Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
Amsterdam
Speel de officiële "Wie is de Mol?" citygame nu zelf! Een strijd in teams en per individu tegen en met elkaar. Niemand lijkt te vertrouwen, ook in uw WIDM game niet!
Dinxperloo is een echte grensstreek. Vandaar dat in deze plaats ook het Grenslandmuseum is gevestigd. Toen de grens voor 1 januari 1993 nog niet open was, hadden Dinxperlo en Suderwick door hun unieke ligging veel te maken met de douane. Bijzonder is ook dat de rijksgrens hier een woongebied van elkaar scheidt. In het museum is alles te vinden over de douanegeschiedenis, waarin er strenge controle was op smokkelaars.
De Leidse Sterrewacht is één van de oudste sterrenwachten van Nederland en bezit een schat aan informatie over sterrenkunde. Na een grootscheepse verbouwing in 2011 kunnen bezoekers terecht in het gratis toegankelijke bezoekerscentrum. Studenten sterrenkunde verzorgen regelmatig rondleidingen.
Best
Een museum met een indrukwekkend verhaal over de vele gebeurtenissen in de periode 1930 -1945. Geheel gerenoveerd en centraal gelegen tussen Best en Son. Het museum ligt op een prachtig terrein in het gebied waar op 17 september 1944 luchtlandingen plaatsvonden tijdens de Operatie Market Garden. Deze operatie luidde de bevrijding van Zuid-Nederland in.
Sevenum
Kijk je ook altijd naar het tv programma met de vele hindernissen en obstakels waar iedereen flink onderuit gaat", hou je wel van een uitdaging en ben je een beetje sportief? Dan is de Crazy Crasher echt iets voor jou. Op diverse onderdelen gaan we je behendigheid en snelheid testen.
Ter Aar
Workshop zilveren sieraad smeden voor groepen van 5 tot 6 personen.
Amsterdam
Stap de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds binnen. Heb verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars. Ben je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam?
Krimpen aan de Lek
Oldschool Gymmen is dé beleving van de gymles van vroeger. Apenkooien, trefballen, paaltjes-voetbal of zomaar ineens een nieuw spel. Weer even helemaal kind zijn en rondrennen in een ouderwetse gymzaal.
Woerden
Streekmarkt Woerden is een wekelijkse markt voor streek-producten in het centrum van Woerden. Elke zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
Bezoek Yu Zu Tang in het kader van je gezondheid! Preventief, klacht oplossend of voor verlichting van pijnen. Een health check is niet verplicht, maar zeker aan te bevelen. Middels een Chinees geneeskundige diagnose wordt je meridiaansysteem in kaart gebracht. Disbalans wordt opgemerkt en een gewenst behandelplan kan worden opgesteld.