Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3415 uitjes gevonden
Den Haag
Alles waar Nederland beroemd om is, vind je terug in het park op schaal 1:25 tot in de kleinste details nagebouwd.
Someren
Klein Costa Rica in het in Brabantse Someren is een tropische vlindertuin. Hier ontdek je op meer dan 800m² de wondere schoonheid van de tropen en de dieren die daar leven. De overdekte vlindertuin is kindvriendelijk en een leuk dagje uit voor zowel jong als oud.
Het filmhuis van de vereniging Artishock, die zich ten doel heeft gesteld het culturele leven in de gemeente Soest naar een hoger niveau te tillen. En dat lukt aardig! Exposities, een eetcafé, een swingband, concerten, lezingen, een tekenclub...en uiteraard film. In de kleine zaal (61 stoelen) met een ouderwetse maar sfeervolle aankleding en een gezellige bar erbij is iedere film bij Artishock een bijzondere belevenis!
Oldenzaal
Bij familiebedrijf Sauna Keizer in Oldenzaal krijg je een gevoel van ontspanning, rust en gezelligheid! Sauna Keizer is al 45 jaar een begrip in Oldenzaal en de wijde omgeving. Wil jij ook een gevoel van ontspanning, rust en gezelligheid ervaren? Even geen rekening houden met alledaagse bezigheden, maar puur aandacht voor jezelf. Heerlijk ontspannend voor jezelf of gezellig met je partner, familie of vrienden. Ga dan naar Sauna Keizer in Oldenzaal.
Doorwerth
Kasteel Doorwerth is een echte middeleeuwse waterburcht: met een ophaalbrug, torens, muurtrappen en plonsplees. Het kasteel staat aan de Nederrijn in Doorwerth (Gelderland). Het is een stoer en middeleeuws kasteel dat dateert uit de 13e eeuw. Een aantal vertrekken is historisch ingericht. Je kan daar de vroegere sfeer beleven met geuren en geluiden.
Van 22-07-2016 t/m 22-07-2026
Real Life Escape
Maarssen
Real life escape is een razend spannend spel dat je met een groep van 4 tot 8 spelers op locatie doet. Je wordt in een kamer opgesloten en hebt zestig minuten om er samen weer uit te komen. Door puzzels op te lossen, aanwijzingen te volgen en sleutels te vinden, werk je naar de uitgang toe. Samenwerken is van levensbelang. De klok tikt. Durf jij? ► Het ideale vrijgezellenuitje ► Perfecte teambuilding voor collega’s ► Geheid een succes op je familiedag/ ► verjaardagsfeest ► Een nieuwe vorm van actief entertainment ► Groeiende hype in Nederland en daarbuiten ► Onder andere bekend van DWDD
Beerta
Wil je een leuke en goedkope dag beleven, dan is 't Speulparadies uitstekend geschikt! Terwijl jij geniet van een kop koffie/thee met appelgebak op het gezellige terras, spelen de kinderen op een geheel omheind speelterrein met o.a. kabelbaan, luchtkussen en avonturenpad. Daarbij hebben ze hier als enige dierenweide in het Noorden naast geitjes, konijnen, kippen, etc. ook Alaca's. - See more at: http://thingstodo.nl/activity/t-speulparadies/#sthash.ciovxfJU.dpuf
Van 13-09-2019 t/m 15-09-2019
Theaterspektakel "Het Hongerproces van Appelscha in 1893"
Appelscha
Een spectaculaire eigentijdse opvoering van een roemruchte rechtszaak n.a.v. een hongeroproer van drie armoedige veenarbeiders in Appelscha in 1893.
Van 14-09-2019 t/m 15-09-2019
De Gruffalo
Nieuw-Vennep
Grappige avonturenvoorstelling naar het bekende boek 'De Gruffalo'.
Alkmaar
Straattheater: Speels video- en animatieproject met bakfietsen in de binnenstad van Alkmaar. Bijzondere reflecties van animaties op de gevels in Alkmaar