Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
Voor sommige is een gewone tocht naar de Euromast al duizelingwekkend. Echte lefgozers en onverschrokken dames overbruggen de 100 meter hoogte al abseilend of tokkelend naar beneden.
Orvelte
Bij Zoo Bizar kom je voor een interactieve rondleiding in de kleinste dierentuin van Nederland. Meer dan 30 vreemde dieren van heel dichtbij bekijken en zelfs aanraken voor diegene die het aandurven. Zoo Bizar is misschien wel de kleinste dierentuin van Europa en bevind zich in een oude Saksische boerderij in het dorp Orvelte.
Amsterdam
EnergeticA; een van de leukste musea uit Amsterdam. Het museum van techniek. Ontdek hoe vroeger stroom en licht werd gemaakt. Voel de volts door je lijf, laat je haren te bergen rijzen en hoor het knetteren van de luchttransformator en de Tesla-spoel.
Van 01-04-2019 t/m 01-10-2019
Theetuin voor jong, oud en alles daartussen..
Berkhout
Een heel bijzonder theetuin-plekje in Noord-Holland onder leiding van Juffrouw Nooitgenoeg is zeker de moeite waard eens te bezoeken.
Leiden
Aan de hand van de wereldberoemde collecties voert de tocht van Indonesië, naar China, Japan en Korea, de Poolgebieden, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika over de Oceaan naar Afrika, Centraal- en West-Azië.
Bladel
Midden in de groene omgeving van het Brabantse Kempen vind je Speelboerderij de Hooiberg. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hier met veel plezier spelen, zowel binnen als buiten. Bij mooi weer kun je lekker genieten van het landelijke uitzicht op het terras.
Heerlen
SCHUNCK* in Heerlen is een gemeentelijk museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het in 1986 geopende museum is sinds 2003 gehuisvest in het Glaspaleis. In het Glaspaleis kunnen zowel de vaste collectie, als de wisselende tentoonstellingen optimaal in één gebouw tot hun recht kunnen komen.
Hillegom
Het grootste indoor paintballveld van Nederland vind je in Hillegom. Wij zijn zelfs de grootste van de Benelux.
Amersfoort
Tijdens deze workshop hoofd boetseren gaan jullie in een creatieve omgeving de uitdaging aan om elkaars hoofd herkenbaar na te boetseren. De workshopbegeleider geeft tips en trucks en legt jullie tijdens de workshop stap voor stap alles uit.
Arnhem
Een kijkje nemen in de keuken van het multifunctionele stadiontheater Gelredome onder deskundige leiding van een enthousiaste gids? In een 90 minuten durende rondleiding wordt het gehele stadion doorlopen.