn op zoek naar een nieuwe held. De oplossing van het probleem? Bewijs dat jij en je collega’s/vrienden de beste crime fighters zijn ter wereld. De nieuwe Peter R. De nieuwe Sherlock. Vind de moordenaars, ontmasker de dieven, grijp de kidnappers. Kom en speel The Crime Game. Het meest misdadige uitje van Nederland.
Meijel
Supergezellig iets leuks doen met je familie, vrienden of collega’s. Lekker knus in een heuse Oost Duitse Trabant en een dagje enorm met elkaar lachen. Gedurende onze trabant toertochten ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier’ de mooiste plekjes van de Peel. Jullie lezen elkaar voor uit het dagboek, ontdekken de mooiste plekjes in de regio, laten de lekkerste hapjes uit De Peel jullie smaken en doen ouderwets leuke spelletjes. Echt quality-time!
Zoutkamp
In het Visserijmuseum is de sfeer van het oude vissersdorpje terug te vinden. Historische foto's en tal van gebruiksvoorwerpen uit de visserij laten zien hoe hier in vroegere tijd geleefd en gewerkt werd.