Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3686 uitjes gevonden
Bij AestaS Wellness & Beauty kun je genieten van verschillende beautyarrangementen, zoals een lichaamspeeling en -pakking, gelaatsbehandeling en diverse massages.
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.
Rotterdam
Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Ontdek het schip met een rondleiding en geniet onbeperkt van pannenkoeken op de Pannenkoekenboot!
Amsterdam
We verzorgen verschillende thematische kookworkshops. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een workshop uit de Arabische of Italiaanse keuken. Daarnaast bieden wij ook “Freestyle” en “Kitchen Master” workshops aan.
Rotterdam
Natuur uit eigen stad en ver daarbuiten, recent en oeroud. Alles van dichtbij te bekijken zonder dat het wegschiet of wegvliegt. Met de legendarische collectie dode-dieren-met-een-verhaal. Dit doodleuke museum blijft verbazen.
Rotterdam
Een avond echt lachen bij Club Haug bestaat uit een line-up MC met drie professionele comedians.
Nieuwegein
Indoor bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten.
Oosthuizen
In dit oude gerestaureerde schooltje met slechts één klas, was C. Joh. Kieviet onderwijzer van 1883-1902. Hier schreef hij zijn eerste boek over Dik Trom, een ondeugend jongetje met een hart van goud.
Stichting Richting organiseert een kinderbios voor kinderen vanaf 6 jaar. De films zijn meestal animatiefilms die in het Nederlands worden gesproken. Net als in een bioscoop kijken de kinderen op een groot scherm.

De kinderbios wordt uitgevoerd door een groepje vrijwilligers bestaande uit kinderen van dezelfde leeftijd. Er is kunnen maximaal 100 kinderen naar de Kinderbios.
Aalsmeer
In Aalsmeer ligt de grootste veiling ter wereld voor bloemen en planten. Je bezoek begint bij het bezoekerscentrum van FloraHolland. Vanaf hier loop je over een galerij door het gebouw. Aan het einde kom je terecht bij de veilingzalen waar de bloemen voor de klok komen.