Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3486 uitjes gevonden
Amsterdam
Ontdek alles over Amsterdam tijdens een rondleiding door Stadsarchief Amsterdam. Tijdens de rondleiding zie je ook het prachtige gebouw de Bazel. Het voormalige kantoor van de Nederlandsche Handel Maatschappij is een pronkstuk van de Nederlandse architectuur.
Het filmhuis van de vereniging Artishock, die zich ten doel heeft gesteld het culturele leven in de gemeente Soest naar een hoger niveau te tillen. En dat lukt aardig! Exposities, een eetcafé, een swingband, concerten, lezingen, een tekenclub...en uiteraard film. In de kleine zaal (61 stoelen) met een ouderwetse maar sfeervolle aankleding en een gezellige bar erbij is iedere film bij Artishock een bijzondere belevenis!
Schoorl
Super gezellige avond en ontspannen teamspel in pub sfeer. De Uitjes en Eten Pubquiz is een afwisseling van muziek, film, reclame, luister en kijkvragen met daarnaast uitdagende en hilarische pub spelen.
Muiden
Net als voorgaande jaren wordt er de laatste zondag van augustus weer gezwommen rond Forteiland Pampus, een spectaculair rondje voor recreatie- en wedstrijdzwemmers
Breda, Nederland
Het Klooster Breda biedt een oase van rust in hartje centrum Breda en is een perfect startpunt om de stad te verkennen. Je logeert in de voormalige verblijven van de paters van dit prachtige rijksmonument.
Valburg
Als je op zoek bent naar een stoere activiteit, dan is quadrijden wat voor jou! Na een goede training op de 125cc quads op de zandbaan, ga je een stapje verder! Je trotseert het hindernisparcours. Leg jij dit parcours zonder fouten af?
Delft
De "Gevelstenenwandeling" in Delft leid je langs prachtige gevelstenen in de historische binnenstad. Deze werden in de periode dat adressen, huisnummers en postcodes nog niet bekend waren gebruikt om huizen te vinden. Deze wandeling neemt je mee langs gevelstenen die door restaurator en schilder Pieter de Ruyter in hun oude kleuren zijn hersteld.
Nieuwegein
Geef een unieke draai aan een potje voetballen met bubble voetbal. Bots, duw en bump tegen elkaar aan met het opblaaspak dat u draagt en dient als stootkussen.
Ontdek de prachtige omgeving van Overijssel door een Buggy tocht. Na de uitleg stapt iedereen in de buggy en gaan dan van start. De bijrijder is tevens de navigator die de bestuurder de route moet vertellen. De groepen kunnen allemaal in een keer starten. Na drie kwartier a een uur is er een pitstop om even bij te komen en te picknicken of alleen een kopje koffie te drinken. De tocht gaat verder, degene die als eerste reed is nu de bijrijder en zal moeten navigeren.
3905 JL Veenendaal
Met de GPS in de hand vertrekken we, op zoek naar aanwijzing die de dader van de inbraak heeft achtergelaten. Acht verdachten zijn aangehouden na een sensationele inbraak, maar ze wisten te ontkomen.