Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1714 uitjes gevonden
Zaandam
Varen in het blauwe uur: Ontdek wat de Zaanstreek máákt! Tijdens Zaansafari’s beleef je varend de Zaanse geschiedenis en hedendaagse industrie cultuur tegen een decor van fraai verlichte gebouwen en objecten aan de Zaanse oevers.
Panningen
De Ringoven is een horecagelegenheid in de oude Heldensche Steenfabriek; dé ontmoetingsplek van Panningen. Wij bieden een uitgebreide keuze aan smakelijke nostalgische gerechten zoals wentelteefjes of zuurvlees.
Den Bosch
Breakout Room verzorgt een Real-life escape game in Den Bosch. Een super spannend en enerverend spel waarbij de uitdaging is om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de escape room.
Amsterdam
Bij deze workshop zal er een maand lang 1x in de week een sporttraining worden gegeven Daarnaast zal er 1x per week een diëtist aanwezig zijn voor een weegmoment en dieetondersteuning.
den haag
Deze nieuwe en razend populaire watersport kunt u zelf onder de knie krijgen. Uit het water omhoog schieten, salto's en snelheid maken. Boek nu een flyboard les.
Van 01-08-2017 tot 31-08-2017
BBQ Cruise Hoorn - Amsterdam
Hoorn
Een prachtige zomerse MiniCruise vanuit de VOC-stad Hoorn naar Amsterdam over het weidse Markermeer inclusief BBQ.
Delft
Het eeuwen oude stadje Delft is een echte trekpleister. De vele bruggen over de grachten maken deze tocht niet alleen interessant maar ook "a whole lot of fun". De oude historie, architectuur en de vele terrassen maken deze tour compleet. Onder Delft op deze unieke manier.
Epe
Een oude boerderij, die dateert van het jaar 1715, is authentiek ingericht en fungeert als museum. In dit museum krijgt u een indruk van het boerenleven rond 1900.
meijel
Maak een verkenningstocht met een legerjeep door de Peel. Een echt mannenuitje, waarbij je zelf het stuur in handen hebt.
Rotterdam
Er uitzien als een ‘natural beauty’? In deze workshop leren onze professionele visagisten je om een perfecte basis en dagmake-up aan te brengen. Deze workshop duurt 2,5 uur en is te boeken in Rotterdam en Amsterdam (Diemen)

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!