Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
De bijzondere buitenkant van het gebouw schept de nodige verwachtingen voor de voorstellingen die hier op de planken staan. Cool is een eigentijds theater met een leuk programma voor het hele gezin!
Leiden
Bubble voetbal is een voetbal variant waarbij de deelnemers een bumperpak aan hebben. Zonder tactiek zal je niet winnen, dit maakt Bubble voetbal uitermate geschikt als teambuildingsuitje. Eindelijk mag je je baas eens omver beuken!
Rotterdam
Kijken, beleven en vooral zelf doen. Dat zijn de uitgangspunten van Villa Zebra, de Rotterdamse kunstwerkhal voor kinderen. Villa Zebra maakt tentoonstellingen en workshops met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Door middel van spannende vragen en opdrachten ontdekken de kinderen meer over de kunstwerken en het onderwerp van de tentoonstelling.
Den Burg
Ontdek het Texelse boerenleven en ga op bezoek bij een echte schapenboer midden op het eiland.
Veenendaal
Bij de Highland Games draait alles om de eer van de clan. De titanstrijd wordt uitgevochten in een serie opdrachten die niet alleen kracht, maar ook teamwork en denkvermogen eisen.
Harderwijk
Bedrijfsuitje of familiedag organiseren?Welkom op de gezelligste sloep van Midden Nederland! U bent welkom op onze grote sloep voor een gezellige vaartocht inclusief drank en overheerlijke uitgebreidde BBQ! We nemen u mee naar de mooie omgeving van Harderwijk en Zeewolde en zullen diverse eilandjes en haventjes bezoeken tijdens de vaartocht. 
In het stadshart van Utrecht is bioscoop Wolff City gelegen. Settel je in het heerlijke pluche en geniet van de nieuwste films! Wolff City organiseert naast reguliere filmavonden speciale mannenavonden met hamburgers en bier, een Ladies Night en kinderfeestjes. Of bekijk eens een film met voorafgaand een high tea! De bioscoop biedt ook speciale dinerarrangementen in samenwerking met restaurants in de regio.
Harkstede Gn
Wat is er nou leuker dan jullie eigen Festival?! Met al je collega’s, vrienden of familie genieten van leuke muziek, lekker eten&drinken en gaaf entertainment!
Utrecht
Speelparadijs KidZcity is het grootste indoor speel- en attractiepark in de Randstad voor kinderen tot 12 jaar. De kinderen kunnen zelfstandig de attracties bezoeken terwijl ouders zorgeloos op één van de terrassen plaatsnemen.
's-Hertogenbosch
Onze DJ-workshop is uniek in Nederland. Wij kunnen namelijk met wel 100 dj-sets jouw uitje, event of teambuilding een hele leuke muzikale draai geven. De DJ-workshop bestaat uit een aantal onderdelen en eindigt in een spetterende finale!