Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3639 uitjes gevonden
Scheveningen
Gezellig bijpraten met vrienden of collega's met uitzicht over zee en een heerlijke cocktail in de hand.
In een prachtig pand aan de Amsterdamse Herengracht zit een waar pareltje verborgen. Sauna Deco is een oase van rust, midden in de stad. Stap binnen en vind pure ontspanning in deze bijzondere Spa & Wellness. Geniet van volledige ontspanning in de Finse sauna of het Turkse stoombad; Kom helemaal tot rust tijdens een heerlijke massage; Ontsnap aan de alledaagse hectiek met een gezichtsbehandeling of lichaamspakking bij Beautysalon Deco.
Weet waar je aan begint bij de Avontuurfabriek. Dit is niet zomaar een uitje, maar een ware uitdaging. Ga bijvoorbeeld de strijd aan op het voetbalveld van de Avontuurfabriek! Bungee soccer is geen normaal voetbalspel, want scoren is een stuk moeilijker dan het lijkt... Probeer de bal maar eens in het doel te schieten, terwijl je teruggetrokken wordt door een enorm elastiek. Combineer elastiekvoetbal met LED Bowlen, paintballen of één van de vijftig andere activiteiten: bij de Avontuurfabriek wacht ruim 13.500 vierkante meter indoor plezier!
Dokkum
Adfunturepark heeft veel spectaculaire uitdagingen verdeeld over meerdere parcours, waarvan twee binnen en één buiten. Ga de strijd aan met de bruggen, netten en tokkelbanen. Voor de kinderen met hoogtevrees is er ook een parcour van nog geen meter hoog.
Roosendaal
Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring met outdoor cooking.
Apeldoorn
Het museum uit 1954 is opgericht in Den Haag, maar door de explosieve groei van de verzameling is het museum in 1984 verhuist naar Paleis Het Loo.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en bekijk de havenstad op een unieke manier met Splashtours!
In een natuur- en recreatiegebied aan de rand van Erm ligt het Ermerstrand. Het strand staat bekend om de mooie stranden, verschillende eilandjes en uitgestrekte zonneweiden. Sportieve mensen die zich graag willen uitleven zijn hier ook aan het juiste adres. Het Ermerstrand biedt verschillende outdoor- en creatieve activiteiten aan, zoals waterskien, paintball, beach spellen etc.
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen
Amsterdam
Tijdens onze gymles zal de docent verschillende sport- en spel activiteiten neerzetten. Van estafettevormen tot teamspelen, alle facetten van het gymmen komen aan de orde.