Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3639 uitjes gevonden
Giethoorn
Pure beleving op het water. Fiets met familie, vrienden of collega’s met een fietskayak door het karakteristieke dorp Giethoorn en langs wuivende rietkragen.
Rijswijk
Heeft u iets te vieren, of wilt u zomaar ongedwongen relaxen en de dagelijkse stress ontvluchten, boek dan één van onze prachtige wellness ruimtes!
Eindhoven
Construct Challenge is een grootse teambuilding als in Scrapheap Challenge (bekend van TV) met levensgroot constructiemateriaal. Diverse teams bouwen in teamverband aan een grote constructie.
Waalre
In de Hoedensalon presenteert bekend hoedenmaakster Caroline de Roy van Zuydewijn cursussen en verkoopt ze exclusieve dameshoeden en confectiehoeden.
Breda
Lot66 is het grootste leisure centre van Breda. Je kunt er karten, lasergamen, sumoworstelen, klimmen of kratstapelen! Kijk een zelf gekozen film in de personal cinema of maak kennis met de unieke boksrobots, de nostalgische solex of de futuristische segway.
JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid en beeld en geluid. Het Luxor Theater Deventer staat garant voor een mooie avond!
Het in 1962 opgerichte Museum Vlaardingen beheert collecties over de Nederlandse zeevisserij en de stad Vlaardingen. Het museum is gevestigd in het 'Huis met den Lindeboom', een voormalig redershuis. De collectie bestaat uit een verzameling voorwerpen, beeldmateriaal (schilderijen, tekeningen, affiches, foto's en negatieven), technische tekeningen en archivalia. De bibliotheekcollectie bestaat uit boeken, tijdschriften, kranten en het Centraal Visserijregister.
Van 09-11-2019 t/m 16-02-2020
Fons Brasser Berlin Geisterbahn
Enschede
Dertig jaar geleden viel de Berlijnse Muur. Fons Brasser maakte een indringende fotoreportage van verlaten stations in West-Berlijn.
Rotterdam
Er uitzien als een ‘natural beauty’? Bij dit event leren onze professionele visagisten u om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen.
In Wehe Den Hoorn, tussen Lauwersoog en Groningen, staatal ruim 30 jaar uw logeer adres " De Energiek." Een goede plaats om het Wad- en Wierdenpad of het Pieterpad te (ver)volgen. Maar ook andere fiets-, vaar-, wandel- en autoroutes zijn volop aanwezig. Na een nachtrust op een goed bed en een uitgebreid ontbijt kunt u de hele dag weer energiek op pad. In de omgeving zijn mooie bezienswaardigheden, musea, borgen en het Lauwersmeer. Kijk op onze website voor diverse arrangementen. Het Waddenland is meer dan de moeite waard om langer te verblijven. Wij hebben 2 elektrische fietsen, 2 kano's en een infrarood sauna welke u tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Hebt u een eigen bootje? dan kunt u gebruik maken van onze eigen aanlegsteiger voor de deur. Alle kamers met eigen sanitair! Er is een aparte gastenkamer voor ontbijt en verblijf. Een uitgebreid lunchpakket is mogelijk en er zijn diverse restaurants en een snackbar in de buurt.