Verfijn je zoekopdracht

Totaal 381 uitjes gevonden
Utrecht
Gezellig ganzenborden, maar dan in het groot! Iedereen kan meedoen. Met de kaart van Utrecht als speelbord en dezelfde valkuilen en kansen als vroeger. Ontwijkt u de put of belandt u alsnog in de gevangenis of gaat u recht op de finish af?
Hoenderloo
De GPS leid je hemelsbreed de weg waardoor je zelf kan bepalen of je dat fietspad door de bossen pakt, of toch dat smalle off-road paadje.
Van 01-04-2018 tot 30-09-2018
Beginners wakeboard les
Nieuwegein
Voor iedereen die graag wil leren wakeboarden biedt Down Under nu de ‘beginners wakeboard les’ aan. En voor je het weet doe jij de coolste tricks !
Kerkrade
Wie kent het oer Hollandse spelletje midgetgolf niet? Bij GlowGolf krijgt dit spelletje een heel nieuwe spectaculaire dimensie.
Eindhoven
Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest aan het regelen bent, het uitje de Toerist mag je zeker niet missen. Waarom je leest het hier!
Van 08-09-2018 tot 09-09-2018
Middeleeuws kampement op Slot Loevestein
Zaltbommel
Kom in het weekend van 8 en 9 september een kijkje nemen in het middeleeuwse kampement van Bataille Krijgskunsten op Slot Loevestein.
Amsterdam
Een schattenjacht van hoog niveau! Zijn jullie echte speurneuzen dat jullie de oude legendes van een stad kunnen achterhalen om zo achter de locatie van de eeuwen oude schat midden in de stad te vinden?
Rotterdam
Fietsen door Rotterdam. Een sportieve en verrassende manier om de stad leren kennen. Wij bieden naast particulier fietsverhuur ook georganiseerde tours en arrangementen. Een dagje uit met de collega´s, vrienden of familie.
Siddeburen
Samen met je vriendjes je verjaardag vieren bij ons in het bos, samen hutten bouwen, vuurtje maken, broodjes bakken, sporen zoeken...
Rotterdam
Infiltreer in een geheime organisatie in het oude havengebied van Rotterdam. 40 medespelers en een tal van goed getrainde acteurs nemen jou mee in deze 2,5 uur durende totaalbeleving.