Verfijn je zoekopdracht

Totaal 1714 uitjes gevonden
Oosthuizen
In dit oude gerestaureerde schooltje met slechts één klas, was C. Joh. Kieviet onderwijzer van 1883-1902. Hier schreef hij zijn eerste boek over Dik Trom, een ondeugend jongetje met een hart van goud.
Amsterdam
De Indiase keuken staat wereldwijd bekend om haar heerlijke curry’s en geurige specerijen. Elke regio in India kent haar eigen traditionele gerechten en gewoonten. Wilt u zelf uitproberen om Indiaas voor u of uw familie en vrienden te koken? 
Breda
De Prison Escape is de enige echte “prison escape” beleving in de wereld en is nergens anders te ervaren. Kan jij de 80 acteurs misleiden of gebruiken om uit de koepel te ontsnappen?
Leiden
Heerlijk eten en opeens belanden in een tafereel van Jan Steen? Dat gebeurt er wanneer u het theaterdiner 'Het huishouden van Jan Steen' gaat beleven.
Van 08-07-2017 tot 20-08-2017
Speurtocht: Erin en eruit
Rotterdam
Haarballen, keutels, feromonen, vlees, gras en koeienvlaai. Hoe gaat het er in en hoe komt het er uit? Ontdek het zelf in het Natuurhistorisch!
Amsterdam
Een spannende, interactieve audiotour voor alle kleine zoetwaterpiraatjes (5-12), te beluisteren op elke afvaart van de City Canal Cruise
Buren
Expeditie Robinson is de fun-variant van het populaire tv-programma. Het teambuilding programma is ideaal voor zowel de sportieve als de minder sportieve mensen. Het is ook een mooie afwisseling van denk- en doe opdrachten.
Van 01-11-2017 tot 30-03-2018
Winterpret
Amsterdam
Op de ijsbaan (echt ijs) zullen verschillende estafette / behendigheidsspelletjes in teams gespeeld worden. Aan de hand van de puntentelling zal er een prijsuitreiking plaatsvinden voor de 1ste 2de en 3de plaats.
Van 01-04-2017 tot 30-09-2017
Walking lunch
Amsterdam
Tijdens de wandeling zullen de deelnemers stempels moeten verzamelen bij een aantal posten op de route. Bij iedere post spelen de deelnemers van het team een spel.
Alkmaar
Zoekt u iets leuks om samen met uw kind(eren) of kleinkind(eren) te doen? Een bezoek aan Stedelijk Museum Alkmaar is verrassend, er is veel moois te zien en je leert ook nog iets!

Zorg dat je gevonden wordt!

Meld hier jouw activiteit of uitje gratis aan, zodat je gevonden wordt op Uitjes.nl! Dé uitjesvinder van Nederland!

Jouw uitje, museum, festival, zeepkistenrace, dierentuin, rondleiding, pubquiz, workshop, pretpark, sauna, ballenbak, musical, theater, spel of andere activiteit gratis aanmelden op.

Van vaste locatie tot tijdelijk evenement: alles kan op uitjes.nl!

Zorg dat je gevonden wordt!