Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3371 uitjes gevonden
Sittard
Kids Climbing! Wil je het klimmen een keertje proberen? Iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar Kids Climbing.
Amsterdam
Hoe goed werkt uw team samen onder druk? Welke teamgenoot wordt onder druk een echte leider? Dat merkt u snel genoeg tijdens Escape City.
Valkenswaard
Iedereen kan leren vuurspuwen. Het is een combinatie van zelfvertrouwen, techniek en goed letten op de veiligheid. Tijdens onze cursus vuurspuwen leer je in drie stappen verantwoord en veilig vuurspuwen.
Warmond
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Breda
Pas als je het zelf Bluesharp gaat spelen ontdek je hoe uniek dit instrument is. En er is geen ander melodie-instrument zo ritmisch bespeelbaar ! Door de eenvoudige notatie (geen noten) leer je het snel!
Borken
Wat is nou leuker om even in het buitenland all inclusive er op uit te gaan?! Een unieke plek -nét over de grens- en toch lekker weg in een buitenlandse sfeer.
Dussen
Een fantastisch evenement voor de hele familie met veel activiteiten, muziek, theater, demonstraties en het verleden wat tot leven komt...en dat alles in een prachtige omgeving.
Een dagtocht naar Hoorn en terug, waarbij de gelegenheid is de prachtige VOC stad Hoorn te bekijken. De invulling van de dag zou kunnen zijn:
  • Ca. 10:00 ontvangst aan boord met koffie/thee en gebak. Het schip ligt afgemeerd in de Bataviahaven te Lelystad. (De haven van Muiden is helaas gesloten voor schepen van onze afmetingen)
  • Ca. 10:30 Afvaart
  • Na het uitvaren van de haven wordt samen met gasten de zeilen gehesen. Voor de liefhebbers is het mogelijk om actief mee te zeilen op het Tall-ship.
  • Ca. 12:30 Een lunchbuffet bestaande uit een heerlijke soep, diverse salades, fijne vleeswaren, luxe broodjes en natuurlijk van Dobben vleeskroketten.
  • Ca. 14:30 Aankomst in Hoorn. De gasten gaan passagieren.
  • Ca. 16:00 Ontvangst aan boord met haring en schippersbitter. Afvaart en terugzeilen naar Lelystad.
  • Ca. 18:30 Start buffet diner bestaande uit een groot aantal koude en warme gerechten of een Barbeque Buffet. Na afloop wordt koffie/thee geserveerd.
  • Ca. 21:30 Aankomst in Lelystad. Afscheid van de gasten.
Arcen
Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van verschillende jaren. Tijdens een bezoek aan de brouwerij volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk het bier.
Moordrecht
Je ziet het tegenwoordig wel vaak voorbij komen op televisie. Met de auto proberen deelnemers de meest gekke opdrachten te voltooien. Het gaat niet om het voltooien, maar juist om de kick en humor. Kom Fun Rijden!