Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
Van 18-01-2020 t/m 30-12-2020
Rondvaart op de Maas
Maastricht
Een boottocht van ca. 50 minuten op de Maas langs de stad
Zin in een filmpje? JT Bioscopen is met haar 81 jaar het oudste bioscoopconcert.
Hoorn
Het Westfries Museum is een historisch museum met een zeer uitgebreide collectie. Er zijn bijvoorbeeld voorwerpen te zien uit de geschiedenis van de stad Hoorn, de kunstnijverheid, de schutterij, de Verenigde Oostindische Compagnie, de handel en archeologie.
Zoelen
Het enige echte Wipeout parcours van Nederland! 3 parcoursen, 18 obstacles! 2 uur lang genieten van pijn en fun! Aansluitend lekker loungen of swingen!
Fietsroute Langbroekerwetering is een fietsroute van 53,8 km met als startpunt Duurstede. Download deze route gratis via onze website. De Langbroekerwetering ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Lek. Nadat de Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede in 1122 werd afgedamd, begon men het moerasgebied te ontginnen.
Museum De Oude Wolden is gevestigd in een oud herenhuis aan de Hoofdweg in Bellingwolde, op de grens van het Oldambt en Westerwolde. Het museum is een eigenzinnig museum met steeds weer een nieuwe expositie, permanente werken en regionale kunst. Kom het zelf bekijken!
Gorinchem
Het Natuurcentrum is fraai gelegen in het Van Andelpark in Gorinchem. Het Natuurcentrum omvat een educatief centrum, kinderboerderij en een theehuis.
Delft
In Delft rijden verschillende paardentrams en koetsen. U kunt op de markt instappen en een mooie tour maken.
Santpoort-Zuid
Lacrosse is Amerikaanse sport. Het spel wordt gespeeld met Lacrosse sticks waarmee je de bal kunt overgooien. Je moet scoren in een doel en het eigen doel verdedigen. Dit toernooi staat garant voor passie, actie en strijd!
Wavre (België)
Walibi Belgium is een pretpark voor het hele gezin met aangepaste attracties voor alle leeftijden. De bekende wildwaterrivier Radja River, de dolle mijntrein Calamity Mine en vele andere familieattracties zorgen ervoor dat zowel jong als oud een unieke dagje uit beleeft.