Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3304 uitjes gevonden
IJsselmuiden
Batavia's Goudjacht is een meeslepend handelsspel dat bol staat van de leuke activiteiten op een unieke en te gekke locatie: Bataviawerf Lelystad
Hillegom
Speeltuin Jeugdland Hillegom is uit Hillegom niet meer weg te denken. Deze speeltuin is al meer dan vijftig jaar op haar plekje aan de Sportlaan 86 te vinden. Jeugdland Hillegom is niet alleen een speeltuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen, maar ook een speeltuin waar het bol staat van de activiteiten.
Een ballonvaart is een unieke ervaring, een belevenis die u nooit meer vergeet. En daar weet Ballonvaartmaken.com als team alles van.
Dwingeloo
De Wampex is een pittige speurpuzzeltocht over ongebaande paden door Nationaal Park het Dwingelderveld, waarbij je zelf de juiste route moet zien te vinden.
Familie Klein en medewerkers heten u van harte welkom op het leukste vakantiepark van Drenthe! Vakantiepark Westerbergen is een echt familiebedrijf, dat zich onderscheidt door uitstekende service, een gemoedelijke sfeer, veel gezelligheid en waar heel veel te doen is. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot: LEUKSTE VAKANTIEPARK VAN DRENTHE!
Eindhoven
Stand Up Paddleboarden is de leukste en nieuwste watersport! Staand peddel je door de lokale wateren in- en buiten je stad naar keuze. Suppen is voor iedereen! Boek nu een SUPdag voor je bedrijfsuitje, familiedag of evenement.
Met een oude reddingsloep varen we door de oude Haarlemsche binnenstad en laten wij u onder leiding van ervaren schipper en gids alle mooie plekjes van de oude stad zien. Vanaf het Boothuys aan het Spaarne tegenover het beroemde Teylermuseum vertrekken wij dagelijks met mooi weer met onze open sloep voor een rondje door onze historische binnenstad. Via de rivier, de grachten en singels bieden wij u een prachtige kijk op de stad. U kunt aan boord genieten van hapjes en drankjes die wij aanleveren bij vertrek. De vaart wordt verzorgd door de ervaren staf van PostverkadeCruises die al jaren lange ervaring hebben met het rondvaarten in Haarlem.
Otterlo
Fiets een extra lange fietstocht over de Veluwe. Want met een comfortabele E-bike kan je nog verder, zonder extra energie.
Zaltbommel
Hoera Er zijn jonge dieren geboren in het Munnikenland. Kom op Moederdag met het hele gezin een kijkje nemen hoe de merries van de konikpaarden hun veulens in toom houden. En wist je dat de koeien van de rode geuzen hun kalveren in crèches houden, onder het toeziend oog van een tante?
Diever
Onze groepsaccommodatie / groot vakantiehuis in Drenthe: woonboerderij De Olde Horst bevind zich op een ruim terrein van bijna 3000m2. Dichtbij het centrum van het gezellige Diever. Dit grote vakantiehuis kan door groepen op diverse manieren gehuurd.