Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
Goedendag, Uw gastheren Mike en Leo kregen inspiratie om een B&B in dit royale herenhuis te beginnen. In het rijksmonument vol mooie details is sinds oktober 2011 Bed&Breakfast Bij de Waagsbrug geopend. De woning ligt aan de Stadsgracht en het Waagplein en heeft prachtig uitzicht op de Waag. Als gast kunt u de gezelligheid van de stad en tegelijkertijd het intieme karakter van een eeuwenoude grachtenpand ontdekken. Op de begane grond is de beveiligde entree met intercom en toegang tot de woning. Via een rechte trap met rode loper komt u op de 1e etage. Hier ligt de woonruimte van de gastheren. Als u geïnteresseerd bent in de historie van het herenhuis laten zij u de oa de originele antieke Friese stijlkeuken zien. In de hal gaat een sierlijke draaitrap verder naar uw suite La Chambre Chique en studio The Retro Room op de 2e etage. Bij de Waagsbrug staat voor ongedwongen en gezellig logeren in een sfeervol grachtenpand op een unieke plek in de binnenstad van Leeuwarden!
Staverden (gem.Ermelo)
Rondleiding en proeverij in het koetshuis van Kasteel Staverden op de prachtige Veluwe. Drie proefglaasjes, een glas bier en toelichting van de brouwmeester.
Leuvenheim
Altijd al je eigen tas willen maken? Dat kan nu! Tijdens deze hippe workshop ga je je eigen rieten Ibiza tas maken. De tas is ook te gebruiken als grote shopper.
Kom een rondvaart maken op de Linge en ontdek de Betuwe. De Betuwe is in alle jaargetijden mooi, maar onverslaanbaar in het voorjaar als de bloesem in bloei staat. Vanaf de schepen van Rederij Leerdam kunt u tijdens een rondvaart genieten van het prachtige uitzicht.
Hengelo
Hier brouwen wij natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land. Onze bieren onderscheiden zich door hun smaak en het pure, regionale karakter. Het assortiment wordt aangevoerd door Twents Premium Pils.
Schoonoord
Het museum biedt een blijvende expositie over het vroegere leven en wonen in Zuidoost Drenthe. Zo kun je zien hoe de mensen hier vroeger geleefd hebben in o.a. plaggenhutten en Saksische boerderijen.
Sittard
Kids Climbing! Wil je het klimmen een keertje proberen? Iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is er voor kinderen van 6 t/m 13 jaar Kids Climbing.
Uden
Tijdens een dagje bij Hullie kunnen de kinderen zich uren vermaken met alle attracties.
Almere Veertje verzorgt rondvaarten en Citytours in Almere.
Den Burg - Texel
Offroad e-skaten; de nieuwste rage op skateboard gebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden. En nu ook de nieuwste activiteit op Texel!