Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
Moordrecht
Leef je uit met een oeroude schietsport. Boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten wordt gecombineerd tot één uitje. Schiet jij alles in de roos?
Schagen
Een hilarische citygame waar je door kabouter Freddy wordt meegenomen op een speciale tocht door de stad. Voltooi de raarste missies om met zo veel mogelijk punten de eindstreep te halen.
Zin in een filmpje? JT Bioscopen is met haar 81 jaar het oudste bioscoopconcert. JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van beeld en geluid en wil een onderscheidend bioscoopconcert zijn waar voor alle doelgroepen in een gastvrije omgeving een persoonlijke belevenis wordt geboden. Beleef het bij JT!
Euro Kartracing & Bowling Groningen, dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud. Wij bieden u sensationeel kart en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance. Kom eens binnen voor een drankje, een hapje of een ronde karten. U zult verrast zijn!
Bij Utopolis in Zoetermeer kun je terecht voor de nieuwste films. Ga een leuk avondje uit met vrienden of vriendinnen. Voor het recente aanbod films kijk je op de website van Utopolis.
Leiden
Museum Het Leids Wevershuis in Leiden is een authentiek Wevershuis gebouwd rond 1560, in de hoogtijdagen van de Leidse textielindustrie. Elementen uit de 16e en 17e eeuw zijn bewaard gebleven. In het Wevershuis stap je binnen in de 19e eeuw. Je ervaart hoe wevers aan huis werkten, en hoe de "gewone burger" gedurende eeuwen leefde. In de gang is een wandschildering met de namen van wevers en bewoners die begint in 1561.
Overal in Museum Speelklok zijn vrolijke zelfspelende muziekinstrumenten te zien en te horen. Deze muzikale gadgets met hun verschillende mechanismen bestaan al meer dan 500 jaar. Ze waren eeuwenland de enige mogelijkheid om naar live muziek te luisteren als er geen muzikant speelde. Laat je in Museum Speelklok meevoeren met de klanten van speelklokken, speeldozenm pianola's, orchestrions en draaiorgels. Het repertoire verieert van Weense wals en tango tot smartlap en de allerlaatste hits!
Groenekan
Speel met je groep een spannende AR Citygame: een combinatie van escaperoom en speurtocht door een stad naar keuze met verschillende thema's.
Bij Bounz liggen er gigantisch veel trampolines klaar om de hele dag op te stuiteren.
Workum
Het Jopie Huisman Museum is gewijd aan het werk en de filosofie van de Friese autodidacte schilder Jopie Huisman.