Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
De karts die u kunt huren op Kartcentrum Lelystad zijn van de internationale topfabrikant CRG. En dat is niet zomaar een merk. Vele internationale coureurs hebben met dit merk diverse (wereld)titels binnengesleept waaronder onze eigen Max Verstappen! Succes verzekert dus! En wat dacht je van racen met de ROTAX MAX kart? Dit monster gaat over de 100 km/u en is een echte uitdaging om mee te racen!
De standaard kart waarmee gereden kan worden voor volwassenen heeft een topsnelheid van 85 km/u. De standaard CRG kart haalt al een snelheid van 85 km/u! Dit is al 3x sneller dan de gemiddelde indoor kart! Daarom doe je echt karten ook BUITEN!
Rotterdam
Familiepark Plaswijckpark in Rotterdam is een onvergetelijk dagje uit met buiten- en binnenpret voor het hele gezin. Kinderen kunnen heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden. Er is ook een dierentuin met vele diersoorten, zoals apen en wallabies. In familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld!
Doetinchem
Kasteel de Kelder is gelegen in de Kruisbergse Bosschen aan de Kelderlaan in Doetinchem.
Meerdere Locaties
Laat je nu opsluiten in één van onze escape rooms en beleef een uniek en bijzonder dagje weg! Weet jij te ontsnappen?…
Sint Maartenszee
Op natuurlijke wijze aangelegd, waarbij privacy van de gast centraal staat. Veel ruimte, veel groen en schone duinbeekjes.
Heesch
In 1990 is de Stichting Sterrenwacht Halley opgericht. Sinds januari 1995 staat in de sterrenwachttuin een 3,5 meter radiotelescoop.
Brielle
In de oude verstingstad Brielle is Historisch Museum Den Briel gevestigd. Het museum is onlangs opnieuw ingericht en door Hare Majesteit de Koningin geopend onder de naam 'Historisch Museum Den Briel: De Tachtigjarige Oorlog'. In de nieuwe opstelling staat 1 april 1572 centraal. Een stap op weg naar de (zelfstandige) Republiek der Nederlanden.
De Schuitwaterroute, vernoemd naar het gelijknamige natuurgebied voert door een afwisselend stuk Noord-Limburg. De fietsroute voert door de dorpen en buitengebieden van Grubbenvorst, Lottum, Melderslo, Broekhuizen en Broekhuizenvorst.
Tilburg
Neem een sprong in het onbekende; een surrealistisch kunstdoolhof met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst waar je door kan verdwalen.
Zandvoort
Bleekemolens Race Planet laat jongensdromen uitkomen, want waar is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in een Ferrari F430, een Aston Martin Vantage, een Lamborghini Gallardo en een Porsche 911? En dat allemaal op het circuit van Zandvoort.