Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3639 uitjes gevonden
Lelystad
Ballorig in Lelystad is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Van 19-01-2017 t/m 31-12-2022
Bubble Voetbal
Den Bosch
Bij Bubble Voetbal ga je voetballen met een enorme Bubble bal om je heen.
De Foxority Filmarena is de grootste bioscoop van Limburg met zeer ruime parkeermogelijkheden.
Zoetermeer
Karten, Lasergamen, Prison Island en nog veel meer.
Het schitterende cultureel erfgoed van Willemsoord laat je nog precies zien hoe de werf er vroeger uitzag. Dit is niet voor niets een rijksmonument! Struin over de oude werven, bezoek één van de leuke musea, maak een vaartocht in een prachtig gerestaureerde schip of laat de kinderen naar hartenlust spelen in een speelparadijs.

Amsterdam
Een uitgebreide ronde met een gids door het stadion waarbij o.a. de grasmat, de business seats en het hoogst gelegen stoeltje worden bezocht.
Amsterdam
De deelnemers worden verdeeld in groepen en zullen per groep 6 verschillende spellen gaan spelen. Hierbij moeten de groepen snelheid, denken, kracht en slimheid gebruiken.
Zillebeke (België)
Een dagje Bellewaerde Park, dat is avontuur verzekerd. Je vindt er attracties voor de hele familie.
Kom eens een balletje slaan in dit idyllisch landschap. Maak kennis met de negenholesgolfbaan en laat zien hoe fanatiek je bent. Ook voor de best golflessen, golfclinics en bedrijfsuitjes ben je hier aan het juiste adres. Sluit de dag vervolgens af met een overheelijk huisgemaakte appeltaart, lunche of borrel.
Utrecht
Poolcafé Hart van Utrecht is een gezellig en sfeervol ingericht poolcafé midden in het centrum van Utrecht. Dit recent gerenoveerde poolcentrum is al ruim 25 jaar een begrip.