Verfijn je zoekopdracht

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!

Totaal 3123 uitjes gevonden
Rotterdam
Zoekt u niet alleen een leuke maar ook waardevolle activiteit voor uw bedrijfsuitje? Escape010 brengt u de nieuwste Live Escape Room Experience die zich uitstekend leent voor een uniek en geslaagd bedrijfsuitje!
Delft
Royal Delft is de overgebleven Delfts Blauw fabrikant sinds de 17e eeuw in Nederland. Het is de oudste Delfts Blauw fabriek waar men nog steeds de oude technieken toe past; waar men nog met de hand schildert en produceert. Elk jaar bewijst het museum zich weer om zich als visitekaartje van Nederland weer te geven, onze bezoekers zijn altijd geïntrigeerd door de wondere wereld van het Delfts Blauw.
Amsterdam
Zwembad met veel activiteiten en faciliteiten. Zowel binnen als buiten. Van baantjes trekken en golfslagbad tot zwemles en squash. Binnen kunt u zwemmen in het 25-meterbad en het golfslagbad. Buiten vindt u het 50-meterbad, het peuterbad en de Zeskant.
't Waar
De beeldentuin van Galerie Waarkunst ligt in een prachtige omgeving waar een permanente collectie van beelden wordt versterkt met wisselende tentoonstellingen. De beeldentuin is het hele jaar geopend en kan zelfs in de winter worden bezocht wanneer het weer het toelaat.
Vlissingen
Het Arsenaal, een ideale bestemming voor een fijn dagje in Zeeland! Het grootste piratenpark in Nederland én prachtige aquaria: voor jong en oud van alles te zien en te beleven!
Wolff Bioscopen exploiteert 9 bioscopen met in totaal 45 doeken. Een aantal bioscopen heeft een geheel eigen karakter en specialisatie op het gebied van filmgenre. Er zijn commerciële bioscopen, art-houses en bioscopen waar elk genre gedraaid wordt.
Amsterdam
Er zijn twee mogelijkheden om je verjaardagsfeestje bij ons te vieren. Je kan kiezen uit een verjaardagspakket in combinatie met een reguliere voorstelling of een privé-partijtje met voorstelling.
Tegenwoordig wordt alles gekenmerkt door radicale technologische, economische, culturele en sociale veranderingen. Het Nieuwe Instituut brengt deze veranderingen in kaart en zichtbaar maken voor het publiek. Bij Het Nieuwe Instituut vindt je onder andere, tentoonstellingen, exposities, onderzoeken, lezingen en publicaties over de reeds eerder genoemde onderwerpen.
De Ecokathedraal in Mildam is geen attractie, maar een werkplaats. Al vanaf 1982 stapelt Louis Le Roy van restmateriaal van stratenmakers (zoals stoeptegels, klinker en betonnen paaltjes) op elkaar, en bouwt zo een Ecokathedraal. Hij metselt niet, maar stapelt. Zo nu en dan wordt er weer nieuw materiaal gestort, waarmee Le Roy aan het werk gaat. Het werk van Louis wordt nu voortgezet door een groepje mensen. Een project zonder einde. Hoewel de Ecokathedraal geen attractie is (er zijn derhalve ook geen parkeerplaatsen of toiletten), zijn bezoekers hartelijk welkom om gratis en zonder afspraak een kijkje te nemen.
Wijchen
Subtropisch zwemparadijs "De Meerval" is een modern binnenbad met allerlei leuke attracties zoals bijvoorbeeld de lange glijbaan, het buitenbad en de stroomversnelling.