Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3639 uitjes gevonden
Terschuur
Oude Ambachten & Speelgoed Museum - Laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren.
Voor een ontspannen vakantie of actief weekendje weg bent u van harte welkom in de Achterhoek.
Hoenderloo
Soms lijkt het wel of de Veluwe gemaakt is voor fietstochten. Dit is dan ook iets wat je eigenlijk een keer hebt moeten doen.
Rotterdam
Een bijzondere manier om Rotterdam en zijn haven te ontdekken. Met een rondvaart van Spido beleef je een boeiende vaartocht door de grootste zeehaven ter wereld. Je ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.
Bakkeveen
Doolhofpark & Bospaviljoen Bakkeveen is een pannenkoekenhuis in de bosrijke en toeristische plaats Bakkeveen. Uniek aan het concept is de traditionele doolhof speeltuin, waarbij de kinderen zelf in actie moeten komen om de toestellen te laten bewegen.
Utrecht
Het Scriptorium is een spannende en avontuurlijke interactieve live-game in een Victoriaanse stijl, waarin de roemrijke geschiedenis van Utrecht centraal staat.
De faciliteiten in Sauna Javali zijn prima: twee Finse sauna's (een warme en een hete), een groot Turks stoombad, een whirlpool, een gezellige bar en een ruim zonnig terras.
Hattem
Ballorig in Hattem is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Amsterdam
Een volledig diner in het donker. Smaak en genieten staat centraal. Ben jij er klaar voor om het 'onbekende' in jouw mond te stoppen.
Liempde
Een gezellig en sfeervol winterfestijn. Gezellig samenzijn met elkaar, winterse activiteiten voor jong en oud, stemmige muziek en bijzondere cadeaus voor Kerst.