Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3218 uitjes gevonden
Rotterdam
De actieve workshop waarbij je echt iets samen doet en iedereen een grote glimlach op het gezicht heeft!
Soest
De Paardenkamp in Soest is een rusthuis voor oude paarden en pony's. Een rusthuis, waar de paarden van hun welverdiende pensioen kunnen genieten na een leven van hard werken. Het enige wat ze nu nog hoeven te doen is lekker lopen in de wei, een oude boterham of een paardensnoepje aanpakken van een bezoeker en genieten van de rust.
Zandvoort
Heb je zelf nog nooit gesurft of wil je gewoon weer eens kijken hoe het ook alweer voelt om op een surfboard te staan? Dan is golfsurfen de activiteit voor jou! Met onze professionele instructeurs is het veilig en is fun gegarandeerd.
Nijmegen
Het muZIEum in Nijmegen is het museum over zien en niet zien. Voel, proef, ruik en beluister het dagelijkse leven, maar dan door de ogen van een blind persoon.
Moordrecht
Boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! Op ons terrein zijn professionele begeleiders aanwezig om je alle fijne kneepjes van het boogschieten te leren.
Iedere woensdagavond kun je in de grote zaal van Kulturhus Borne genieten van een gevarieerd filmprogramma. Het complete en definitieve overzicht met alle data is te vinden op de website.
Breda, Nederland
Het Klooster Breda biedt een oase van rust in hartje centrum Breda en is een perfect startpunt om de stad te verkennen. Je logeert in de voormalige verblijven van de paters van dit prachtige rijksmonument.
Amsterdam
Ontdek al borrelend met je eigen groep de mooiste grachten van Amsterdam. Huur een van onze luxe sloepen met schipper voor een onvergetelijke middag.
Spijkenisse
Fit. Fun. Freedom. Klaar voor het échte werk? Jumping is bij ons serious business. Ervaar ultieme vrijheid op de trampolines!
Leiden
Terwijl u heerlijk ontspannen vaart door de stad Leiden geniet u ondertussen van een BBQ aan boord. Ideaal voor iedere groep die een betaalbare combinatie van een sfeervolle boottocht, eten en drinken zoekt!