Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 2954 uitjes gevonden
Loosdrecht
Stand Up Paddling (SUP) is de snelst groeiende tak van watersport op dit moment. Je staat rechtop te peddelen op een breed board. Het is heel gemakkelijk te leren en je wordt niet nat, maar doordat je rechtop op de plank staat, heb je wel een prachtig uitzicht over de natuur om je heen. En daarnaast is Suppen een geweldig goede work-out voor het hele lichaam!
Laren Gld
Ga eens lekker toeren met een Tuk Tuk in de Achterhoek, Twente of rondom Deventer, Apeldoorn of Zutphen.
Enkhuizen
Ervaar het zeilen met een dwars getuigd schip. De Willem Barentsz met haar vele zeilen, witte romp en teakhouten opbouw is een indrukwekkende verschijning. Het schip vaart gedurende de zomer 6 weken een zeilende veerdienst tussen Enkhuizen en Urk.
Sluis
Een bezoek aan de struisvogelboerderij is een ervaring op zich. Niet alleen kun je gebruik maken van informatieve rondleidingen je kunt ook zitten in de gezellige tearoom, genieten van een breed uitzicht en er is winkel met alle soorten struisvogelproducten.
Van 02-11-2018 t/m 02-02-2019
Fototentoonstelling Lek en Linge
Vianen
De Nieuwe Hollandse Waterlinie langs de Lek:. Vanaf 2 november is de fototentoonstelling op de Lekdijk in Vianen de  “Lek en Linie” te bezichtigen.
Den Bosch
Een spannende zoektocht door de stad met uitdagende opdrachten. Lukt het jullie om de code te kraken?
Orvelte
In het Apple Museum Nederland ga je even terug in de tijd met de prachtige felgekleurde Apple computers. Het museum bevindt zich in een monumentale boerderij in het Drentse Orvelte.
Utrecht
Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot! Iedereen kan meedoen. Met de kaart van Utrecht als speelbord en dezelfde valkuilen en kansen als vroeger. Ontwijkt u de put of belandt u alsnog in de gevangenis of gaat u recht op de finish af?
Limbricht
Bij een schitterende locatie als Landgoed Kasteel Limbricht hoort ook een stuk geschiedenis. Wij bieden een rondleiding aan waarbij onze historicus u langs alle interessantste plekken zal leiden.
Amsterdam
Ontdek de wondere wereld van Virtual Reality bij VR Gamehouse aan de Warmoesstraat te Amsterdam. Een mind-blowing ervaring!