Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3486 uitjes gevonden
's-Gravenzande
Strandzeilen, blowkarten, oftewel blokarten, is voor jong en oud Blokarten is voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, dik, dun, sportief, a-sportief, dit is allemaal geen probleem.
Rijnsburg
Een sloep huren bij Marina Rijnsburg staat voor genieten en ontspanning op en rond het water. In een eenvoudig te bedienen sloep vaart u zo naar de prachtige omgeving van Leiden, de Kaag en het Braassemermeer.
Dit museum is het voormalig woonhuis van de kunstschilder en verzamelaar Paul Tetar van Elven. Naast zijn eigen werk, zoals de zeldzame collectie door hem geschilderde collectie kopieën, vindt men in het huis werk van tijdgenoten, antieke meubels, Oosters porselein en Delfts aardewerk.
Uddel
De “loopfiets” is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets. Door het elektrische aandrijfsysteem bereik je al lopend de snelheid van een fiets. Zo “loop” je in een uur 15 tot wel 25km
Rotterdam
De Ballebak in Rotterdam (Ommoord) is een overdekt speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte.
Ontdek historisch Middelburg vanuit een heel andere perspectief
U vaart in open boten (54 pers.) door de oude grachten van Middelburg met aan beide zijden oude gebouwen en pakhuizen die stammen uit een rijk (VOC) verleden en onder soms zeer lage bruggen en door de in 1994 gerestaureerde sluis. Door de deskundige uitleg tijdens deze gezellige tocht maakt u kennis met de rijke cultuurhistorie van Middelburg vanuit een ander perspectief.
De Haagse Kunstkring is een vereniging van kunstenaars en kunstliefhebbers die in haar geschiedenis drie eeuwen met elkaar verbindt.
Zaandam
Het Zaans Museum & Verkade Paviljoen op de Zaanse Schans is gevestigd in een eigentijds gebouw. De industriële vormgeving sluit goed aan bij zowel de collectie van het museum als bij de unieke historie van de Zaanstreek. Het bijbehorende Verkade Paviljoen is feestelijk geopend door Koningin Beatrix in maart 2009.
Amsterdam
De deelnemers worden verdeeld in groepen en zullen per groep 6 verschillende spellen gaan spelen. Hierbij moeten de groepen snelheid, denken, kracht en slimheid gebruiken.
Natuurlijk heb je over de Waddenzee gelezen. Maar heb je ook de sterke verhalen gehoord? Van mensen die al aan boord waren van de Wuta? Aan boord van de Wuta vang je vis op de Waddenzee. In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de makreel in beeld. Soms zelfs eerder. Makreel vang je heel sportief: één-voor-één, soms een paar tegelijk. De hele dag door. Je kunt er ook heerlijk in het zonnetje aan dek zitten (mét een biertje) terwijl je kalmpjes de zandplaten, de zeehonden, de ganzen, eenden en aalscholvers aan je voorbij laat trekken. En mocht je dan beginnen in te dommelen, dan is er altijd nog Wil die je onverbiddelijk bij de grote pan verse soep ontbiedt. Het geeft al aan dat de Wuta alles heeft om jouw gezelschap een spectaculaire dag op zee te geven. Straks ben jij ook zo'n sterke-verhalenverteller! Dan heb je echt geen tijd meer om boeken te lezen want je blijft krom liggen van het lachen. Dat zit zo: De Wuta is gewoon een prachtschip, klein, wendbaar, snel en compleet ingericht. Tot en met een rookvat aan toe (want vers gerookte vis hoort erbij)! Plaats voor max 30 personen en een kantine waar 25 gasten kunnen zitten. Maar nu komt het: er is een barretje-babbel, plus een keukentje voor lekkerbek-gehaktballen.