Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3415 uitjes gevonden
Valkenburg
Op zoek naar Het Zwarte Goud! Gefascineerd door verhalen van vroeger over het werken in de mijn? Wil je zien hoe het leven van de zeven dwergen van Sneeuwwitje in werkelijkheid was?
Van 26-05-2019 t/m 22-09-2019
Landschap Schilderworkshops
Lingewaal
Leer tijdens deze workshop hoe je een prachtig landschap kan schilderen.
Varen is voor Rederij Halve Maen een passie. Varend ziet de wereld er mooier uit... Vaar met ons mee!Ons schip de Halve Maen ligt in de Biesbosch, bij het biesboschcentrum Dordrecht, daar vandaan kunt u met ons meevaren. Op verzoek kunnen wij ook vanaf andere plaatsen vertrekken.
Den Haag
Bij Escher in het Paleis laat je je verbazen en verwonderen door de kunst van M.C. Escher. In het voormalig winterpaleis van Koningin Emma in Den Haag hangen ruim 150 werken van M.C. Escher. Deze kunstenaar laat water omhoog stromen en vogels in vissen veranderen.
Ouderkerk ad Amstel
Door focus en vertrouwen in eigen kracht lopen zij - na een gedegen voorbereiding - over een pad met hete kolen.
Oudkarspel
Een dagje uit beleef je buiten! Kom spelen in het grootste buitenspeelpark van Noord-Holland! Centraal gelegen in Recreatiegebied Geestmerambacht in Oudkarspel. 50.000m2 speelplezier voor een leuk dagje uit met de kinderen.
Lelystad
Bij Educatieve Boerderij de Huif in Lelystad is veel te doen. Breng een bezoek aan de boerderijdieren of maak een tocht in één van de huifkarren.
Van 28-09-2019 t/m 29-09-2019
Eindhoven Maker Faire 2019
Eindhoven
Eindhoven Maker Faire is het grootste én leukste maakfestival van het jaar! Honderden makers presenteren op 28 en 29 september hun nieuwste creaties in het Klokgebouw in Eindhoven.
Bergschenhoek
De Trabant Rally is hét uitje om je rijkunsten op de proef te stellen! Ontdek het Rottemerengebied en stap in een nostalgische Trabant.
De Ronde Venen
Ontdek Fort bij Abcoude onder leiding van een ervaren gids, die de geschiedenis van dit imposante bouwwerk tot leven komen.