Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3490 uitjes gevonden
Westervoort
Karma is een jong Nederlands merk. De oprichters hebben zich laten inspireren door het kleurrijke Ibiza leven en Oosterse mythologieën.
Putten
Het perfecte vakantiepark voor de echte groenliefhebbers, hier wordt je één met de natuur.
Amsterdam
Je kijkt 1,5 uur lang je ogen uit tijdens de Amsterdam Harbour Cruise langs de oevers van het IJ. Er is een gids aan boord om je een hoop leuke wetenswaardigheden te vertellen.
Elburg
Een van de markantste gebouwen van de vestingstad Elburg is het vroegere Agnietenconvent. Eens was het een 15e eeuws vrouwenklooster. In deze laat-gotische panden is nu het Museum Elburg gevestigd.
Bij Health and Day Spa ben je aan het juiste adres voor massages, schoonheidsbehandelingen, fishspa en diverse cursussen. Wil je helemaal tot rust komen na een actieve dag in Rotterdam? Dan is dit echt iets voor jou!
Rotterdam
Het museum beheert een eeuwenoude collectie van ruim een half miljoen objecten die de Nederlandse maritieme ontwikkeling beslaat van eind vijftiende eeuw tot heden.
Maassluis
Voor een goed gesprek over opvoeden vanuit de eigenWIJSheid van ouders!
Lelystad
FlashGolf is een gethematiseerde indoor "glow in the dark" midgetgolfbaan met 18 holes, die speelplezier biedt aan jong en oud. Een unieke ervaring voor familie-uitjes, kinderfeestjes, bedrijfs-uitjes, vrijgezellenfeestjes etc.
Veldhoven
Wat is Expeditiepolen? Expeditie Polen is actief bezig zijn in een bergachtig landschap. Je gaat hiken over bergpaden door de ongerepte natuur, klautert in rotsachtig terrein, en balanceert op uitdagende paadjes over grashellingen en soms sneeuwvelden.
Zandvoort
Heb je zelf nog nooit gesurft of wil je gewoon weer eens kijken hoe het ook alweer voelt om op een surfboard te staan?