Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
In het elfstedenplaatsje Bartlehiem kunt u heerlijk tot rust komen tussen het groen van de weilanden in het royaal opgezette appartement. Het is geschikt voor maximaal acht personen, maar ook als u met z'n tweeën bent, heeft u de gehele ruimte tot uw beschikking. Het uitzicht vanuit het appartement reikt ver over de landerijen en 's ochtends kunt u genieten van de eerste zonnestralen die aan de horizon verschijnen. Op de galerij van deze accommodatie kunt u vanaf de verdieping onze schuur met paarden bezichtigen. Op directe loopafstand is Nederlands beroemdste bruggetje, waar de elfstedenschaatsers onderdoor moeten tijdens de tocht. Als u van fietsen houdt, is Bartlehiem een prachtige omgeving en is het mogelijk een van de vele fietsroutes te volgen met name langs de Dokkumer Ee. Ook bent u zo in de steden Dokkum en Leeuwarden.
Wijchen
Subtropisch zwemparadijs "De Meerval" is een modern binnenbad met allerlei leuke attracties zoals bijvoorbeeld de lange glijbaan, het buitenbad en de stroomversnelling.
Het aan de doorgaande weg in Spijk gelegen Stee & Stoetje & Dieverdoatsie is in 1905 gebouwd als rentenierswoning.
In het rustgevende groen van Zeeland vindt u Kustpark Klein Poelland. Strand, zee en het bruisende Renesse zijn heerlijk dichtbij. Knus en betaalbaar, zo laat Kustpark Klein Poelland zich het best omschrijven. Uiteraard beschikt dit park over comfortabele, vrijstaande bungalows. Alle grote en kleinere gasten kunnen er hun energie kwijt op de sportvelden, in de speeltuin of op een huurfiets.De nabij gelegen stranden van Renesse hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.
Eindhoven
Deze hippe camper heeft alle uithoeken van de wereld gezien. Wil je weten waar? Stap dan in en reis zelf de wereld rond in 60 minuten!
Nederland
U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, brunchen.
Den Bosch
De Escape Dinner Game is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek drie gangen diner.
Almere
Ontdek wat de politie, brandweer en geneeskundige hupdiensten iedere dag doen om de samenleving veilig te maken.
Utrecht
Maak uw keuze uit: het maken van een speelfilm, reportage of commercial Voor iedereen een passende functie voor of achter de camera. Zowel competitief als recreatief.Indien competitief: Welk team maakt de beste film, heeft de beste acteur of actrice en maakt de meest originele scene? U komt erachter tijdens de Oscaruitreiking!Kortom: Samenwerking, teambuilding en zeer hilarisch. 
Rotterdam, Amsterdam, Amersfoort
Bij het Escape Diner worden uitdagende puzzels en cryptische aanwijzingen om te ‘ontsnappen’ overgoten met een heerlijk quiz-sausje.