Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3385 uitjes gevonden
Groningen
Geniet van de bruisende gezelligheid in- en rondom de grachten van Groningen en ga samen met je familie of vrienden lekker varen in één van de elektrische sloepjes van Rondvaart in Groningen. Een ideaal en uniek uitje om de stad Groningen eens beter te verkennen.
Overnachten in Thorn. 'Het Witte Stadje'. In onze B&B, Bijzonder overnachten en ontbijten in mooi karakteristiek pand in historische kern en toch aan de rand van het buitengebied. 4 Smaakvol ingerichte 2-pers.kamers met badkamer en elk in een eigen sfeer. Comfortabele bedden. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de verrassende ontbijtkamer. Bijkomen in onze heerlijk beschutte tuin. Beleef Midden-Limburg in de Maasgouw. Een vlak en waterrijk stukje Nederland.
Rotterdam
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Den Haag
Rondvaart Salonboot Den Haag & Delft is varen, beleven en vooral genieten. Beleef en ervaar een luxe rondvaart aan boord van het Varend Monument "De Oriënt". De antieke Salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar kunt genieten van een rondvaart.
Eindhoven
Stand Up Paddleboarden is de leukste en nieuwste watersport! Staand peddel je door de lokale wateren in- en buiten je stad naar keuze. Suppen is voor iedereen! Boek nu een SUPdag voor je bedrijfsuitje, familiedag of evenement.
Den Bosch
Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire rondvaart door Bourgondisch Den Bosch !
Thorn
De valkenier communiceert met zijn vogels op een wijze die het beste bij elke vogel past. Alleen op deze manier zijn zij in staat de vogel te ontwikkelen. Bij mensen is het niet anders.
Mantgum
De mooiste én gezelligste Garagesale van Friesland.
Zandvoort
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Hilvarenbeek
Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek brengt Afrika gevaarlijk dichtbij! In een gebied van 120 hectare leven 1.250 dieren van ruim honderd verschillende soorten. Zeer speciaal aan Safaripark Beekse Bergen is dat je op 4 verschillende manieren op safari kan.