Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
Ieder seizoen zijn er verschillende nieuwe tentoonstellingen te zien bij Theater De Nieuwe Kolk. Bezoek een voorstelling uit het mooie, brede programma!
Heeze
In de sfeervolle, landelijk gelegen kookstudio van TARTELETTE kun je samen met vrienden, collega’s of familie een heerlijke culinaire middag/avond beleven.
Dalem
Kom naar onze unieke & exclusieve PAREL workshops! Of organiseer een VIP parel-party bij uw thuis. Onze exclusieve workshops zijn toegankelijk voor zowel kleine als grote groepen van alle leeftijden.
Rotterdam
Ervaar Rotterdam als nooit tevoren onder leiding van Rotterdamse artiesten. Een stadstour met luxe bus door Rotterdam voor openbare en besloten (maatwerk) groepsuitjes, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.
Assen
Het is een toonaangevend museum dat jaarlijks spraakmakende tentoonstellingen organiseert over archeologie, figuratieve kunst en de Art Nouveau/Art Deco.
Naarden
De Grote Kerk (of Sint Vituskerk) in de vestingstad Naarden is gebouwd aan het einde van de 14e eeuw en is gewijd aan Sint Vitus. De huidige vorm van de kerk onstond met de voltooiing van de toren in 1660. De Grote Kerk van Naarden is heel herkenbaar voor elke bezoeker.
Terneuzen
Scheldorado is een subtropisch zwemparadijs waar veel plezierige dingen onder één dak te vinden zijn. Pret voor iedereen!
Ewijk, Ermelo
Voor je ligt de arena, het speelveld waarin jij zoveel mogelijk tegenstanders gaat uitschakelen. Gewapend met je lasergun ren je de arena in...
Galerie Rosarta is gespecialiseerd in Russische schilderkunst.
Van 12-04-2020 t/m 13-04-2020
Paasbrunch
Maastricht
Gezellige brunch met Pasen aan boord van een comfortabel passagiersschip