Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3486 uitjes gevonden
Kom lekker klimmen en klauteren bij de Dierense Speeltuin. Hou je evenwicht op de draaischijf, klim in de Appelboom, schommel heen en weer in de Vogelnestschommels of glij hard naar beneden in de Glijbaantoren. De dag is te kort, want je raakt hier niet uitgespeeld!
Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Het Fort bezuiden Spaarndam herbergt o.a. café/terras Fort-Zuid, een minimuseum over de Stelling van Amsterdam en een expositie annex theaterruimte. Het Café ademt de sfeer uit van de tijd van weleer, waarin de voormalige wasgelegenheid en muurschilderingen nog bewaard zijn gebleven. 
Garderen
Spektakel gegarandeerd met de elektrische mountainbike. Race door de modder en beleef pure snelheid, zonder moe te worden.
Zeewolde
Wij geven u een unieke gelegenheid om Harderwijk en omgeving van grote hoogte te bekijken.
Hastens&Breakfast is gevestigd in een bijzonder pand: Hoeve Strabach. De geschreven geschiedenis van Hoeve Strabach gaat terug naar de eerste helft van de 14e eeuw. Sinds die tijd kent het gebouw een rijke historie. Het is dan ook een rijksmonument. De laaste verbouwing in 2007, bestond uit een alhehele restauratie van het stalgedeelte van de oorspronkelijke hoeve. Een apart deel hiervan is een gastenhuis, waarin zich Hastens&Breakfast bevindt. Hier is het: Genieten van hedendaagse luxe in een historische omgeving. De twee grote gastenkamers zijn uiteraard voorzien van heerlijke Hastens bedden en ruime badkamers. Daarnaast zullen de luxe voorzieningen, zoals flatscreen TV, airco,gratis gebruik van minibar en Nespresso-koffie, de gast het gevoel geven van een warm welkom in dit prachtig deel van Limburg Het ontbijt wordt verzorgd in de grote, mooi ingerichte eet-woonkeuken op de benedenverdieping. Hier wordt u ook gastvrij verwelkomd met een glas champagne of verse jus d'orange.
Vledder
Het museum complex in Vledder bestaat uit twee gedeelten. Museum hedendaagse grafiek en glaskunst en museum valse kunst.
Hutspot, duivenbriefjes en noodgeld: de geschiedenis van de stad Leiden leeft hier. Vanaf het Leidens Ontzet (1574) maak je de geschiedenis mee. Zie hoe Leiden standhield in de strijd tegen de Spaanse overheersing en ontdek waarom er op 3 oktober nog altijd hutspot wordt gegeten... Ontmoet zwoegende mensen, krakende weefgetouwen, rijke kooplieden en strenge keurmeesters in de vele originele stijlkamers van Museum De Lakenhal. In Leiden werkte iedereen eeuwenlang mee aan de wereldhandel van de beroemde Leidse lakens, die over de hele wereld werden verhandeld, van China tot Amerika.
Eindhoven
Een gezellige dag als bedrijfsuitje of familieuitje? Ons Glowgolf & Spelshow arrangement is voor iedere leeftijd leuk! Het is een uniek uitje en duurt gemiddeld 3,5 tot 4 uur. Ga eerst de uitdaging aan op onze Glow in the Dark midgetgolfbaan, en ga vervolgens de strijd aan tijdens één van onze gezellige ludieke spelshows zoals Ik Hou Van Holland, Betrayal, Jongens VS Meisjes of Ik Hou van... Glowgolf Eindhoven Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf. Persoonlijke Spelshows zoals Ik Hou Van… Ik Hou Van ….. is de leukste spelshow van de afgelopen jaren. Het is een spetterende show van 2,5 uur speciaal gericht op uw bedrijf of familie! Bij Ik Hou Van….. wordt de show uitgebreid voorbereid, er wordt met de familie, vrienden of collega’s een duidelijk beeld geschetst van het bedrijf of de speciale gelegenheid. Deze informatie wordt op een ludieke manier in de show verwerkt. Dit kan natuurlijk ook in het geheim! Wil jij dus een uniek bedrijfs- of familieuitje? Boek dan snel! Je kunt natuurlijk ook kiezen uit één van onze andere spelshows zoals Ik Hou Van Holland, Jongens VS Meisjes of Betrayal. Iedereen wordt welkom geheten door onze eigen professionele en enthousiaste presentator. Na het welkomstdrankje worden de teams ingedeeld om vervolgens tegen elkaar te strijden. Traditionele rondes bij Ik Hou van Holland zoals; namen raden, kaaswerpen, rijtjes en aan het rad draaien komen in een speciaal sausje voorbij. Welk team gaat er uiteindelijk met de felbegeerde prijs en niet te vergeten de eer naar huis? Aantal personen: 10 tot 120 Duur: 3,5 tot 4 uur Kosten: 10-25 pers €25,- p.p. ( Inclusief 1 drankje p.p.) 25-50 pers €23,- p.p. ( Inclusief 1 drankje p.p.) 50 - > pers €21,- p.p. ( Inclusief 1 drankje p.p.)
Delden
Het Zoutmuseum Delden werd op 27 augustus 1985 geopend, waarmee de doelstelling : het in stand houden, beheren en exploiteren van een zoutmuseum gestalte kreeg.
Zandvoort
Bleekemolens Race Planet laat jongensdromen uitkomen, want waar is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in een Ferrari F430, een Aston Martin Vantage, een Lamborghini Gallardo en een Porsche 911? En dat allemaal op het circuit van Zandvoort.