Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3486 uitjes gevonden
Wilt u iets aktiefs doen in de natuur en op het water, dan is kanoën leuk en ontspannend om te doen.
Je komt met de kano op plekken waar je met de auto, fiets of wandelend niet kunt komen.
Aansluitend kunt u genieten van een compleet verzorgde BBQ of buffet en ons ambachtelijk gemaakt ijs.
Voor de kinderen is er ook een leuk arrangement.
Ouderkerk aan de Amstel
Heb je altijd al het ultieme bedrijfsuitje willen boeken waar nog lang over nagepraat wordt? Maak een vlucht in een helikopter! Heli vliegen is iets om van je bucketlist af te strepen en wij maken deze droom waar!
9:00 aan boord
9:15 vertrek naar Alkmaar onder het genot van een kopje koffie of thee
12:00 aankomst Alkmaar ...


Wijhe
Ballorig in Wijhe is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
Het museum bevat de enige bewaard gebleven stadsmolenaarswoning in Nederland. Ook zijn een rosmolen, de collectie Van Rhijn en die van Vereniging De Hollandsche Molen te zien. Alle zeven verdiepingen zijn toegankelijk voor bezoekers. Vanaf de omloop heb je een schitterend uitzicht over de stad. Sinds 2000 is de molen weer maalvaardig.
't Waar
De beeldentuin van Galerie Waarkunst ligt in een prachtige omgeving waar een permanente collectie van beelden wordt versterkt met wisselende tentoonstellingen. De beeldentuin is het hele jaar geopend en kan zelfs in de winter worden bezocht wanneer het weer het toelaat.
Gronau (Duitsland)
Saunapark Epe in Gronau (Duitsland) ligt midden in het fraaie Westmünster landschap. Geniet van de veelzijdigheid aan verschillende sauna's, duik onder in het verfrissende water van de zwembaden of laat je verwennen door de culinaire hoogstandjes.
In het glooiende landschap van Zuid-Limburg zijn de woningen van Vakantiewoningen Natuurschoon te vinden. De accommodaties liggen in het dal van de rivier De Noor. Natuurschoon biedt woningen voor vier tot achttien personen aan.
Ezelboerderij 't Jaegershoes is gelegen in het prachtige 44.000 ha groot grensoverschrijdend natuurpark Maas-Swalm-Nette op grens van Nederland met Duitsland. Op de boerderij hebben wij ruim 30 ezels, paarden, schapen, kippen, etc. De dieren worden dagelijks verzorgt door onze hulpboeren. Wij hebben hier 5 zeer moderne en stijlvolle kamers waarvan 1 kamer ook rolstoel toegankelijk is met aangepast sanitair en bedden. De gezamenlijke ruimte beschikt over een eigen keuken ( te gebruiken bij volledige verhuur), tv en meubilair. Hier wordt 's morgens het ontbijt geserveerd. Het totale geheel is geschikt voor verhuur aan groepen tot ca 14 personen. Het betreft een volledig nieuw gebouw in oude stijl en van alle moderne luxe voorzien. Ruiters met paard (stalling) zijn eveneens welkom. Belfeld is gelegen in de groene ruimte tussen het Midden-Limburgse Roermond en het Noord-Limburgse Venlo. Beide steden zijn per fiets of openbaar vervoer goed bereikbaar.
Laren Gld
Voor de scherpschutters onder ons heeft Unieke Uitjes .nl een Schietsport uitje. Gedurende dit arrangement leert u schieten met verschillende wapensoorten. Misschien wel één van de leukste uitjes momenteel. Een leuke indoor activiteit die wij eventueel ook buiten kunnen aanbieden.